Forum dyskusyjne

Ogłoszenia drobne » podobno coraz ciezej znalezc prace...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogłoszenia drobne" opiekują się: Webmaster

Strona główna » Ogłoszenia drobne » podobno coraz ciezej znalezc prace...

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
nikada

Post #1

2007-12-08 12:40 (10 miesięcy temu)

nikada

Kobieta

Z nami od: 28-10-2007

Cytat:

2007-12-07 17:23, kati-kat napisał(a):
po pierwsze, nie ja ustalam to ile ludzie beda zarabiac a po drugie ja zaczynalam od 4.85 i nie narzekalam, piszecie,ze jak za najnizsza stawke robota to jak harowanie za free...to w takim razie radze sie spakowac i wraca do domku, ciekawa jestem kto zaproponuje tyle na godzine.

CZY SADZISZ ze praca w twoim miejscu to jakas niepowtarzalna okazja
i jezeli sie nieskorzysta nalezy sie pakowac do Polski??
Tak sie sklada ze do mojej firmy w okresie wakacyjnym tez zawsze szukam ludzi z Polski zazwyczaj sa to studenci i stawka wynosi 7.20
zazwyczaj ci ludzie niemaja insurance number i innych dokumentow ale sa godnie traktowani noi atrakcyjna prace wykonuja bo polega na obslugiwaniu koncertow wyscigow koni motocyklowych samochodowych
i wiele innych ciekawych imprez noclegii za darmo jezeli praca jest poza miejscem pobytu w HOLIDEY IN calkiem dobry hotel
wiec mi niemow moja droga ze za 5.52 ktos bedzie z checiom od mopa do klienta latal i jeszcze oczywiscie z usmiechem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ex-rak

Post #2

2007-12-08 13:12 (10 miesięcy temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Birorac pod uwage sytuacje ekonomiczna w Polsce (wzrost gospodarczy, wzrost plac, spadek bezrobocia, umocnienie zlotowki) to nie dziwie sie, ze ilosc chetnych do zaczynania pracy w UK za najnizsza stawke znacznie zmalala. Takm jak atrakcyjnosc tutejszego rynku pracy. Zbyt duze koszta wlasne.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony