Prawo jazdy dla każdego

Forum dyskusyjne

Og³oszenia drobne » Ile kosztuje czyszczenie dywanow?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Og³oszenia drobne" opiekuj± siê: AGALON, stokesay

Strona g³ówna » Og³oszenia drobne » Ile kosztuje czyszczenie dywanow?

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 4
krakn

Post #1

2008-08-07 16:26:26 (4 miesi±ce temu)

krakn

Mê¿czyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Sk±d: London

szkoda, wg mnie wiêcej by mnie kosztowa³ dojazd do ciebie ni¿ bym zarobi³ :(, o ca³ym dniu na wyprawê nie wspomnê, na prawdê mi przykro do Luton i Potrtsmond mnie klienci zamawiaj±, czêsto je¿d¿ê tylko kwestia wielko¶ci zamówienia by siê op³aca³o
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator ju¿ po raz kolejny green-express ! Pomó¿ dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a mo¿e chcesz za sponsorowaæ jakie¶ drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓ¯

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

E-mailStrona WWW

ciupek77

Post #2

2008-08-07 18:07:19 (4 miesi±ce temu)

ciupek77

Mê¿czyzna

Z nami od: 25-03-2008

Cytat:

2008-05-04 22:45:33, ex-rak napisa³(a):
My wypozyczamy sobie Rug Doctora za jakies 25 GBP na jeden dzien.
Tak jak Krzysztof powiedzial Rug Doctor jest do srednio zabrudzonych wykladzin.Wiem bo od ponad roku na takim pracuje.Cisnienie faktycznie za niskie,a sila ssania pozostawia wiele do zyczenia(ja dodatkowo wspieram sie urzadzeniem parowym,bo czasami bez tego ani rusz).Aha jeszcze na szczotke treba uwazac bo jak wykladzina ma jakas nitke luzna to ja wyciagnie i zrobi prege na wykladzinie.Niestety moj malomiasteczkowy rynek nie pozwolil dorobic sie jeszcze Ninja,ale juz jestem zdecydowany (tutaj dzieki Krzysztof jeszcze raz za porade,nie ma to jak info z 1 reki)kaska sie zbiera i jednak doloze a wezme mocniejszy sprzet.

Do góry stronyOffline

ciupek77

Post #3

2008-08-07 18:32:08 (4 miesi±ce temu)

ciupek77

Mê¿czyzna

Z nami od: 25-03-2008

Cytat:

2008-05-04 22:45:33, ex-rak napisa³(a):
My wypozyczamy sobie Rug Doctora za jakies 25 GBP na jeden dzien.
Tak jak Krzysztof powiedzial Rug Doctor jest do srednio zabrudzonych wykladzin.Wiem bo od ponad roku na takim pracuje.Cisnienie faktycznie za niskie,a sila ssania pozostawia wiele do zyczenia(ja dodatkowo wspieram sie urzadzeniem parowym,bo czasami bez tego ani rusz).Aha jeszcze na szczotke treba uwazac bo jak wykladzina ma jakas nitke luzna to ja wyciagnie i zrobi prege na wykladzinie.Niestety moj malomiasteczkowy rynek nie pozwolil dorobic sie jeszcze Ninja,ale juz jestem zdecydowany (tutaj dzieki Krzysztof jeszcze raz za porade,nie ma to jak info z 1 reki)kaska sie zbiera i jednak doloze a wezme mocniejszy sprzet.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4

2008-08-07 20:32:09 (4 miesi±ce temu)

krakn

Mê¿czyzna

Moderator

dziêki ciupku, choæ znasz tylko dane techniczne to i tak nie zdajesz sobie sprawy z si³y :)
mo¿e siê zdarzy ¿e wpadnê nad morze to ci poka¿e czym siê ró¿ni± te dwa sprzêty, zaopatrz siê w banda¿ elastyczny bo opad szczeny bêdzie z hukiem :-]:-]
A od tego momentu przetsaniesz piæ piwo wszytko w skarpete. .. kurde fakt podkolanówka ci siê przyda bo skarpeta to za ciasna, ale warto

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 07-08-2008 20:33 ]

!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator ju¿ po raz kolejny green-express ! Pomó¿ dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a mo¿e chcesz za sponsorowaæ jakie¶ drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓ¯

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

miltonka

Post #5

2008-08-07 21:28:57 (4 miesi±ce temu)

miltonka

Kobieta

Z nami od: 01-07-2008

witam! mieszkam w Milton Keynes , czy tez tu przyjezdzasz czyscic wykladziny?, bo jestem zainteresowana- pozdrawiam

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6

2008-08-07 21:40:28 (4 miesi±ce temu)

krakn

Mê¿czyzna

Moderator

w miare mo¿liwo¶ci czasowych mo¿na by siê wybraæ... ale raczej dopiero po 1 wrze¶nia do koñca miesi±ca ju¿ za ma³o czasu na takie wycieczki. Teraz lec± szko³y i przedszkola.
napisz na priv jaki masz dom i co chcia³a byæ wyczy¶ciæ sofy fotele carpety itd, im wiêcej to relatywnie wyjdzie taniej.
wycenimy maksymaln± nieprzekraczaln± kwotê, a na miejscu konkretn± 8-)
Czego nie robi siê dla forumowiczów 8-):-o:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

frelcia

Post #7

2008-08-07 21:49:25 (4 miesi±ce temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Sk±d: Skelmersdale - Lathom

Cytat:

....krakn az sie czlowiekowi robi wesolutko...:-P...temat sie kreci a moj maz wlasnie dzis mowil, ze trzeba wykladziny wyczyscic......szkoda, ze tak daleko mieszkasz....:-[
Kiedy skrzy¿uj± siê ze sob± chmury - bêdzie pada³ deszcz, kiedy skrzy¿uj± siê ze sob± s³owa - bêdzie bójka.

Do góry stronyOnline

E-mailNumer MSN Messenger

daisy77

Post #8

2008-08-07 22:02:40 (4 miesi±ce temu)

daisy77

Kobieta

Z nami od: 03-05-2008

Sk±d: Manchester

Cytat:

2008-08-07 21:49:25, frelcia napisa³(a):
Cytat:

....krakn az sie czlowiekowi robi wesolutko...:-P...temat sie kreci a moj maz wlasnie dzis mowil, ze trzeba wykladziny wyczyscic......szkoda, ze tak daleko mieszkasz....:-[

:-[No,szkoda..

[ Ostatnio edytowany przez: daisy77 07-08-2008 22:04 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9

2008-08-08 08:29:58 (4 miesi±ce temu)

krakn

Mê¿czyzna

Moderator

Cytat:

2008-08-07 21:49:25, frelcia napisa³(a):
Cytat:

soory ale to wy mieszkacie daleko :P :-], patrzy³em na mapê, nawet na wycieczkê z aparatem za daleko :-?:-(

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

daisy77

Post #10

2008-08-08 08:52:27 (4 miesi±ce temu)

daisy77

Kobieta

Z nami od: 03-05-2008

Sk±d: Manchester

Mo¿e i daleko,ale jakie zdiêcia by by³y;-)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony