Malo przykladow takich zmij na MW?
Ludzie sa zdesperowani, ale jesli maja jeszcze tyle oleju zeby pytac i maja watpliwosci to po co ich pchac w niepewne bagno?
Str 9 z 17 |
|
---|---|
zaczarowany_pan | Post #1 Ocena: 0 2012-05-29 22:57:23 (13 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2011 Skąd: South |
Nie mam nic przeciwko zaplaceniu jesli mozesz zarobic, tak wyjezdzalam do Niemiec, Norwegii, ale zdzierzyc nie moge cwaniactwa i zerowania na ludziach, ktorzy odejma dzieciom od ust czy zapozycza sie, aby takie scierwa bylo stac na nowa fure czy egzotyczne wakacje.
Malo przykladow takich zmij na MW? Ludzie sa zdesperowani, ale jesli maja jeszcze tyle oleju zeby pytac i maja watpliwosci to po co ich pchac w niepewne bagno?
Zyj i pozwol zyc innym
|
Post #2 Ocena: 0 2012-05-29 23:13:51 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2012-05-29 23:42:32 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Bylam dzis na miescie i ze mijalam te agencje zaszlam i zapytalam - na dzien dzisiejszy Best Connection nie ma zadnej filli w Polsce.
Ja sama kiedys bylam oszukana na prace przez agencje we Wroclawiu- pamietam zapozyczylam sie okropnie i na oplate agencyjna i na paszport, mialy to byc truskawki w Niemchech, jeszcze przed Unia . Fakt zlodzieja zlapali, oddawal mi te pieniadze po kilka zlotych miesiecznie przez kilka lat, juz dawno one wtedy stracily na wartosci. Ja wtedy nawet autokaru na oczy nie zobaczylam Moze czasem warto zaryzykowac 100 Euro, ale zamiast placic firmie podejrzanej wolalabym przyjechac tutaj, wynajac pokoj i na wlasna reke szukac Acha jeszcze agencja Best Connection od minimum 6 lat przeprowadza testy dla rejestrujacych sie po ang i nie sa one takie prosciutke jesli ktos ma tylko podstawowa znajomosc jezyka , nie mowiac o tych co wcale go nie znaja. Wiem bo pracowalam dla tej agencji kilka lat temu, i nie jedna osobe tam prowadzilam w poszukiwaniu pracy. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2012-05-29 23:45:12 (13 lat temu) |
offert z tbc z Leeds
strona do tej agencji w offertach pracy z Leeds tez nie ma wzmianki o jakikolwiech wakatach przy kanapkach "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Jillanna | Post #5 Ocena: 0 2012-05-30 00:12:26 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2012 Skąd: Prawdopodobnie Londyn |
littleflower, w końcu ktoś napisał jakieś porządne informacje. Może i warto czasem zaryzykować, ale jak już wcześniej wspomniałam, powiedziałam im, że jadę swoim autem, to od razu powiedział, że mam nie przychodzić na rozmowę kwalifikacyjną, umowę spiszemy w Londynie.
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2012-05-30 01:25:50 (13 lat temu) |
Nie wiem czy we wszystkich ale w agencjach naprzod sie rejestrujesz a nie podpisujesz kontrakt.
Jeszcze mozesz sprawdzuc to pytajac o dokladny adres gdzie niby to pakowanie salatek czy kanapek jest, zadzwonic do siedziby tej firmy i zapytac czy rzeczywiscie wspolpracja z taka agencja. Pamietaj tez zadna agencja na 100% nie moze Ci zapewnic pracy, chocby dlatego ze ona jest tylko posrednikiem nie pracodawca a pracodawca juz np w pierwszym dniu pracy moze stwierdzic ze np nie nadajesz sie do tej pracy i nie chce bys przychodzil/a na nastepny dzien. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Jillanna | Post #7 Ocena: 0 2012-05-30 08:26:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2012 Skąd: Prawdopodobnie Londyn |
littleflower po dokładny adres kazał zadzwonić za 3 tygodnie, bo sami jeszcze nie wiedzą.
|
littleflower | Post #8 Ocena: 0 2012-05-30 08:38:42 (13 lat temu) |
rekrutuja do pracy i sami nie wiedza gdzie to jest?
Dla mnie to jedna wielka sciema i nic wiecej. Lepej wez i aplicuj online do roznych sparwdzonych agencji bezposrednio tutaj, lub w PL, wiecej moze wymagan ale i rezultat pewniejszy i nikt z gory pieniedzy- na autokar do parcy ktora niewiadomo gdzie ma siedzibe na pewno- nie zawola. Inaczej za kilka tygodni beda tutaj nowe watki typu - uwaga na oszusta lub - wyladowalem oszukany w UK, nie mam pieniedzy, parcy mieszkania - pomozcie - zostalem oszukany przez agncje itp w szczesliwe zakonczenie w tej sytuacji nie wierze "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Post #9 Ocena: 0 2012-05-30 09:12:18 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2012-05-30 11:00:36 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|