MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2025

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 42 z 44 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 41 | 42 | 43 | 44 ] - Skocz do strony

Str 42 z 44

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

rafald

Post #1 Ocena: 0

2025-06-05 11:49:12 (dzień temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Cytat:

2025-06-05 11:02:54, daavid napisał(a):
Poczytaj komentarze pod artykułami o tym jak Trzaskowska raka dostała, nie znajdziesz tam nic innego jak pod tą dziewczynką.

Tylko dowód na to, że poziom chamstwa nie zależy od poziomu wykształcenia.

Ale poważnie - co trzeba mieć pod kopułą, żeby naskakiwać na 7-latkę?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

xxxx1234

Post #2 Ocena: 0

2025-06-05 12:19:38 (dzień temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

Nie zbyt często zgadzam się z Dawidem, ale racja pełno było w sieci filmików jak Ziobrze podczas posiedzia sejmowego "latała" dolna warga jak by miał się rozpłakać, ktoś nagrał w dniu kiedy ogłaszano w sejmie jakieś czynności z Mareckim i oczywiście wiadomo jaki był przekaz, a to był efekt choroby która przeszedł.
W trakcie kampanii były podobne filmiki z Trzaskowska i sugestje że naćpana, a to są jakieś problemy neurologiczne.
Na koniec córka Nawrockiego naprawdę to jest słabe i nieważne której strony się to tyczy.
W niektórych przypadkach chociaż pracodawcy wyciągają konsekwencje wobec takich ludzi. Jeśli dobrze kojarzę to chyba jakaś lekarkę ktoś zwolnił z pracy za atak na dziecko Nawrockiego.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #3 Ocena: 0

2025-06-05 16:01:54 (dzień temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Gdzieś widziałem artykuł w którym była rozmowa z psychologiem, który powiedział, że zachowanie córki Nawrockiego było jak najbardziej normalne dla dziewczynki w tym wieku, co nie oznacza, że każde dziecko zachowywało by się tak samo w takiej sytuacji, które dziecko rozumie inaczej - jak występ na jakiejś gali itd. Przy okazji dostało się tym którzy dopuścili do sytuacji gdzie eksponowany był wizerunek dziecka właśnie z uwagi na hejt, który z sieci nie zginie a za parę lat może być odnaleziony przez dziecko w najmniej oczekiwanym momencie życiowym.

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #4 Ocena: 0

2025-06-05 21:15:44 (dzień temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Ja tylko nie rozumoiem, po co Nawrocki zaciagnal 7 letnie dziecko na taka impreze. Chyba nie urodzil sie wczoraj i zdawal sobie sprawe na co naraza dzieciaka wystawiajac go w takim momencie na widok publiczny. Jakby nie patrzec pol Polski go jednak dyskredytuje i wiedzial o tym (mam nadzieje) przed impreza.
W czasach gdzie praktycznie kazdy upubliczniajacy wizerunek staje na glowie, zeby media sie do d.. jego dzieciom czy rodzicom nie dobraly, on po prostu postawil na "wizerunek rodziny", nie liczac sie z konsekwencjami. Glupota jednak nie ma granic.
A dziewczynki strasznie mi szkoda. Jesli nawet teraz nie zdaje sobie sprawy z tego co sie stalo, choc dzieciaki w szkole na pewno jej powiedzialy w czasach social mediow , to zobaczy to za pare lat. Okropna rzecz dla nastolatki ogladac takie nagrania z przeszlosci i czytac komentarze. A to tylko dlatego, ze tatus kretyn. I zadne "konsekwencje" czy potepienia tego nie naprawia.
Ja mojemu ojcu czegos takiego bym w zyciu nie darowala. Obrzydlistwo.
I nikt tego nie widzi, przeciez gosc po prostu probowal "sprzedac" sie jak wzorowy ojciec i maz. Kosztem 7 letniej corki. Wyjatkowa kanalia.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2025-06-05 21:30:07 (dzień temu)

daavid

Mężczyzna

I'm życie i tak się odmieni. Gdzieś widziałem rozmowę z Kwaśniewskim i on mówił,żeby Nawrocki wziął sobie teraz wolne, posiedział z rodziną itp, ale życie im się odmieni. Prawdopodobnie cała rodzina przeprowadzi się do Warszawy, nowe szkoły i również dla dzieci obstawa BORu itd. Oni normalnego życia mieć już nie będą.

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 05-06-2025 21:30 ]

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #6 Ocena: 0

2025-06-05 22:17:49 (dzień temu)

dominikana36

Kobieta

Nie chodzi o odmienienie zycia, oczywiscie, ze tak sie stanie. Nawroccy to dorosli ludzie, mam nadzieje, ze zdawali sobie z tego sprawe jako rodzice. Ale szkoda, ze zapomnieli, bo chyba jego zona ma jednak cos do powiedzenia, ze ich glowna rola jest rola opiekuncza, bo maja dziecko. A ta rola oznacza, ze maja nie tylko je karmic, ale tez chronic. A nie uzywac do kreowania wizerunku. To bylo na prawde slabe.
Tym bardziej, ze nikt tej dziewczynki sie nie czepial, dopoki jej nie pokazali. Nie widzialam wpisow pt "to corka a tatus cpun i zlodziej". Media jakos szanowaly jej dziecinstwo, nawet te brukowe. No ale tatus musial.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2025-06-05 22:30:45 (dzień temu)

daavid

Mężczyzna

Dobrze o tym wiem, napisałem powyżej to samo. Zazwyczaj politycy chronią wizerunek swoich dzieci. Później to i tak wydostaje się do mediów, chociaż też różnie, np. Kaczyńska była opisywana w "plotkach" a córkę Kwaśniewskiej ciężko tam znaleźć. Duda chyba też raczej dba o prywatność, chociaż o rodzinie, np. rodzicach wiadomo sporo.

Do góry stronyOffline

rafald

Post #8 Ocena: 0

2025-06-05 23:02:00 (dzień temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Jakoś argumentacja budowania wizerunku do mnie nie przemawia. Przede wszystkim co niby miałby ten wizerunek zyskać już po zakończeniu głosowania?
Bardziej chyba wyszedł zupełny brak doświadczenia w polityce, albo swego rodzaju naiwność. Ja też byłem zdziwiony czytając te komentarze - po prostu do głowy by mi nie przyszło, że można do czegoś takiego się posunąć.
Poza tym - na zachodzie, jak to w Polsce lubią wszyscy powtarzać, pokazywanie się z rodziną nie jest niczym nienormalnym. Jeżeli rodzina królewska to słaby przykład, to nie przywołując już Trumpa, który również przywlókł 10- letniego bodajże Barrona, weźmy Obamę z 1-ej kadencji: młodsza córka miała pewnie mniej niż 10.
Widocznie po 20 latach spędzonych na zachodzie nie kumam niuansów polskiego savoir-vivru.

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #9 Ocena: 0

2025-06-05 23:04:43 (dzień temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Jak mi sie podoba teraz koalicja 😂
Zra sie miedzy soba jak sepy nad padlina.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #10 Ocena: 0

2025-06-05 23:12:32 (dzień temu)

dominikana36

Kobieta

To nawet nie chodzi o polskich politykow. Rodzice to inna rzecz zreszta, to dojrzali luzdie.I tak na prawde ta prywatnosc jest generalnie respektowana przez media. No dopoki tatus sam nie prosi o komentarz.
Ale popatrz, ile wiesz o dzieciach Macrona'a, Johnsona'a, Stamera'a. Ze nie wspomne o Putinie. A to nie sa dzieci, chyba by dali rade presji. Znajdz informacje o dzieciach Trumph'a z poprzedniej kadencji. Dopiero teraz wyplywaja, ale to juz 50- latki. Kazdy porzadny i rozsadny rodzic powinien zrobic wszystko, zeby ochronic swoje dziecko, niezaleznie od jego wieku. I to robia. Z wyjatkiem naszego prorodzinnego prezydenta. A mowa tu o 7 letniej dziewczynce. To jego postawa powinna byc pietnowana duzo bardziej niz hejt, ktory sie wyalal na to dziecko. Bo to jego odpowiedzialnosc i konsekwencja jego decyzji.

Do góry stronyOffline

Strona 42 z 44 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 41 | 42 | 43 | 44 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,