MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Help!!! co mi grozi??!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

crazylady

Post #1 Ocena: 0

2009-03-20 19:31:27 (16 lat temu)

crazylady

Kobieta

Z nami od: 26-01-2009

Wyobraźnię to Ty masz, nie wierzę w ani jedno słowo z tej histori. Trochę przesadzone.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #2 Ocena: 0

2009-03-20 19:31:38 (16 lat temu)

siostrzyczki

Z nami od: 19-04-2007

he he poprostu am sie wierzyc nie chce, ze ta owa angielska policja ubrana jak clouwni jest tak beznadziejna i tyle... dlatego wlasnie nie balam sie jezdzic bez placenia tego wszystkiego...ale nie wiedzialam, ze 1 w miesiacu organizuja (z odpowiednim sprzetem) wylapywaniem min, bez taxu kierowcow...bylo to kolo mojego miejsca zamieszkania....po paru minutach jak mi zabrali auto podjechala policyjla laweta i zabrala te wszystkie auta, ktore nie mialy min taxu...z ta sama waznoscia co ja...wiec nie tylko ja mialam takiego fuksa,ze dopiero teraz mnie zlapali a nie wczesniej

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2009-03-20 19:31:56 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Snowflake

Post #4 Ocena: 0

2009-03-20 19:33:01 (16 lat temu)

Snowflake

Mężczyzna

Z nami od: 24-02-2009

Nieumniejszajac glupoty jaka zrobila kolezanka, autorka postu mialem znajoma angielke ktora przez 9( slownie dziewiec) lat jezdzila bez prawa jazdy...Mialo to miejsce w Dartford a prawko zrobila jak sie zdecydowala na prace w ktorej bylo jej potrzebne..
:-o
Veritas.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2009-03-20 19:35:21 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #6 Ocena: 0

2009-03-20 19:38:54 (16 lat temu)

siostrzyczki

he he dobre te wasze komentarze...mam wam przeslac kopie paierow zebyscie mi uwierzyli??? he he
jestem w tej chwili w porzadnych tarapatach ale smiesza mnie te wasze komentarze..i jakos podnosza mnie na duchu he he:)
poprostu nikt z was nie odwazyl sie nigdy prowadzic auta z wygaslymi papierami...wiec skad mozecie wiedziec jak policja mogla sie zachowac w danej sytuacji...wiem, ze ciezko sie w to wierzy bo w Polsce jest inaczej nie ma, ze nie wiedzialam czy przepraszam...w naszym kraju nigdy bym nie zrobila tego co zrobilam tu...dlaczego?? bo tu na to sobie pozwalaja funkcjonarusze, zwlaszcza ci mlodzi niedoswiadczenie...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

autofan

Post #7 Ocena: 0

2009-03-20 19:39:36 (16 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

piszesz o tym bo chcesz byc bohaterem? Prosze webmastera o unikanie takich postow.Naprawde niewiele jest rzeczy ,ktore mozna przeniesc z polski do Anglii/chyba ,ze chcemy tego samego/:-W
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer ICQNumer Skype

Post #8 Ocena: 0

2009-03-20 19:39:46 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #9 Ocena: 0

2009-03-20 19:42:42 (16 lat temu)

siostrzyczki

aa zapomnialam... po co mnialabym sciemniac na forum?? to stad chce sie dowiedziec niezbednych mi informacji...bo dokladnie wiem, ze nie jest czym sie chwalic wiec nie prosze o porady ludzi ktorych znam z mojego otoczenia tylko tych, ktorzy nie wiedza kim naprawde jestem czyli internautow

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

nicado2

Post #10 Ocena: 0

2009-03-20 19:42:47 (16 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

ja jednak popieram siostrzyczki dobrze robi
jedyne co ci zycze abys kiedys kupila sobie wypasiona fure tez jej nieubezpieczaj bo po co do policjanta tez sie usmiechniesz albo cos tam wiecej {sama wiesz co na nich jest dobre:-)} bedziesz sobie jezdzila sobie spoko po calej anglii az ktoregos dnia jakis inny cwaniak bez ubezpieczenia skasuje ci auto bo puscily hamulce [MOT nic nie wykazal bo nie byl robiony} a ty zostaniesz z kupa zlomu bez odszkodowania bo ani ty ani on nie mieliscie przeciez ubezpieczenia.
Tak wiec wszystkim cwaniakom tego zycze jezdzijcie i rozbijajcie sie sami mam nadzieje tylko ze nigdy nie natraficie na prawowitych uzytkownikow drog
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,