co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Ogłoszenia drobne » blacharz !!! pilnie! we wschodnim londynie! |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| marta75 | Post #1 2008-07-18 10:33:29 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 09-11-2007 Skąd: londyn |
rabnelam w samochod sasiadki i musze to teraz naprawic. potrzebuje blacharza od zaraz - do naprawy ford ka granatowy - nadkole zarysowane i wgniecione + nieduze ale mocne wgniecenie na laczeniu drzwi i lewego boku. anglicy
co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
| marta75 | Post #2 2008-07-18 10:35:29 (4 miesiące temu) |
Cytat: 2008-07-18 10:33:29, marta75 napisał(a): rabnelam w samochod sasiadki i musze to teraz naprawic. potrzebuje blacharza od zaraz - do naprawy ford ka granatowy - nadkole zarysowane i wgniecione + nieduze ale mocne wgniecenie na laczeniu drzwi i lewego boku. anglicy anglicy zycza sobie za to troche za duzo a moj mechanik nie robi raczej blacharki i jest ostatnio bardzo zajety a wole zaplacic gotowka niz uruchamiac ubezpieczenie. co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
| krakn | Post #3 2008-07-18 16:06:11 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
wyszukaj słowo IRKA, IREK, to mechanik, koło niego jest blacharnia, oprócz tego ma kilka warsztatów w zachodnim londynie gdzie robią blache, dzwon do niego i powiedz że od krzyśka CO CZYSCI KARPETY SZUKASZ BLACHARZA, da namiary będziesz się dogadywać
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express !
Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ
|
| marta75 | Post #4 2008-07-18 22:02:12 (4 miesiące temu) |
dzieki.
baba i tak sie uparla na ubezpieczenie bo chce miec samochod zastepczy zeby do pracy jezdzic:(((((((((( nie do sie przekonac:(( a nr i tak zapisalam - bo nigdy nie wiadomo moze sie jeszcze przeda;) co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|