MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Incydent na drodze w czasie pracy i zawieszenie w obowiązkach .

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

andyopole

Post #1 Ocena: 0

2009-03-28 15:26:03 (16 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Sytuacja blaha i jakich wiele. Dziwne ze trafiles na takiego goracokrwistego Anglika. Oni zazwyczaj poza pokazaniem jakiegos palca nie reaguja. Albo rzeczywiscie wykonales manewr grozacy smiercia innym uzytkownikom.
W czasach przerostow zatrudnienia bedzie to doskonaly przetekst do obnizenia wydatkow na fundusz wynagrodzen. Gdybys byl na bezposrednim kontrakcie skonczyloby sie na ostrzezeniu, zazwyczaj dopiero trzeci tego typu nr skutkuje wywaleniem z roboty. Jesli pracowales przez agencje jestes tylko wynajeta sztuka do roboty i pozbeda sie Ciebie bez sentymentow. Wazne jest jaki byl faktyczny przebieg wydarzenia i ilu swiadkow anglik ma za soba. Zadzwonic moze kazdy i opowiedziec wszystko moze kazdy.
Ja bym szedl w zaparte.

[ Ostatnio edytowany przez: andyopole 28-03-2009 15:26 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Modo79

Post #2 Ocena: 0

2009-03-28 16:29:53 (16 lat temu)

Modo79

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2009

Dziękuję wszystkim za wpisy :-)

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-03-28 16:47:43 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dla rozluznienia nastroju, przypomnialo mi sie jak pare lat temu pewnien sedziwy emeryt zajechal mi droge na rondzie, potrabil troche, ale nic mu to nie dalo, bo i tak musial mnie przepuscic. Ze dwa swiatla dalej, zatrzymal sie na sasiednim pasie i wypadl z samochodu, zeby mi recznie wylumaczyc jego punkt widzenia. Nie wiedzialam, czy smiac sie czy plakac potem, chociaz jak przylozyl w szybe, to mi do smiechu nie bylo, ledwo zablokowalam drzwi, i sie troche strachu najadlam, bo nawet numeru nie zapamietalam. Wiec jak zglosilam na Policje, niewiele mogli zrobic.

Jak mowia, zemsta smakuje najlepiej serwowana po czasie, pare miesiecy przypadkowo pozniej spotkalam go w sadzie. Nie zdziwilo mnie, ze byl tam za road rage. Jak mu przypomnialam o zdarzeniu, to sie tylko bal, zebym o tym nie wpomniala sedziemu. On nie wiedzial, ze nie kazdy moze tak od siebie sedziemu podpowiadac, ale sie strachu najadl jak ja wtedy, a to byla wystarczajaca rekompensata. Do tej pory sie z jego adwokatem z tego smiejemy:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2009-03-28 20:00:23 (16 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Dziadek byl po prostu "wyrywny" :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2009-03-29 03:11:58 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2009-03-29 11:57:03 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Chyba pan z mojego przypadku musialby byc jasnowidzem, bo w czasie tego zdarzenia ani slowa ode mnie nie uslyszal, a samochod na lokalnych tablicach. Nie wiem skad wniosek a "martylorogii narodu polskiego", bo mi nie przyszlo do glowy do czasu tej wzmianki, ze moje pochodzenie mialo z tym cokolwiek wspolnego, i dalej nie widze zadnego znaczenia.

Idioci na drogach zwykle nie dyskryminuja, im przeszkadza kazdy kto sie pojawi w zasiego ich wzroku.
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Modo79

Post #7 Ocena: 0

2009-04-04 03:52:24 (16 lat temu)

Modo79

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2009

Witam
Chciałem podziękować szczególnie Superlover , andyopole, Adacymru i jeszcze jednemu ale nie pamiętam nicku .
Odnośnie tegoż zdarzenia, wszystko potoczyło się szczęśliwie , po wyjaśnieniach w firmie zostałem przywrócony do pracy. Wcześniej próbowałem wyjaśnić to na policji ale oczywiście bez skutku.
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie się tematem.

Pozdrawiam ;-)

Uwaga moderatora: gratuluje i życzę bezpiecznej bezkolizyjnej drogi, sprawa załatwiona temat zamykam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,