powiedzcie mi kochani moi forumowicze jak to jest? coraz czesciej slysze,ze coraz trudniej znalezc prace a ja szukam kogos do pracy juz od miesiaca, ogloszenia wysylam i wogole i nikt nie chce pracowac. jak to jest? moze mi ktos wytlumaczy?
Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz te¿:
Przegl±daj forum |
|
Strona g³ówna » Og³oszenia drobne » podobno coraz ciezej znalezc prace... |
| Autor | (Odpowiedzi: 21) |
|---|---|
| kati-kat | Post #1 2007-11-15 17:19 (rok temu) |
Z nami od: 19-09-2007 Sk±d: Brixworth, northamptonshire |
...a ja nadal szukam kogos zeby mu ta prace dac!
powiedzcie mi kochani moi forumowicze jak to jest? coraz czesciej slysze,ze coraz trudniej znalezc prace a ja szukam kogos do pracy juz od miesiaca, ogloszenia wysylam i wogole i nikt nie chce pracowac. jak to jest? moze mi ktos wytlumaczy? co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|
| Webmaster | Post #2 2007-11-15 17:30 (rok temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Sk±d: Londyn |
Mo¿e napisz jaka to praca, bo je¶li by³o na forum, to chyba przeoczy³em... Musze tu zrobiæ osobny dzia³ na drobne og³oszenia.
Cuda siê zdarzaj±. Potwierdzi to ka¿dy programista.
|
| kati-kat | Post #3 2007-11-15 17:48 (rok temu) |
walenlam ogloszenie juz kilka razy na MW. z ogloszeniemi wszystko ok Mistrzu :) to tylko chetnych brak.:(
co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|
| prycz | Post #4 2007-11-15 18:45 (rok temu) |
Z nami od: 18-08-2007 Sk±d: liverpool |
napisz po polsku jaka to praca
kundzia
|
| kati-kat | Post #5 2007-11-15 18:55 (rok temu) |
gdzie:
Brixworth Country Park (NORTHAMPTONSHIRE) Kawiarnie/Restauracja obowiazki: obsluga zmywarki, roznoszenia zamowien, obsluga klientow, sprzatanie na koniec dnia. wymagania: co najmniej komunikatywny angielski preferujemy osoby powyzej 20 roku zycia uczciwe, szybkie, latwo nawiazujace kontakt z innymi, grzeczne. co oferujemy: na poczatek 2-4dni w tygodniu po ok pol roku istnieje mozliwosc pelnego etatu (5dni ok 35-40h) co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|
| kati-kat | Post #6 2007-11-16 17:50 (rok temu) |
no i jak mowie..nadal nic :( jak sie ktos znajdzie to sie okazuje ze sa to ludzie z okolic londynu...a to troszke za daleko (prosze czytajcie co jest w ogloszeniu napisane) albo ktos kto wciaz jest w polsce.. :(
co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|
| benucha | Post #7 2007-11-16 18:42 (rok temu) |
Z nami od: 23-09-2007 |
Cytat: 2007-11-15 18:55, kati-kat napisa³(a): gdzie: Brixworth Country Park (NORTHAMPTONSHIRE) Kawiarnie/Restauracja obowiazki: obsluga zmywarki, roznoszenia zamowien, obsluga klientow, sprzatanie na koniec dnia. wymagania: co najmniej komunikatywny angielski preferujemy osoby powyzej 20 roku zycia uczciwe, szybkie, latwo nawiazujace kontakt z innymi, grzeczne. co oferujemy: na poczatek 2-4dni w tygodniu po ok pol roku istnieje mozliwosc pelnego etatu (5dni ok 35-40h) to nie praca !!!! tylko dodatkowe zajecie |
| daevar | Post #8 2007-11-16 18:46 (rok temu) |
Z nami od: 18-01-2006 Sk±d: wzi±æ kupê kasy |
Cytat: 2007-11-16 18:42, benucha napisa³(a): to nie praca !!!! tylko dodatkowe zajecie W sumie racja, pracuj±c dwa (trzy, cztery?) dni w tygodniu nie bardzo da siê wy¿yæ. Tym bardziej, ¿e nie bardzo widaæ ustalony plan dnia - znaczy ¿e dzisiaj mogê byæ potrzebny, a jutro nie? Je¿eli to pó³ etatu, powinny byæ ustalone przynajmniej trzy dni... W ten sposób przynajmniej by³aby jaka¶ stabilizacja. Jak siê nie ma co siê lubi, to siê kradnie co popadnie.
|
| emcia32 | Post #9 2007-11-16 19:15 (rok temu) |
Z nami od: 06-10-2007 Sk±d: Londyn |
I przede wszystkim nie poda³a¶ zarobków, a to ludzi jednak najbardziej interesuje! Jak zarobki s± do bani to i chêtnych niema.
Carpe Diem
|
| kati-kat | Post #10 2007-12-07 09:11 (rok temu) |
gdzie:
Brixworth Country Park (NORTHAMPTONSHIRE) Kawiarnie/Restauracja obowiazki: obsluga zmywarki, roznoszenia zamowien, obsluga klientow, sprzatanie na koniec dnia. wymagania: co najmniej komunikatywny angielski preferujemy osoby powyzej 20 roku zycia uczciwe, szybkie, latwo nawiazujace kontakt z innymi, grzecznej. co oferujemy: na poczatek 1-3dni w tygodniu od ok polowy lutego full-time (5dni ok 35-40h, w wakacje nawet wiecej) 24 dni platnego urlopu zaczynamy od 5.52/h (jesli osoba powyzej 21 roku zycia) co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|