Str 2 z 5 |
|
---|---|
stokesay | Post #1 Ocena: 0 2007-09-23 22:19 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Sklamalbym, mowiac ze sie nie zdziwilem widzac ta reklame
![]() Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
ParaDox | Post #2 Ocena: 0 2007-09-23 22:26 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
A ja Was nie rozumiem. Osobiscie to w dupie to mam kto sie reklamuje.
stokesay "...Sklamalbym, mowiac ze sie nie zdziwilem widzac ta reklame..." - Nie rozumiem. czemu sie tu dziwic. No koles chcec Twojego glosu, a jak nie twojego to innych. Nie zapominajcie ze jest nas w UK pond 1 000 000 a to cos znaczy, wiec kolesie walcza o kazdy glos. PiS i LiD tez beda "atakowac". Ps. Jesdno co dobre to fakt ze tej reklamy nie ma na forum ![]() ![]() All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
stokesay | Post #3 Ocena: 0 2007-09-23 22:44 (18 lat temu) |
No wlasnie zdziwilo mnie to ze siegaja znowu po glosy az tutaj, nie przejawiajac wczesniej jakiegokolwiek zainteresowania losem 'swoich wyborcow'... Ale po chwili doszedlem wlasnie do podobnego wniosku co ty Paradox...Tylko ze z doswiadczenia z poprzednich spotkan na nich sie skonczy cale ich zainteresowanie.
Podobal mi sie rowniez jeden z Twoich komentarzy: Cytat: 2005-09-19 12:09, ParaDox napisał(a): a tak poza tym to co to za wybory. Kolejna gra w karty, tyle ze to nie ja wybieram karty i gre. Wybory - jak by bylo z czego wybierac. Juz od lat nie ma z czego wybrac i teraz tez nie jest inaczej. Jest cisza przedwyborcza i nie wolno sie rogadywac na te tematy wiec krotko: Nic sie nie zmienilo poza nazwiskami. jestesmy w Unii a ruscy robia co chca i gazu nie bedzie. Czy jak wybiore kowalskiego czy kwiatkowskiego to cos sie zmieni. Ktos (wszyscy wiemy kto) ladnych pare lat temu mowil o przyciaganiu pasa na pare lat. To juz chyba pare-nasie lat a ludzie dalej przyciagaja pasa. Obiecanki - cacanki .... Swinie przy korycie robia swoje a folwark sie rozpada. [ Ostatnio edytowany przez: stokesay 23-09-2007 22:46 ] Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
stokesay | Post #4 Ocena: 0 2007-09-23 22:49 (18 lat temu) |
Polecam tez Felieton Tomka Lisa dla WP
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
Andrew_Bird | Post #5 Ocena: 0 2007-11-07 14:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-11-2007 |
Proszę Państwa, jest forum Polityka, a ja już głowę suszyłem Webmasterowi (nie zauważyłem). Proszę swobodnie wypowiadać się na tematy polityczne, o ile ktoś ma coś sensownego do napisania. Bzdety proszę kierować na "Hyde Park"
|
|
|
Andrew_Bird | Post #6 Ocena: 0 2007-11-07 14:44 (18 lat temu) |
Oto przykład próby wywołania dyskusji politycznej:
Wielka Brytania Tu i Teraz Przestępcy unikną więzienia? Andrew_Bird komentuje: Jest to wynik zamiatania śmieci pod dywan i wyganiania pająków za szafę. PRzecież wiadomo, że napływ imigrantów, weźmy sobie Polaków, statystycznie pociągnie za sobą napływ łobuziaków z Polski. Z tego co wiem odsetek łobuzów w różnych nacjach jest różny ale nie wynika to z faktu, że np. Polacy czy Rosjanie, czy RPA'ajczycy (nie wiem jak ich nazywać) mają wysoki odsetek łobuzów, bo to drańskie nacje. W pierwszej fali emigracji np. Polaków do UK mógł być zwiększony odsetek łobuziaków, bo narobili draństw w Polsce i musieli uciekać. Ten fakt należało uwzględnić! Ja pisałem stosowny raport do Wysokich Urzędników Rzeczpospolitej Polskiej gdzieś tak w 2002 roku na ten temat (byłem wówczas członkiem Komisji Integracji Europejskiej w Płocku, Mazowieckie PL). Raport myszy zjadły a dostało się Panu Premierowi Gordonowi Brown zgodnie z przysłowiem: "Cygan zawiniał a kowala powiesili" (ciekawe co na to moja Romska teściowa?). Pamiętajmy, Premier UK, nieważne czy ten czy tamten Pan osobowo, ma nikłe pojęcie o Polsce. Powinniśmy im pomagać, chociażby poprzez zgłaszanie spodziewanych problemów (the prospects of problems). Uprzejmie proszę o wypowiedzi, ale na temat! |
Andrew_Bird | Post #7 Ocena: 0 2007-11-07 15:42 (18 lat temu) |
Wiadomości / Wielka Brytania / Polak na Wyspie
Polski pustelnik w Wolverhampton był członkiem SS Rys historyczny: nazwa SS jest napisana runami Starogermańskimi, co było znakiem firmowym "Schutz Staffel" czyli elitarnej zbrodniczej formacji utwożonej przez Hitlera i Heidricha początkowo w celu ochrony Hitlera przed działaniami SA a potem, po rozbudowie, SS zajmowało się ludobójstwem na szeroką skalę, zwłaszcza w Polsce i w Rosji. Do najbardziej znanych członków SS należy G.Grass, honorowy obywatel Gdańska, autor słynnego "Blaszanego Bębenka". Na portalu: www.mojawyspa.co.uk jest również artykół o niedawno zmarłym SS-Mann'ie, który mieszkał na trawniku w Anglii i wszyscy mu pomagali, bo taki był fajny (patrz mój komentarz). Zapraszam do dyskusji! |
Andrew_Bird | Post #8 Ocena: 0 2007-11-07 16:24 (18 lat temu) |
Wiadomości / Podsumowanie / Britpress
Policja politycznie poprawna 07 listopada 2007 Mr Steve Roberts, zastępca komisarza Scotland Yardu, jak publikuje takie brednie, to może wylądować zaraz przed: 1. Trybunałem Praw Człowieka w Strasbourg’u, Rada Europy / Council of Europe / Counseil De L’Europe: Republika Francuska F-67075 Strasbourg Cedex www.echr.coe.int - Tel.: +33 (0) 388 41 20 18 na mocy: Konwencji O Ochronie Praw Człowieka i Podstawowych Wolności Rzym 04 listopada 1950 roku: Artykuł 9 - „Wolność myśli sumienia i wyznania” Punkt 1: „Każdy ma prawo do wolności myśli, sumienia i wyznania; prawo to obejmuje wolność zmiany wyznania lub przekonań oraz wolność uzewnętrzniania indywidualnie lub wspólnie z innymi, publicznie lub prywatnie, swego wyznania lub przekonań poprzez uprawianie kultu, nauczanie, praktykowanie i czynności rytualne” 2. Sądem Cywilnym w Izraelu 3. Sądem Karnym gdzieś w kraju muzułmańskim 4. Sądem Ludowym w Anglii 5. Sadem Koronnym w Anglii Należy temu Panu jak najmocniej zrobić koło piór, bo raczej do współpracy w Europie to on się nie nadaje. Zaraz będzie maił problem, że ktoś jest Katolikiem z Polski i nie chce siedzieć po godzinach w Wigilię Bożego Narodzenia, bo to nie jest tradycja Angielska. Zapraszam Polonię do dyskusji! |
Andrew_Bird | Post #9 Ocena: 0 2007-11-07 20:26 (18 lat temu) |
Podaję adres wewnątrz strony www.mojawyspa.co.uk
Forum / Hyde Park / Polityka / Polityka Zapraszam! Tam możecie zmieszać mnie z błotem. Nawet zachęcam. Do sądu Was nie pozwę, bo jestem, wbrew pozorom, człowiekiem z poczuciem chumoru i mam silny instynkt samokrytyczny. Do boju! ![]() |
ParaDox | Post #10 Ocena: 0 2007-11-07 21:22 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
a to ze spamujesz forum piszac to samo w wielu postach to inna sprawa.
Poczekaj chwile - podobna beda blogi ![]() Jak do tej pory nie bylo takiego "kolesiunia" co by zapychcal forum politycznymi paranojami. Jak widzisz wiekszoosc z nas WALI ten/taki temat. Wiec moze daj se dupie rade i poczekaj na blogi albo poszukaj w necie lepszego miejsca dla siebie bo tu to tylko sie marnujesz. Kasuja Twoje koomentarze, maja cie w dupie, nie prawda? ![]() eh, szkoda gadac. All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|