MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Replika ferrari F50

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

vitek

Post #1 Ocena: 0

2009-03-02 18:58:20 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Dzięki za poradę. Siedzenie latami w brudnym garażu i składanie auta które ma wyglądać tak samo jak to oryginalne (wyglądać, bo jeździć nawet w połowie tak dobrze nie będzie, jeżeli w ogóle będzie) rzeczywiśce raczej mało mnie jara. Już wolę pieczenie chleba, mniam...

Podobają mi się różne przerobione konstrukcje takie jak pokazują na tvn turbo, ale ich siłą jest właśnie to że są 'oryginalne' w znaczeniu niestandardowe, niepowtarzalne. Nie są repliką niczego.

Sory za zamieszanie i zmykam z tego wątku dla prawdziwych mężczyzn :-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

ciupek77

Post #2 Ocena: 0

2009-03-03 10:51:22 (16 lat temu)

ciupek77

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2008

Cytat:

2009-03-02 18:58:20, vitek napisał(a):
Dzięki za poradę. Siedzenie latami w brudnym garażu i składanie auta które ma wyglądać tak samo jak to oryginalne (wyglądać, bo jeździć nawet w połowie tak dobrze nie będzie, jeżeli w ogóle będzie) rzeczywiśce raczej mało mnie jara. Już wolę pieczenie chleba, mniam...

Podobają mi się różne przerobione konstrukcje takie jak pokazują na tvn turbo, ale ich siłą jest właśnie to że są 'oryginalne' w znaczeniu niestandardowe, niepowtarzalne. Nie są repliką niczego.

TVN Turbo-tak to z pewnoscia kanal dla znawcow motoryzajcii.Zwlaszcza "operacja (agro)tunning"....bo padne:-]...Jak sie kiedys przypadkiem dorobisz to nie kupuj przypadkiem zadnych obrazow-bo wiesz...Van Gogh to byl czubek przeciez i takie bazgroly by ci tylko sciany zasmiecaly.Kup aparat,pstryknij fotke,wydrukuj i napawaj sie "oryginalnoscia"swojego dziela.Badz jedynym w swoim rodzaju koneserem kiczu.A tak dla obudzenia Twojej wyobrazni gotowy kit kupic i zamontowac na byle parchu to jest wlasnie AGRO a prawdziwi fanatycy motoryzacji maja tylko wtedy satysfakcje,kiedy zrobia cos samodzielnie.Dlatego sa WIELCY

Do góry stronyOffline

radziu_1974

Post #3 Ocena: 0

2009-03-03 16:35:03 (16 lat temu)

radziu_1974

Mężczyzna

Z nami od: 14-11-2008

Cytat:

...Już wolę pieczenie chleba, mniam...

masz racje, zmykaj i delektuj sie wypiekami...
...a tak nawiasem przerobione, jak piszesz, to juz z pewnoscia nie oryginalne, wiec zaprzeczas sam sobie.
3m sie i milego pieczenia

Do góry stronyOffline

ciupek77

Post #4 Ocena: 0

2009-03-03 16:45:51 (16 lat temu)

ciupek77

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2008

Cytat:

2009-03-03 16:35:03, radziu_1974 napisał(a):
Cytat:

...Już wolę pieczenie chleba, mniam...

masz racje, zmykaj i delektuj sie wypiekami...
.........
3m sie i milego pieczenia
Bo pieczenie to tyle radosci hehe:-]:-]Jakbym umial spiewac to bym Ci zaspiewal "tylu nas,tylu nas do pieczenia chleba..."Ale spiewac nie potrafie(poza kilkoma kawalkami,ale HH to raczej nie spiewanie).A propos chlebka...drozdzy nie zaparz bo nie urosnie chlebek(to juz tak na powaznie)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,