Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Ogłoszenia drobne » Praca potrzebna od 25.06 |
| Autor | (Odpowiedzi: 5) |
|---|---|
| Pawcio91 | Post #1 2008-05-20 13:47:50 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-05-2008 |
Witam mam 17 lat i nazywam się Paweł ;p. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i byłby w stanie pomóc mi znaleźć pracę na wakacje, a właściwie od 25.06, może być sprzątanie etc. Wiem że mogę się zarejestrować w agencjach itp. ale jeśli już to najlepiej w której?
|
| lady2912 | Post #2 2008-05-20 14:41:12 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Sutton Green |
Pawel jak chcesz znalezc prace to najlepiej poszukaj jej sam. Z doswiadczenia wiem, ze wszelakie posrednictwa moga skonczyc sie zle. Na forum jest mnostwo tematow dotyczacych pracy, agencji itp.
Ja zawsze polecam strone gumtree.com -ogloszenia prosto od pracodawcow. Jest jeszcze strona monster.co.uk Powodzenia Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
| bloby00 | Post #3 2008-05-20 14:52:47 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
Ja, niestety nie polecam pracy wakacyjnej za granica - no chyba, ze ktos jedzie na 100% pewna zalatwiona prace, choc nigdy nie ma gwarancji.
Problem jest w tym, ze mozesz miesiac szukac pracy, a w tym czasie trzeba za cos zyc. Wiec nawet jak cos pozniej znajdziesz, to w najlepszym wypadku odrobisz to co straciles w tym pierwszym miesiacu, a tutaj juz konies sierpnia i trzeba do szkoly wracac. Wedlug mnie poszukaj czegokolwiek w Polsce na miejscu, mniejsze koszty, a zarobek, zeby byl jakikolwiek. Pieniadze odloz i jak skonczysz szkole (za ile, za dwa lata?) to wyjezdzaj na stale za granice. Po prostu nie przepadam za rozpoczynaniem od najgorszego, powolutku ukladaniem sobie jakos wszystkiego (praca, mieszkanie, srodowisko) a pozniej wyjazd z powrotem do PL i po jakims czasie znowu od nowa. My name's Bloby.... just Bloby :)
|
| krakn | Post #4 2008-05-20 15:49:37 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
bloby ma racje po trochu, jak nie znajdziesz pracy to masakra, wiecej wydasz niż zarobisz, po prostu musiałbyś mieć od startu prace, hm, może ktoś tu się taki znajdzie.
Ale w TV takie luxusy... czyżby te tłumy co wróciły spowodowały bezrobocie znowu?? Sory nie bierz tego do siebie!! !Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express !
Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ
|
| Pawcio91 | Post #5 2008-05-21 07:14:38 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-05-2008 |
znaczy sie ja tam jadę do ojca, to mieszkanko itp. będę miał
|
| JOLEK | Post #6 2008-06-11 10:10:56 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 26-02-2007 Skąd: LIVERPOOL |
Gdybys mogl zostac na stale to wiem o pracy od zaraz w Liverpool
|