MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie kupiliscie swoje auto

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 4 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-12-15 15:18:08 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anna69

Post #2 Ocena: 0

2008-12-15 15:28:54 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2008-12-15 15:12:07, czarniutka25 napisał(a):
Cytat:

2008-12-15 06:27:58, bejrut napisał(a):
gdzie kupiliscie swoje auto,private czy trader?
i czy zakup uwazacie za udany
Ja kupilem od prywatnego wlasciciela i tak radze i tobie omijaj TURKOW i ich komisy gdzie samochody sa wypicowane jestem mechanikiem 11 lat i znam sie na autach w komisie auta sa wypucowane,wyprane tzw odnowione a na ogol maja wiekszy przebieg niz wskazuje deska.Silniki potrafia byc zalane MOTODOCTOREM wyplakowane i umyte jezeli ogladasz auto i silnik jest umyty a plastiki sie swieca daj sobie spokoj!Oczywiscie jest masa innych rzeczy na ktore trzeba zwracac szczegolna uwage chcesz kupic auto napisz 07799233677 za niewielka oplata sprawdze Ci auto ktore chcesz kupic

my z moim kochanie znalezlismy keidys auto u tradera, zadzwonilismy i pytamy jaki przebieg, czy klima czy szber...przebieg mial byc 97tys i klima...a na miekjscu...przebieg 91tys(sam nie wiedzial ile cofnol;-)), szyber i na kable muslal odpalac...ale silnik jak moweisz czysciutki...jak juz odpalil...to orkeirsta,,,kazdy zawor wygrwal chopina....dzieki wielkie za takie wypusowane autka...ale very good condition, why wont you take it???

Do góry stronyOffline

_Arik_

Post #3 Ocena: 0

2008-12-15 15:42:31 (16 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2008-12-15 15:18:08, xFish napisał(a):
Tez uwazam ze nowy samochod nie dla mnie. Jak kogos stac na utrate ponad 50% w ciagu 3 lat jego sprawa ja jestem za biedny.

Jaki samochod jest najlepszy? Taki co sie nie psuje ;) wybierajac samochod niemiecki czy japonski tylko zmniejszamy ryzyko. Dlatego nie nalezy sugerowac sie tym, ze ktos ma Audi i ciagle doklada a ktos inny ma Alfe Romeo i nic sie nie psuje.

Kilka obiegowych opinii na temat marek:
japonskie - niezawodne ale nudne
niemieckie - wysoka technologia, niezawodne tylko troche overpriced
szwedzkie - podobnie jak niemieckie, tylko ladniejsze i bez doplaty za badge
francuskie - najlepszy stosunek ceny do jakosci (zwlaszcza Peugeot)
wloskie - sliczne ale czsto sie psuja

a ile w tych opiniach prawdy? pewnie kazdy ma swoje zdanie.

szczerze mowiac to zalezy na jaki egzemplarz trafisz, np masz niby tego japonca co wg teroii sie nie psuje, ale bedziesz mial pecha i trafisz na takiego co musisz ciagle kase ladowac.

Najlepszy jest rower ;)
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2008-12-15 15:51:22 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Ja mialam tylko jedno trefne auto (jeszcze w Polsce) i sprzedalam je po 2 miesiacach, ale ono bylo trefne ze wzgledu na sposob eksploatacji przez poprzedniego wlasciciela (jeszcze poprzedni wlasciciel bardzo dbal, ale pare lat u kogos, kto skapil na naprawach zrobilo swoje).

Mialam drugie takie samo auto, ten sam rocznik, silnik, model, inaczej eksploatowane i bylo bezawaryjne.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

vajouk

Post #5 Ocena: 0

2008-12-15 15:52:37 (16 lat temu)

vajouk

Kobieta

Z nami od: 18-10-2007

Ja swoje autko kupilam 2 lata temu w Car Gigant w Londynie. Do tej pory jezdzi bez zadnych problemow, nie dolozylam do niego jeszcze zadnego funcika i oby tak dalej.
Uwazam ze warto tam kupowac tylko dlatego, ze sa tam samochody nie starsze niz 2-3 lata, pochodzace z "lisingu", wszystkie samochody maja ksiazki serwisowe wypelniane przez dealerow danej marki.:-D:-D
"Zycie jest piekne trzeba tylko umiec z niego korzystac

Do góry stronyOffline

kasik62

Post #6 Ocena: 0

2008-12-15 17:12:02 (16 lat temu)

kasik62

Kobieta

Z nami od: 24-09-2008

Ja moje kupilam w Bristol Street ford focus 3 letni 36 000 mil przebiegu. Odpukać uzytkuje go 18 miesięcy i wszystko ok poza jednym wyjątkiem zaraz po zakupie.

Samochód ok z obsługą było gorzej. W pierwszym miesiącu użytkowania trzeba wymienić exhaust przez 3 tygodnie wmawiano mi ze ta dziura to po to żeby woda mogła wylatywać przez co rura wydechowa nie rdzewieje a to że brzmi jak dobry diesel to też nic specjalnego. Wymienili bezpłatnie, ale salonu w Brmingham, Stratford rd. nie polecam. Chyba że ktoś się lubi denerwować.

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #7 Ocena: 0

2008-12-15 17:30:18 (16 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Pracuje dla VW, kiedys zastanawialem sie nad Avensis, Paskiem i A4. Poprosilem wiec znajomego z Quality Team o rekomendacje (pracowal rowniez w Toyocie) - powiedzial bez wachania - Avensis 1.8 VVT-i (podobno niezawodny)! Tyle samo kosztuje a dluzej sie nim nacieszysz... Poki co jezdze jeszcze Viki B, nie do zdarcia (zakup prywatny ale z pewnej reki, za to poprzednio zakupiona na ebay) :-]
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2008-12-15 17:57:28 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #9 Ocena: 0

2008-12-15 18:05:13 (16 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Cytat:

2008-12-15 10:52:24, malke napisał(a):
a jakie samochody uważacie za najlepsze?Pytam bo mój mąz upiera się przy niemieckich samochodach i o innych nie chce nawet słyszeć:-Y Twierdzi że Niemcy robią najlepsze auta.Co Wy na to?

po czesci zgodzic sie musze ale najlepsze to sa na bank japonskie wozy. Mialem kilka w swoim zyciu niemieckich, japonskich itd i wlasnie z japonskiej hondy accord bylem najbardziej zadowolony. Teraz mam forda i w sumie jest cool.

Do góry stronyOffline

Oqular

Post #10 Ocena: 0

2008-12-15 22:41:59 (16 lat temu)

Oqular

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2006

Tylko made in Japan
Jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy6 05 (carGiant) i nie zamienie jej na nic innego. Ladna linia i wykonczenie (ktos oisal ze nudne - sugeruje lepiej sie rozejrzec), niezawodn silnik (niskie czy wysokie obroty - nie ma znaczenia mi nic jeszcze ne padlo itd ... wystarczy poszperac w necie
A tak wlasciwie to jakiego autka szukasz: sedan, kombi, hatch, 4x4, benz, diesel?
Latwiej bedzie doradzic :)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,