MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Help!!! co mi grozi??!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-03-20 18:38:50 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

nowaczki

Post #2 Ocena: 0

2009-03-20 18:43:36 (16 lat temu)

nowaczki

Z nami od: 25-02-2007

Cytat:

2009-03-20 17:50:22, paolomario napisał(a):
Cytat:

2009-03-20 17:30:56, autofan napisał(a):
To juz przechodzi moje najsmielsze wyobrazenia,czy jest jeszcze miejsce na ziemi gdzie polacy przestana robic obore? Nic wiecej nie jestem w stanie wyartykulowac:-W

Do mnie ostatnio przyszli sąsiedzi z pytaniem, czy mógłbym pogadać z pewnym polakiem, który swym gównianym golfem (dwójką czy trójką) na polskich blachach z zimnym łokciem zasuwa codziennie grubo przesadzając z prędkością po naszej małej, wąskiej, zapchanej samochodami uliczce. Rzeczywiście, 10m/h to max, na co można sobie pozwolić a ten debil chyba ma to gdzieś. Sąsiadom się nie dziwię bo furki dużo lepsze od jego repa i sam bym chyba wyszedł z siebie jakby mi bok przejechał. Sąsiedzi boją się o ubezpieczenie najbardziej.
Póki co go nie spotkałem i na dobrą sprawę wojny zaczynać nie chcę - wiadomo, z "wdzięczności" i zgodnie z polską naturą sam mi potem pewnie samochód porysuje. Zasugerowałem sąsiadom, że policja to najlepsze co można zrobić. Pewnie wizyta tych panów utęperowałaby zapędy tego kolesia. A może macie lepsze pomysły na tą sytuację???

A co do wątku: rzeczywiście obora!
Czasami az slabo sie robi na mysl o takich polaczkach co jezdz tymi tryplami i robia wioche przykro jest ale zostaje tylko poradzic zeby zadzwonili na policje bo takiego inaczej nic madrego nie nauczysz( nie chodzi o to jakim samochodem jezdzisz bo mozna jezdzic i 15-letnim) tylko fakt kultury w spoleczenstwie.Na niektorych po prostu nic nie dziala tylko odpowiednia kara, mysle ze wiekszosc tak mysli!!!!!!!!!!:-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #3 Ocena: 0

2009-03-20 18:47:26 (16 lat temu)

siostrzyczki

Z nami od: 19-04-2007

dziekuje za komentarze

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2009-03-20 19:10:01 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2009-03-20 19:14:04 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #6 Ocena: 0

2009-03-20 19:19:16 (16 lat temu)

siostrzyczki

nie chce ci sie wierzyc?? podaje szczegoly: 1 raz: w londynie- prowadzilam moje auto z L na przodzie(uczylam kolezanke jezdzis ale w danej sytuacji jechalam sama), 2 sytuacja: manchester- probowalam podjechac na czerwonym swietle do srodka skrzyzowania aby po zapaleniu zielonego mprzejechac pierwsza a tu z nienacka pojawila sie policja...nie mialam wtedy ani aktyalnego moyu ani ubezpieczenia...slowo przepraszam wystarczylo i odjechalam... 3 sytuacja: policja mnie zatrzymala rowniez w manchesterze na dynsgate, bylo 2och policjantow,,,1 z nich stwierdzil, ze jestem ok no i puscili mnie bez zadnego sprawdzania i co??? zmyslilam to sobie nie... poprostu angielska policja bez odpowiedzniego sprzetu jest niczym...zalosne ale prawdziwe..wystarczylo ze sie do nich usmiechnelam i puszczali mnie.. i tak przez kilka miesiecy prowadzeniqa auta po CALEJ ANGLII

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

siostrzyczki

Post #7 Ocena: 0

2009-03-20 19:22:03 (16 lat temu)

siostrzyczki

nie pojechalam bo auto stoi na parkingu policyjnym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

no_wayy

Post #8 Ocena: 0

2009-03-20 19:24:23 (16 lat temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

Cytat:

2009-03-20 19:19:16, siostrzyczki napisał(a):
nie chce ci sie wierzyc?? podaje szczegoly: 1 raz: w londynie- prowadzilam moje auto z L na przodzie(uczylam kolezanke jezdzis ale w danej sytuacji jechalam sama), 2 sytuacja: manchester- probowalam podjechac na czerwonym swietle do srodka skrzyzowania aby po zapaleniu zielonego mprzejechac pierwsza a tu z nienacka pojawila sie policja...nie mialam wtedy ani aktyalnego moyu ani ubezpieczenia...slowo przepraszam wystarczylo i odjechalam... 3 sytuacja: policja mnie zatrzymala rowniez w manchesterze na dynsgate, bylo 2och policjantow,,,1 z nich stwierdzil, ze jestem ok no i puscili mnie bez zadnego sprawdzania i co??? zmyslilam to sobie nie... poprostu angielska policja bez odpowiedzniego sprzetu jest niczym...zalosne ale prawdziwe..wystarczylo ze sie do nich usmiechnelam i puszczali mnie.. i tak przez kilka miesiecy prowadzeniqa auta po CALEJ ANGLII

A był w tej bajce smok? Bo w każdej prawdziwej jakiś być musi :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWW

Post #9 Ocena: 0

2009-03-20 19:26:33 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0