Str 4 z 4 |
|
---|---|
jarekk | Post #1 Ocena: 0 2007-10-14 14:31 (18 lat temu) |
Z nami od: 12-10-2007 |
A ja polecam dyskusję jaka mogłaby się odbyć, gdyby nie monopolizowanie przekazu medialnego pomiędzy trzy partie (PiS,PO,SLD).
http://www.upr.org.pl/main/artykul.php?strid=1&katid=74&aid=6541 Pozdrawiam Jarek |
Jakobs | Post #2 Ocena: 0 2007-10-15 12:38 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Glosowac trzeba, zeby zmienic ten chory rzad. Mam nadzieje ze nowy zmieni te absurdalne przpisy i tym samym bedziemy mogli kiedys wrocic, bo poki co to cienko to widze...
Skarbówka prześwietli wracających Polaków [ Ostatnio edytowany przez: Jakobs 15-10-2007 12:41 ] Si vis pacem, para bellum.
|
wie3sia | Post #3 Ocena: 0 2007-10-17 21:34 (18 lat temu) |
Z nami od: 03-10-2007 |
Moze Tomasz LIS pomoze Wam dokonać NAJWAZNIEJSZEGO WYBORU
Tomasz Lis jest dziennikarzem. Człowiekiem, który nie powinien być po żadnej ze stron: tylko ujawniać to, co wszyscy powinni wiedzieć- powiedział - "Witamy z Polski. Oto dramatyczny moment w historii naszego kraju ,decyduje się jego przyszłość. Tak ważnych wyborów nie mieliśmy podobno od 1989 roku. Chwila jest dramatyczna, to i kampania fascynująca. Tyle się dzieje. Stawką jest wolność słowa w Polsce i prawdziwa demokracja, i to jest stawka w tych wyborach. Dzisiaj już nikt mi nie powie, że podważam czyjąś niezależność i obiektywizm stacji. Głosujecie na PiS, głosujecie na koniec demokracji w Polsce - "Nie ignoruj swojej przyszłości, nie ignoruj Polski. Głosuj!" ![]() Zobaczymy sie na wyborach ! ![]() ![]() |
marcinb | Post #4 Ocena: 0 2007-10-17 22:05 (18 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Dlaczego warto glosowac?
Zeby przypomniec politykom PiS-u ze ich idealy Prawa i Sprawiedliwosci skonczyly w PiS-uarze: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem - hehehe 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną - 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70. - taaaa... 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań - sa mieszkania, ale po 3mln 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD - oraz pewnie PO, Samoobrony, Eskimosow i Globalnego Spisku Pigmejow 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro) 14. Zredukujemy administrację państwową - misimy zrobic miejsca dla naszych rodzin, pociotkow, kolegow, sasiadow itp 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) - noooo... pozdrawiam, ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
FREDD | Post #5 Ocena: 0 2007-10-19 14:22 (18 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2006 Skąd: Manchester |
Witam was wszystkich
Moja rada lepiej starajcie sie o naturalizacje w UK bo w PLSZE nie ma szns na nic ciekawego wierzcie mi co za roznica kto jest przy korycie sami widzicie ze nic sie nie zmienia w zyciu zwyklego smiertelnika normalna pensja w POLSZE to 1500PLN jakies 260 GB pada pytanie co mozesz zrobic z 260 GB jak kupic na raty dom czy wybudowac jak splacac dom samochod i inne rzeczy krore sa niezbedne do zycia Jak ktos ma watpliwosi niech wezmie 5 miesiecy OFF i przyjedzie i poszuka pracy i popracuje to mu przejdzie glosowanie, POLSKA itp Jak juz jestescie na wyspie i pracujecie to sie ustawiajcie tak zeby mozna bylo cos na koniec zycia miec pozdrawiam Fredd FREDD
|
|
|
wie3sia | Post #6 Ocena: 0 2007-10-19 19:45 (18 lat temu) |
Z nami od: 03-10-2007 |
http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,4590592.html IV RP KONIECZNIE ZOBACZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |