Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogłoszenia drobne » Mechanik z komputerem

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogłoszenia drobne" opiekują się: AGALON, stokesay

Strona główna » Ogłoszenia drobne » Mechanik z komputerem

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
krakn

Post #1

2008-10-06 20:47:16 (miesiąc temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

szkoda gadać,
Ja tam wole jecheć na serwis, i na normalny mot,
właśnie zbliża się czas przeglądu mojego samochodu, pojechałem do mechanika i stanadrcik, poprosiłem o wymiane tego co zwykle oleje filtry i co tam trzeba i sprawdzenie reszty, rok przejeździłem bez problemu ponad 20000 mil po Londynie.
Okazało się ze pojawiają się drobne problemy z przegubami ale że to japończyk to jeszcze pojeżdżę z rok, natomiast znalazł uszkodzoną jedną poduszkę mocującą silnik niby nic, i nie odczuwałem tego ale jak wiemy może być przyczyną zniszczenia silnika i/lub skrzyni biegów. W poprzednim samochodze przeoczenie uszkodzonego mocowania rury wydechowej kosztowało mnie zamiast 1 funt za gume, to musiałem kupić nową rure i jeszcze zapłacić za montaż choć muszę przyznać mój mechanik nawet już nie chciał za robotę pieniędzy.
No ale jak widzę czym przyjeżdżają do niego ludzie, jak ktoś poluje na okazje że Audi 6 4 letnie kupuje za 2000 funtów od ciapanego, albo od sprzedawcy polaka, który nawet ukrywa swój numer telefonu (autentyk) to niech się nie dziwi że ma dziurę w podłodze, fotele tak urąbane ze po przepuszczeniu 800 LITRÓW GORĄCEGO DETERGENTU!! i kilku godzinach pracy, nadal leci syf gęstsze niż expreso (autentyk) a silnik jakimś cudem ledwo się mieści w komorze silnika (autentyk) a mechanik robi listę najpilniejszych napraw że cena części większa niż cena zakupu samochodu (autentyk) nie wliczając w to robocizny.
wiec potem takie właśnie kombinowanie, liczniki, a kogo tu dziwi stan licznika 100 000 u 4 latka? to nie maluchy że 80 000 kilometrów i remont silnika, tu się samochody używa a nie na ręczniczkach trzyma w garażu.
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express ! Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

stanislawski

Post #2

2008-10-06 20:54:45 (miesiąc temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Moj samochod ma przejechane chyba 257 tys km. Na MOT wpisali mi 57 tys. - bo tyle bylo na liczniku. A tyle bylo, bo tyle sie na nim miesci.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

anmi

Post #3

2008-10-06 21:27:06 (miesiąc temu)

anmi

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2007

Cytat:

2008-10-06 20:51:12, grzesiek402 napisał(a):
żal to być fanem marlyna mansona:d

Nie dyskutujemy tutaj o upodobaniach muzycznych:-](lepiej o nich jak i, polityce, i o religii nie dyskutować), tylko o oszustwach
Nikoś D60 :) N 18-55, T AF 70-300

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony