MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2025

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

Str 17 z 45

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2025-05-26 14:43:44 (2 tygodnie temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2025-05-26 13:26:58, xxxx1234 napisał(a):
Politycy Konferencji nie są tym też zachwyceni. Dzisiaj Bosak powiedział wprost, że po reakcji wyborców i sympatyków widać to nie była dobra decyzja. Zresztą Bosak w trakcie "biesiady piwnej" był w Kanale Zero i prowadzący mu to pokazał i było widać po jego minie, że zachwycony nie jest. Bryłka, Wawer, Wipler i był ktoś jeszcze, ale nie pamiętam kto dają do zrozumienia, że to było nie miejscu. Zawsze wygadana Zajączkowska i Brekowicz milczą więc to jest bardzo wymowne, Płaczek, Pejo milczy. Jedynie Tyszka i Mentzen twierdzą, że jest ok.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>xxxx1234</i> 26-05-2025 13:28 ]

Cóż, narodowi socjaliści hakowali Pegasusem polityków Konfy. Na Bosaka mają wiele kijów i marchewek, a Wipler to agent PiSu, który się dostał do Konfy, by robić tę partię od wewnątrz.
Nawrocki kazał się szczepić:
https://x.com/AntyKonfiarz/status/1926941189690782099

Snusowanie się zapodałem powyżej. Ta czynność wyborców skrajnej prawicy jednak nie zniechęci. Zachęcanie do szczepienia się może jednak tak.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

xxxx1234

Post #2 Ocena: 0

2025-05-26 15:50:13 (2 tygodnie temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

Mają haki na Bosaka i ich nie wyciągnęli choćby przez pierwszą turą czy w parlamentarnych, do euro parlamentu. Jasne myślisz jeszcze samodzielnie czy myśli za ciebie TVN?

Dawid no właśnie Mentzen przeprowadził dwie bardzo dobre rozmowy, w między czasie była debata w TVP w której imbecyl Trzaskowski powiedział demagog sprawdzie to i wyszło, że to Nawrocki ma rację, a czym żyje cała Polska ? Polacy zrobili sobie z wyborów prezydenckich "Taniec z Gwiazdami".
Dla mnie Trzaskowski jest nie wiarygodny wił się jak glizda na rozgrzanym dachu jego odpowiedzi typu "na tą chwilę nie" do 01.06 na tą chwilę to jest do 01.06 On jest za gotówką, ale dom kupić za gotówkę to już nie, a co to za różnica czy kupuję bułki na śniadanie czy dom i Mentzen to wykazał a durni pisowcy zamiast to grzać to oni mają problem z piwem.
Piwo to jest sprawa do rozwiązania między Konfederacja i ich wyborcami, a nie problem pisu oni mieli grzać temat kłamstw Trzaskowskiego.

A co do covid to platformersi i pisowcy byli pontej samej stronie jedynie Konfederacja była przeciw. Wyborcy konfy nie mają pamięci złotej rybki

Do góry stronyOffline

daavid

Post #3 Ocena: 0

2025-05-26 16:11:02 (2 tygodnie temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Ty chyba oglądałeś coś sfabrykowanego. Trzaskowski powiedział jasno z czym się zgadza,z czym nie. Nawrocki był wręcz memiczny, zgadzał się nawet nie rozumiejąc o czym mówi i zachował się jak petent a nie przyszły prezydent.

Jaki na Bosaka? Nie wierzę, dawno by wyszło. Od dawna w polityce, to jego całe życie i wie co może robić a co nie. Zdziwiło by mnie gdyby było coś grubego. Marchewki to inny temat.

Do góry stronyOffline

xxxx1234

Post #4 Ocena: 0

2025-05-26 16:37:51 (2 tygodnie temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Przecież on się dzisiaj zgadza, a za tydzień się nie zgadza. Stwierdził, że nie ma zielonego ładu demagog którego tak lubisz go wyjaśnił.
Twierdził, że w Warszawie jest budowane więcej niż 60 mieszkań komunalnych rocznie demagod też go wyjaśnił na jego własną prośbę.
Nie będę dyskutował w tym temacie bo jesteś wyborcą Trzaskowskiego i co by nie zrobił to powiesz, że jest wiarygodny.

O haki na Bosaka to pytaj kolegę powyżej on twierdzi, że pis ma na niego kije i marchewki ja tylko nie rozumiem dlaczego do tej pory ich nie wyciągnął jeśli tak jest.

[ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 26-05-2025 16:39 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2025-05-26 16:50:28 (2 tygodnie temu)

daavid

Mężczyzna

Ale to czy jest "zielony ład" czy nie jest kwestią dyskusyjną. Skoro większość postulatów została zmieniona, czy zlikwidowana to nie mówimy o tym samym zielonym ladzie który wprowadziła PiS.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #6 Ocena: 0

2025-05-26 17:42:24 (2 tygodnie temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2025-05-26 15:50:13, xxxx1234 napisał(a):
A co do covid to platformersi i pisowcy byli pontej samej stronie jedynie Konfederacja była przeciw. Wyborcy konfy nie mają pamięci złotej rybki

Nie chodzi o to, że PiSiory i Platforma byli po tej samej stronie, ale o to, że ci pierwsi prześladowali z tego powodu polityków Konfederacji. Ile razy Braun dostał karę finansową od Witek za nienoszenie maseczki w sejmie, podczas gdy Kaczyński nie poniósł z tego samego powodu żadnych konsekwencji?

Drugi powód jest taki, że wyborcy Konfederacji i Brauniści uważają w większości kandydata PiSu za mniejsze zło, podczas, gdy to politycy PiSu najbardziej prześladowali polityków, na których oni głosowali.
Jako, że PiS ma ogólnie bardzo słabe poparcie wśród Polaków mieszkających w Europie Zachodniej, a poparcie dla Konfederacji i Brauna jest tu ponadprzeciętne, wystarczy po prostu zrobić sobie 1 czerwca grilla, zamiast iść na wybory. Nie zachęcam was do głosowania na Trzaskowskiego. Wystarczy nie głosować na alfonsa i oszusta, a zamiast tego spędzić czas z rodziną.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

xxxx1234

Post #7 Ocena: 0

2025-05-26 18:17:41 (2 tygodnie temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Widzę że masz bardzo krótką pamięć, a kto kilka dni temu powiedział, że Braun powinien siedzieć w więzieniu? Myślisz, że Braun nie dostawał by kar gdyby covid był np. w czasach marszalkowania Komorowskiego, albo rotacyjnego klauna?

Myślicie, że ktoś jeszcze wierzy w te brednie o Nawrockim, że ćpun, sutener, narkoman, już nawet nie pamiętam co jeszcze było. W taki tempie do ciszy wyborczej to jeszcze będzie gwałcicielem, mordercą, terrorystą, zbrodniarzem wojennym, kolegą Hitlera i Stalina. Nie wydaje Wam się, że to przyniesie odwrotne od zamierzonych skutki?
To nie jest pytanie do wyborców Tęczowego bo nie jesteście obiektywni.

[ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 26-05-2025 18:19 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2025-05-26 18:26:44 (2 tygodnie temu)

daavid

Mężczyzna

Jasne. Ty jesteś obiektywny ;)

Nie wiem co było jakby było, fakt jest taki, że Konfederacja nigdy nie była tak uderzana przez kogokolwiek jak to robił PiS. Przypomnę, publikowali w kurwizji jakieś materiały wyciągnięte z czterech liter w piątek, przed samą ciszą.

W to, że Nawrocki to ćpun, moralne zero wierzy bardzo dużo ludzi i tak to wygląda. Przypomnę, że to opowiada prof. Dudek, recenzent jego pracy doktorskiej. Ktoś inny nazwał go, a raczej jego wizerunek: "niezbyt lotnym osiłkiem".

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #9 Ocena: 0

2025-05-26 18:49:11 (2 tygodnie temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2025-05-26 18:17:41, xxxx1234 napisał(a):
Myślisz, że Braun nie dostawał by kar gdyby covid był np. w czasach marszalkowania Komorowskiego, albo rotacyjnego klauna?

Nie rozumiemy się. Sprawa jest dyskusyjna, czy by dostawał czy nie, ale na pewno nie byłoby podwójnych standardów, że jakiś polityk PO by nie nosił maseczki bez ponoszenia żadnych konsekwencji, a Braun by dostał wtedy karę. Widzisz różnicę? Nie chodzi mi o kary, ale o podwójne standardy. W Wielkiej Brytanii mamy 2-tier Keira, a w Polsce mieliśmy 2-tier Jarka.
Podobnie było z reasumpcjami głosowań i innymi dziwadłami.
Cytat:

Myślicie, że ktoś jeszcze wierzy w te brednie o Nawrockim, że ćpun, sutener, narkoman, już nawet nie pamiętam co jeszcze było. W taki tempie do ciszy wyborczej to jeszcze będzie gwałcicielem, mordercą, terrorystą, zbrodniarzem wojennym, kolegą Hitlera i Stalina. Nie wydaje Wam się, że to przyniesie odwrotne od zamierzonych skutki?

Przecież są dostępne akty notarialne, gdzie Nawrocki zobowiązał się utrzymywać człowieka do końca życia za otrzymanie jego mieszkania, za które nie zapłacił. PiS nawet nie potrafi się jednej wersji trzymać. Do bójek kibolskich sam się przyznał. Poręczanie przez niego za neonazistę też jest znane. Na sprowadzanie prostytutek do Grand Hotelu w Sopocie są świadkowie. Czy filmy z wciąganiem czegoś zostały wygenerowane przez sztuczną inteligencję? Pewnie nie, skoro PiSiory co chwila zmieniają wersję na temat tego, co ich kandydat wciąga.
Facet ma 42 lata, a wygląda na 55. Na taki wygląd naprawdę trzeba sobie zapracować.
To, że doktor historii nie zna dat z historii Polski, typu rok koronacji Chrobrego, gdzie ja to pamiętam po ponad 40 latach, jest normalne? Nawet nie zna prostych terminów z medycyny, na co też są nagrania.
Cytat:

To nie jest pytanie do wyborców Tęczowego bo nie jesteście obiektywni.

Znowu się nie rozumiemy. Nie chodzi o to, że ktoś jest tęczowy lub nie, ale o to, że jest krytpotęczowy, podczas gdy atakuje tęczowych.
O gejostwie Jarosława krążą od dawna historie i są na to świadkowie. Po wytoczeniu sprawy Pińskiemu przed Jarosława, sąd temu pierwszemu zabronił przedstawienia świadków.
Macierewicza wydał facet zwany "Danką", natomiast z odnośnie Wąsika, są z nim nagrane filmy, gdy całuje się z mężczyznami. Wielu innych ma te same skłonności.
Normalna sytuacja jest taka, że Macierewicz powinien pozwać faceta o zniesławienie, a tymczasem usiadł na dupie, a PiS go schował do szafy. Facet nagle się zrobił cichy i mało aktywny.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 26-05-2025 18:57 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

xxxx1234

Post #10 Ocena: 0

2025-05-26 19:01:54 (2 tygodnie temu)

xxxx1234

Mężczyzna

No jasne za to grafiki z Mentzen w hitlerowskimi mundurze sponsorowane z zagranicznych pieniędzy z których Trzaskowski i jego sztab do dzisiaj się nie wytłumaczyli wręcz pomagały Mentzenowi.
Tak jak Ty możesz być nie obiektywny w temacie polityki z którą się utożsamiasz, tak samo jak mogę być nieobiektywny w temacie polityka z którym się utożsamiam proste i mam tego świadomość. Naprawdę mi już się tym ulewa to jest najbardziej gówniana kampania jaką kiedykolwiek widziałem, ze wszystkich stron przedszkole dla dorosłych. Proszę pani, a Karol był sutenerem, proszę pani Karol ćpał, proszę pani ja nie ćpałem zrobię testy na narkotyki jak Rafał i koledzy też zrobią itd... do pewnego momentu ta kampania była jak film sensacyjny zwroty, akcji dynamika, ale teraz to jest jak Trudne Sprawy odcinek 5843.

To było do Dawida Twój wpis wyskoczył w między czasie. Nawet już mi się nie chce odpowiadać zmęczył mnie ten cyrk. Tak czy siak swoje zdanie mam już wyrobione nawet jak ogłoszą, że Nawrocki, albo Trzaskowski jest ufoludkiem to i tak nie będzie to miało wpływu na moją decyzję.

[ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 26-05-2025 19:06 ]

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,