MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2009-03-20 20:26:37 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no i rozwiązanie gotowe, dla tych z pamięcią dobrą ale krotką na certyfikacie jest taki kawałek samoprzylepnej naklejki, można to nakleić w rogu szyby tam jest data następnego MOT
powodzenia
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #2 Ocena: 0

2009-03-20 20:51:56 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-03-20 21:04:42 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

miska25

Post #4 Ocena: 0

2009-03-21 07:36:07 (16 lat temu)

miska25

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2009

Witam mam pytanie do Ciebie-Walker/czytalem wczesniejszym twoim wypowiedzi ze kiedys tez miales problem zatrzymali cie bez ubezpieczenia ale przeprowadziles sie i niemiales pojecia ze ci odmowili bo nie przyszedl do ciebie zaden list na nowy adres mam taka sam problem i chce sie poradzic jakie teraz musze ubezpieczenie wykupic czy jak bedzie ok ubezpieczenie to auto dostane w ten sam dzien czy juz moge zapomiec o tym aucie przez glupote.Czy uznaja mi ubezpieczenie na kilka dni czy musze na caly rok jak mozesz podaj do siebie jakis numer tel ja bym zadzwonil i konkretnie z toba pogadal a jak niechcesz pisz na emeila (tomek29785@wp.pl)bede wdzieczny bo to moja zona ma problemy a jeszcze w ciazy chce to jak najszybciej rozwiazac zeby niemiala duzo stresow wiem ze sprawa ja czeka ale chociaz auto odzyskac

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2009-03-21 07:45:10 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

miśka, ale co innego nieporozumienie, czy właśnie problem bo odmowa poszła na inny adres, tak samo jak to ze kolega jedzie na wyspe dopiero i ma nieważny mot, proste nie mógl zrobić gdzie indziej,
a co innego z premedytacją łamanie prawa. bo nie wmówisz mi ze ktoś zapomniał zapłacić ubezpieczenie R.TAx i zrobić MOT

wiec jeżeli założyłeś(aś) konto po to by komuś wytknąć winę /problem to chociaż użyj adekwatnego argumentu
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

miska25

Post #6 Ocena: 0

2009-03-21 07:51:37 (16 lat temu)

miska25

Mężczyzna

nikomu nie wytykam problemu tylko prosze dana osobe o pomoc bo czytalam ze mial taki sam problem jezeli nigdy go nie miales to sie ciesz a po pierwsze moja prozba jest skierowana o pomoc o jakas doradzenie a nie wysluchiwanie pouczen wiem moja gafa ale coz nie cofne tego i teraz musze sie ogarnac i nad rozlanym mlekiem nie plakac

Do góry stronyOffline

miska25

Post #7 Ocena: 0

2009-03-21 07:55:55 (16 lat temu)

miska25

Mężczyzna

i jeszcze jedno jezeli chodzi o moj blad fakt przeprowadzilismy sie nie znamy dobrze jezyka i tu nasz caly problem wiem zaraz mi powiesz ze moge wszedzie prosic o tlumacza zrobilam to na komisariacie jak chcialam sie dowiedziec co dalej zeby moc samochud odebrac ale pani powiedziala ze nie rozumie co do niej mowie bylo nie fajnie bo mowilam po kilka razy a jeszcze na wejsciu jest wielka kartka ze mozna prosic i to po polsku prosic i pokazac nawet palcem ale niestety nie dostalam tlumacza

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #8 Ocena: 0

2009-03-21 08:37:44 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

edit: odpowiedz do ronincheltenham:

brak MOT lamie przepisy twojego ubezpieczenia i w razie wypadku nie masz pokrycia. Przeczytaj swoja polise.

[ Ostatnio edytowany przez: anthrax 21-03-2009 09:13 ]

-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

miska25

Post #9 Ocena: 0

2009-03-21 08:52:00 (16 lat temu)

miska25

Mężczyzna

o tym juz wiem ale chodzi mi teraz o to jakie ja mam kupic ubezpieczenie czy na caly rok czy moge tymczasewo zeby moc wykupic samochud z parkingu i czy oni mi uznaja takie tymczasowe,pan policjant ktory mnie zatrzymal i rozmawialismy przez tlumacza powiedzial ze dostalam 6 punktow i mandat i jezeli wykupie ubezpieczenie i jutro z nim przyjde dostane samochud tak zrobilam ale nie dostalam samochodu nastepnego dnia ubezpieczenie zrezygnowalo z umowy nieznam dobrze jezyka poszlam zalatwilam jak umialam bo lepiej liczyc na siebie ale teraz jedna musze was tutaj prosic o pomoc bo to nic nie da z tego co podzwonilam i popytalam to dlatego zrezygnowali bo nie podalam ze mam punkty karne i mandat i ze samochud na policji stoi,ale teraz co dalej czy nastepne wykupic juz przez polaka z punktami czy tymczasowe i tam jest do 6 punktow karnych:-?

Do góry stronyOffline

miska25

Post #10 Ocena: 0

2009-03-21 08:53:31 (16 lat temu)

miska25

Mężczyzna

ja niemialam na samochud ubezpieczenia reszte wszystko mam,moja wina wiem bo jak sie przeprowadzilam powinnam to odrazu zglosic

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,