Prawo jazdy dla każdego

Forum dyskusyjne

Og³oszenia drobne » Roommate needed! do szukania wspolneg...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Og³oszenia drobne" opiekuj± siê: AGALON, stokesay

Strona g³ówna » Og³oszenia drobne » Roommate needed! do szukania wspolnego mieszkania MANCHESTER

Nowy tematTemat zamkniêty

Autor (Odpowiedzi: 1)
quintaar

Post #1

2008-10-01 07:48:18 (2 miesi±ce temu)

quintaar

Mê¿czyzna

Z nami od: 01-10-2008

Hey Wam!
W okolicach poczatku listopada zmieniam lokum na cos w granicach mecze-steru. a poniewaz nikomu nie chce robic na chate wjazdu z butami (mam wlasnego neta do splacenia etc) szukam kogos kto jest w podobnej sytuacji by sie spotkac na kawe pogadac i zobaczyc czy sie da razem mieszkac.
kim jestem?
pracuje w mcr, mam wlasny transport wiec nie musi bys blisko centrum lubie cisze (jesli chodzi o okolice) muzyke impreze os czasu do czasu, mam tygodnie gdzie nie wychodze z domu- i tygodnie gdzie mnie w ogole nie ma w domu, chce czuc sie swobodnie w mieszkaniu, nie nakladam zasad ide na kompromisy ale nie lubie gdy ktos przegina,

kogo szukam:
kogos niepalacego- przykro mi ale mi to przeszkadza i nie przejdzie wychodzenie na dwor by zapalic-(jesli chcesz rzucic zapraszam -albo rzucisz albo cie wyrzuce :P) szukam kogos kto poniesie 50% poniesionego wkladu w mieszkanie, i otrzyma 50% przywilejow z tym zwiazanych, o ile nie mam problemu z zadnymi rzeczami o tyle zapomiec trzeba o co tygodniowych imprezach w wynajetym mieszkaniu- nie stawiam przeszkod aczkolwiek chce sie czuc jak w domu nie w akademiku, szukam kogos w podobnym wieku (25)- bo wiadomo ze kontakt lepszy..

rzeczy ktorych chce uniknac:
nieszczerosci - jesli ktos chce sie wyprowadzic wole niech mi powie na miesiac przed a nie miesiac po,
niedomowien- jesli komus cos przeszkadza po to jest buzia zeby mowic
nie lubie jak cos chodzi i szelesci po domu szczegolnie ortalion :P wiec posiadaczom 4 paskow mowie nie
wiec jesli ktos sie pisze na moje warunki to piszcie <a href="mailto:pajomail@gmail.com" target="_new">pajomail@gmail.com</a>
matt

[ Ostatnio edytowany przez: quintaar 02-10-2008 18:04 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamkniêty

quintaar

Post #2

2008-10-21 22:10:57 (miesi±c temu)

quintaar

Mê¿czyzna

Z nami od: 01-10-2008

nieaktualne dziekuje wszystkim za wiadomosci

Do góry stronyOffline