MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bez MOT w PL,jak wrocic do UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-09-15 13:37:49 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

madagaskar3

Post #2 Ocena: 0

2009-09-15 13:42:54 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Jestes za,ze na trefnym MOT-cie:-o sie jezdzi?:-o
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-09-15 14:06:38 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #4 Ocena: 0

2009-09-15 14:13:34 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Cytat:

2009-09-15 14:06:38, ciupek napisał(a):
Cytat:

2009-09-15 13:27:59, madagaskar3 napisał(a):

Wlos sie jezy na glowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym to jakie wraki maja ci,co robia MOT u Polaka???/:-]:-]:-]
Tak dla Twojej wiadomosci...Widze ze o samochodach masz pojecie takie jak ja o fizyce kwantowej:-]:-].W przeciwnym wypadku wiedzialabys ze kilkuletni diesel ma prawo nie przejsc MOT tylko ze wzgledu na emisje...I takie zalozmy 5 cioletnie auto sprawne technicznie (uklad jezdny,hamulcowy itp,itd)jest odrzucone bo ma za duza emisje spalin.Wtedy madralinska zaplacisz jak za zboze za przygotowanie do MOT swojego 5 letniego "wraka".Ale co Ci tam bede tlumaczyl jak pewnie nawet za fajere nie wsiadasz a co dopiero wymagac zebys garsc wiedzy n/t budowy/zasady dzialania po.mech o napedzie spalinowym.Z pozycji pasazera to kazdy madry i tyle:-Y

Chodzi Ci o katalizator ,przyjemny czlowieczku?
Oczywiscie,jak ma sie starszy samochod to trzeba niestety zaplacic.
Okolo 300 funtow,w mojej toyocie rav,musialam,choc ma 6 lat:-)

Przekretom mowie NIE!!!!!

Pozdrawiam :-D
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

witek28w

Post #5 Ocena: 0

2009-09-15 14:32:40 (16 lat temu)

witek28w

Mężczyzna

Z nami od: 09-12-2006

Możesz spokojnie jechać,jeszcze mi się nie zdarzyło aby gdziekolwiek policja poprosiła o badanie techniczne.Zabukuj przegląd w Dover,czy gdzie tam dopływasz i po bólu,nawet jeśli pojazd nie przejdzie MOT,to masz tymczasowy MOT na 10 dni roboczych na usunięcie usterek.
I zszedł Bóg na ziemię i zobaczył pracę moją i był zadowolony , a usłyszawszy ile zarabiam usiadł i się rozpłakał.....Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-09-15 14:41:22 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

Tak dla Twojej wiadomosci...Widze ze o samochodach masz pojecie takie jak ja o fizyce kwantowej:-]:-].W przeciwnym wypadku wiedzialabys ze kilkuletni diesel ma prawo nie przejsc MOT tylko ze wzgledu na emisje...I takie zalozmy 5 cioletnie auto sprawne technicznie (uklad jezdny,hamulcowy itp,itd)jest odrzucone bo ma za duza emisje spalin.Wtedy madralinska zaplacisz jak za zboze za przygotowanie do MOT swojego 5 letniego "wraka".Ale co Ci tam bede tlumaczyl jak pewnie nawet za fajere nie wsiadasz a co dopiero wymagac zebys garsc wiedzy n/t budowy/zasady dzialania po.mech o napedzie spalinowym.Z pozycji pasazera to kazdy madry i tyle:-Y

"Znafca" się znalazł :-)
dlaczgo twoim zdaniem 5 letni diesel ma "prawo" mieć podwyższoną emisję chociaż jest sprawny? Za wysoka emisja świadczy właśnie o tym że jest niesprawny! Akurat mam 5 letniego diesla (i nie jest to pasat ani a4 bo ty na pewno tylko takie fury uważasz jak każdy polski cwaniaczek), i jakoś nigdy nie miałem najmniejszych problemów z emisją czy w ogóle z przeglądem. A jak się pojawią to trudno wymienię wtryski i będę dalej jeździł a nie kombinował z lewym przeglądem u twojego kolesia polaczka :-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

_Arik_

Post #7 Ocena: 0

2009-09-15 14:45:48 (16 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2009-09-15 14:41:22, Superlover napisał(a):
Cytat:

"Znafca" się znalazł :-)
dlaczgo twoim zdaniem 5 letni diesel ma "prawo" mieć podwyższoną emisję chociaż jest sprawny? Za wysoka emisja świadczy właśnie o tym że jest niesprawny! Akurat mam 5 letniego diesla (i nie jest to pasat ani a4 bo ty na pewno tylko takie fury uważasz jak każdy polski cwaniaczek), i jakoś nigdy nie miałem najmniejszych problemów z emisją czy w ogóle z przeglądem. A jak się pojawią to trudno wymienię wtryski i będę dalej jeździł a nie kombinował z lewym przeglądem u twojego kolesia polaczka :-)

jak Cie bedzie stac to wymienisz wtryski itp itd, ale chodzi o kase, sa chwile kiedy czlowiek ma cholernie ciezko i nie stac go na wylozenie 300 funtow, czy ile to tam, to lepiej dac te 150. Ja bym tak zrobil :)
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #8 Ocena: 0

2009-09-15 14:51:30 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

A nie boisz sie,ze na drodze Ci stanie i za holowanie+naprawa zaplacisz wiecej niz zrobienie naprawy przed legalnym MOT-em?
Bo domniemam,ze jesli nie stac Cie na naprawy auta,to takze nie masz cover insurance:-o

Czy jezdzisz tak,ze ...moze jakos bedzie...?
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

ewel321

Post #9 Ocena: 0

2009-09-15 14:54:47 (16 lat temu)

ewel321

Kobieta

Z nami od: 15-09-2009

witek ? a o co chodzi z tym tymczasowym motem na 10 dni??!

Do góry stronyOffline

_Arik_

Post #10 Ocena: 0

2009-09-15 15:07:14 (16 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2009-09-15 14:51:30, madagaskar3 napisał(a):
A nie boisz sie,ze na drodze Ci stanie i za holowanie+naprawa zaplacisz wiecej niz zrobienie naprawy przed legalnym MOT-em?
Bo domniemam,ze jesli nie stac Cie na naprawy auta,to takze nie masz cover insurance:-o

Czy jezdzisz tak,ze ...moze jakos bedzie...?

nie, nie boje sie, bojaca dupa to ja nie jestem, a dwa stanac to moze nawet i nowy samochod, nawet jak sobie przeglad zrobisz extra przed wyjazdem to i tak nie masz 100% gwarancji, chyba ze masz znajoma wrozke to Cie uperzedzi. A co do napraw to jak pisalem, sa ciezke chwile, masz w cholere wydatkow w penym momencie i z czego wylozysz 300 stowy? a kolejna rzecz to jadac zagranice nie wykupuje dodakowego ubezpieczenia. Rozumie hamulce itp, to sa ceny nie kolosalne i nawet samemu mozna sobie wymienic. Ale wg Ciebie katalizator zagraza bezpieczenstwu na drodze ?

zreszta gadanie nie na temat, wiec ja na tym koncze

[ Ostatnio edytowany przez: _Arik_ 15-09-2009 15:20 ]

... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,