MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mała stłuczka

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lukaszz84

Post #1 Ocena: 0

2009-03-27 21:32:58 (16 lat temu)

lukaszz84

Mężczyzna

Z nami od: 10-11-2008

Witam
Niestety stało się zagapiłem sie, zamysliłem, sam nie wiem i zachaczyłem o stojący na przystanku londyński autobus. Straty niewielkie porysowany i obluzowany narożnik zderzaka w tymże autobusie. Kierman wziął moje dane powiedzał żeby się nie martwć zbytnio i że do mnie zadzwoniąi rozjechaliśmy się w swoje strony. Jednak jesli ktoś wie, bo mnie to troche martwi, czy będę musiał coś płacić, czy wszystko pokryje moje ubezpieczenie, dodam że wszystko (MOT, Tax, i samo ubezpieczenie oraz moja trzeźwość) w jak najlepszym pożadku. Nie wiem natomiast co nastąpi dalej, torche się niepokoję,nie mam pojęcia jak tu to działa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nicado2

Post #2 Ocena: 0

2009-03-27 21:46:12 (16 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

z tego co wiem to calosc szkod pokrywa twoja ubezpieczalnia ty dostaniesz tylko nowe rozliczenie i nowa wysokosc skladki niestety bedziesz musial placic wiecej
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

gagapuk

Post #3 Ocena: 0

2009-03-27 21:58:54 (16 lat temu)

gagapuk

Mężczyzna

Z nami od: 08-10-2007

Mysle ze to zalezy od podejscia i od tego co sie stalo. Jesli to jest tylko zadrapanie to moze sie okazac ze powstanie z tego tylko teczka z papierami. Tak sie sklada ze tez jestem kierowca autobusow i u nas w firmie czesto to sie zdarza. Jesli naruszona zostala tylko farba to nigdzie dalej to nie idzie. Nie zglasza sie tego na policje bo nie ma poszkodowanych, sprawa do zalatwienia miedzy poszkodowanym i sprawca. Nie wiem jak w Londynie ale u nas w firmie sa na etacie lakiernicy i blacharze ktorzy sie wszystkim zajmuja. W kazdym autobusie raz na rok/dwa jest odswiezany lakier dlatego malymi rysami nie zawracaja sobie glowy. Czekaj na telefon lub list w ciagu kilku najblizszych dni, jak nic sie nie wydarzy to odpuscili.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2009-03-27 22:03:12 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Nie rwij wlosow z glowy Lukasz, wypadki sie zdarzaja, i po to placisz wlasnie ubezpieczenie. Twoj ubezpieczyciel dogada sie z ich, i pokryja koszty. Stracisz znizke za bezwypadkowa jazde, pewnie podniosa skladke, ale zawsze mozesz pozniej zamiast odnawiac w tej samej, poszukac innej ubezpieczalni.
Nikomu nic sie nie stalo, zatrzymales sie, podales dane, to wszystko co powinienes zrobic. Jesli ktos sie nie zatrzyma i nie poda danych, ma 24 godziny aby zglosic wypadek na Policji (albo najszybciej jak to jest mozliwe po uplywie).
Ada

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,