Str 3 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-01-05 19:57:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2009-01-05 22:54:07 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
widzisz bo toyota to tak ma że produkuje różne wersje silników, różne tez silniki montuje do tego samego pudła, weźmy np mój, w sumie są niby dwa podstawowe, jeden to od avensis, drugi dizel nie wiem z czego, ale są również z zamontowanym silnikiem od luksus 350 i 400, mało tego bywają też z paskami, ale moja ma łańcuch :>
i dlatego do puki nie zobaczysz albo nie wpiszesz gdzieś tam numeru silnika to nie dostaniesz odpowiedzi. Apropo's japońców, jak będziesz wymieniał świece, kup sobie Irydium, NKG ale tutaj nie w Polsce, tutaj kupisz za jakieś 30-40 funia w Polsce gdy rozmawiałem na forum to miał dla mnie smutną wiadomość ze kosztuje 122zl 1 sztuka, szczena mu spadła jak pokazałem mu że może śmiało importować z UK ![]() a są to bardzo dobre i precyzyjne świece, przewidziane do cewek! Z boschem za 30 funtów sztuka! mnie mechanicy wyśmiali, i powiedzieli że te świece to do europejskich, bo japonce zbyt precyzyjne są. w sumie zrobiłem już 26 000 mil w ciągu roku na nich i są jak nówki, olej filtry i jedziemy dalej. a ja mocno eksploatuje samochód, np dziś 370 Mil, byłem za Birmingham, a potem na wschód Londynu i do domu na południe, mój samochód ma przerąbane :D Nie masz książki samochodu? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2009-01-17 14:56:44 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|