2012-01-14 20:12:58, Hail_Eris napisał(a):
A jak nie - to mogę Ci to narysować.

Zrob sobie przerwe w piciu....moze sie umysl rozjasni troche, chyba ze w twoim mniemamniu pochowanie kogos zywcem, zeby go zabic, jest normalna rozrywka...
Str 3 z 3 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2012-01-14 20:33:35 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-01-14 20:12:58, Hail_Eris napisał(a): A jak nie - to mogę Ci to narysować. ![]() Zrob sobie przerwe w piciu....moze sie umysl rozjasni troche, chyba ze w twoim mniemamniu pochowanie kogos zywcem, zeby go zabic, jest normalna rozrywka...
Ada
|
wielkimar | Post #2 Ocena: 0 2012-01-14 21:10:30 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Przeczytajcie posty "HE" i postarajcie się je zrozumieć, jak się nie da......przeczytajcie jeszcze raz.... aż się uda
![]() |
forumuser | Post #3 Ocena: 0 2012-01-14 21:42:09 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-12-2008 |
może pisze z tej imprezy?
|
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2012-01-14 23:59:41 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-01-14 21:10:30, wielkimar napisał(a): Przeczytajcie posty "HE" i postarajcie się je zrozumieć, jak się nie da......przeczytajcie jeszcze raz.... aż się uda ![]() Ten szczyl angielski co Polaka śrubokrętem zadźgał dostał jakis śmieszny wyrok. Dla naiwnych,slepych czy jak tam jeszcze nazwać jest lekka (zdawałoby się) różnica między usiłowaniem zabójstwa a samym zabójstwem. W żadnym wypadku nie uważam że typ dostał za dużo.Sędzia i tak miał lekki młotek.Ja bym przybił dozywocie.A tamtemu zasrańcowi od śrubokręta czapę |
krakn | Post #5 Ocena: 0 2012-01-15 08:38:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
noooo i tu muszę się ponownie zgodzić z kolegami którzy zwracają uwagę na niejednakowy taryfikator.
Przykłady już zostały wymienione, jeszcze była jakaś angielka co zamordowała polaka, też wyrok był śmieszny. I żeby nie było, jak wszyscy już wiedzą jestem jak najbardziej za surowym karaniem przestępców. Tylko że ta nasza cywilizacja prawnicza schodzi na psy, poszkodowany musi się obawiać tego czy nie stanie się oskarżonym w razie obrony, lub w razie zabezpieczenia własnego mienia. Jak dasz w mordę napastnikowi to automatycznie stajesz się oprawcą. Jak bandzior nadzieje się na widły które postawisz pod okienkiem w garażu to też stajesz się oprawcą, mimo że to złodziej wlazł tam gdzie go nie powinno być. Tu mamy faktycznie kolejny srogi wyrok, i słusznie, ale dlaczego pozostali sprawcy otrzymali tylko namiastkę tego za znacznie większą zbrodnię? Po prostu rasizm, jak nie jesteś kolorowy to już na starcie w sądzie tracisz połowę siły argumentów, bo jesteś biały i nie możesz oskarżyć o rasizm bo to głupio medialnie wygląda. Jak bardzo skuteczna jest pyskówka kolorowych, o rasizmie, pokazuje przykład z jakim spotkałem się co najmniej dwa razy. Głupia sprawa, kolejka do sklepu, kolorowa pcha się na bezczelnego, to samo inna do kolejki do kasy, odsuwa mi moje rzeczy na taśmie i pakuje się przdemnie! Gdy ktoś im zwraca uwagę, to ta drze jape że RASISCI ją dyskryminują! Dlatego ona nie może stać w kolejce! W polsce czy wielu innych krajach to by ją na butach wynieśli na koniec kolejki. No cóż, sytuację usprawiedliwiłem wp@ się pani komentarzem , "OK, jak zwykle służba idzie przodem" co rozładowało napięcie kolejkowe, bo jak inaczej wytłumaczyć podobne zachowanie? polacy mają tego pecha że nie mają dobrych prawników, jak widać najwyraźniej wśród obrońców polaków nie wykształciła się jeszcze silna linia argumentów "młotów", które pozwalają na zmiękczenie serduszek ławy przysięgłych, bo przecież nie jest potomkiem kolonii brytyjskiej, więc nie ma żadnego długu historii. Popaprane to strasznie jest. I jeszcze raz, dobrze że mu tyle dowalili. Tylko tym co zamordowali, a nie tylko usiłowali powinni dowalić dwa razy tyle, albo najlepiej oko za oko. Cytat: 2012-01-14 21:42:09, forumuser napisał(a): może pisze z tej imprezy? za pierwszym razem zagapiłęm się, myślałem że tej blondynce brawurowo coś wyjedzie ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
okidoki333 | Post #6 Ocena: 0 2012-01-15 09:04:18 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 06-07-2009 Skąd: kettering |
ta zbrodnia brzmi jak gotowy scenariusz filmu Tarantino.Moim zdaniem ten gostek jest niezle pipier...,trzeba go odizolowac od spoleczenstwa na jak najdluzej sie da!!!
HE-zgodnie z twoja logika gdybym celowala do twojej glowy z kalacha i nie trafila to by sie nic nie stalo-hmmm .... |
anna69 | Post #7 Ocena: 0 2012-01-15 09:10:32 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
ja sie w pelni zgadzam z tym wyrokiem!!! Co nie zmienia faktu ze uwazam iz w jakims tam sotpniu rozumowanie HJ ma sens- ale tu chyba ni chodzi jendak o narodowaosc a o nieudolnosc papug poliskich zwyrodnialcow-i cale szczescie dla spoleczenstwa!
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2012-01-15 09:21:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no ale całe społeczeństwo ma mniej szczęścia, gdy zwyrodnialec nie jest polakiem, niestety.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|