Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogłoszenia drobne » Praca potrzebna od 25.06

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogłoszenia drobne" opiekują się: AGALON, stokesay

Strona główna » Ogłoszenia drobne » Praca potrzebna od 25.06

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
Pawcio91

Post #1

2008-05-20 13:47:50 (6 miesięcy temu)

Pawcio91

Mężczyzna

Z nami od: 19-05-2008

Witam mam 17 lat i nazywam się Paweł ;p. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i byłby w stanie pomóc mi znaleźć pracę na wakacje, a właściwie od 25.06, może być sprzątanie etc. Wiem że mogę się zarejestrować w agencjach itp. ale jeśli już to najlepiej w której?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lady2912

Post #2

2008-05-20 14:41:12 (6 miesięcy temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Pawel jak chcesz znalezc prace to najlepiej poszukaj jej sam. Z doswiadczenia wiem, ze wszelakie posrednictwa moga skonczyc sie zle. Na forum jest mnostwo tematow dotyczacych pracy, agencji itp.
Ja zawsze polecam strone gumtree.com -ogloszenia prosto od pracodawcow. Jest jeszcze strona monster.co.uk

Powodzenia
Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #3

2008-05-20 14:52:47 (6 miesięcy temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Ja, niestety nie polecam pracy wakacyjnej za granica - no chyba, ze ktos jedzie na 100% pewna zalatwiona prace, choc nigdy nie ma gwarancji.

Problem jest w tym, ze mozesz miesiac szukac pracy, a w tym czasie trzeba za cos zyc. Wiec nawet jak cos pozniej znajdziesz, to w najlepszym wypadku odrobisz to co straciles w tym pierwszym miesiacu, a tutaj juz konies sierpnia i trzeba do szkoly wracac.

Wedlug mnie poszukaj czegokolwiek w Polsce na miejscu, mniejsze koszty, a zarobek, zeby byl jakikolwiek. Pieniadze odloz i jak skonczysz szkole (za ile, za dwa lata?) to wyjezdzaj na stale za granice.

Po prostu nie przepadam za rozpoczynaniem od najgorszego, powolutku ukladaniem sobie jakos wszystkiego (praca, mieszkanie, srodowisko) a pozniej wyjazd z powrotem do PL i po jakims czasie znowu od nowa. :-? Syzyfowa praca :-W
My name's Bloby.... just Bloby :)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4

2008-05-20 15:49:37 (6 miesięcy temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

bloby ma racje po trochu, jak nie znajdziesz pracy to masakra, wiecej wydasz niż zarobisz, po prostu musiałbyś mieć od startu prace, hm, może ktoś tu się taki znajdzie.

Ale w TV takie luxusy... czyżby te tłumy co wróciły spowodowały bezrobocie znowu??
Sory nie bierz tego do siebie!! 8-):-]
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express ! Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Pawcio91

Post #5

2008-05-21 07:14:38 (6 miesięcy temu)

Pawcio91

Mężczyzna

Z nami od: 19-05-2008

znaczy sie ja tam jadę do ojca, to mieszkanko itp. będę miał:-), tylko chodzi mi o prace, gdzie sie da najlepiej ją znaleźć

Do góry stronyOffline

JOLEK

Post #6

2008-06-11 10:10:56 (5 miesięcy temu)

JOLEK

Kobieta

Z nami od: 26-02-2007

Gdybys mogl zostac na stale to wiem o pracy od zaraz w Liverpool

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu