2022-09-05 12:38:55, Gwontownik napisał(a): Agenda 2030 też została wymyślona, spisana i nikt tym doopy nie zawraca?
Zależy co się pod tym chce odnaleźć. Została spisana, podpisana po to żeby żyło się nam lepiej. Inni doszukują się w tym depopulacji i innych tego typu. Ja z takimi nawet nie wchodzę w dyskusję.
A kto mówi o depopulacji wynikającej z agendy 2030?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
Gwontownik poogladaj sobie, ludzie którzy biorą pewne leki lub szczepionki 90% ma myślenie niczym cyborg, nie przekonasz ich , dla nich kontrolowany przeplyw informacji to "teorie spiskowe" mimo ,że widząc jak te "teorie" sie urzeczywistniają, zawsze znajdą jakąś wymówke lub wytłumaczenie, po prostu SELEKCJA NATURALNA.
Czasami mylisz sie do osoby i dajesz szanse , ale wystarczy poczytać niektórych wpisy , nigdy sie nie przyznają do błędu zawsze są nieomylni a jak im zaargumentujesz coś no to próbują z ciebie zrobić d3b**, kto jest świadomy widzi kto jest prawdziwy a kto próbuje mieszać.
2022-09-05 14:56:11, Antyszczepan napisał(a): Gwontownik poogladaj sobie, ludzie którzy biorą pewne leki lub szczepionki 90% ma myślenie niczym cyborg, nie przekonasz ich , dla nich kontrolowany przeplyw informacji to "teorie spiskowe" mimo ,że widząc jak te "teorie" sie urzeczywistniają, zawsze znajdą jakąś wymówke lub wytłumaczenie, po prostu SELEKCJA NATURALNA.
Czasami mylisz sie do osoby i dajesz szanse , ale wystarczy poczytać niektórych wpisy , nigdy sie nie przyznają do błędu zawsze są nieomylni a jak im zaargumentujesz coś no to próbują z ciebie zrobić d3b**, kto jest świadomy widzi kto jest prawdziwy a kto próbuje mieszać.
Czujesz się lepszy od innych bo oglądasz filmy z żółtymi napisami?
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
W sumie to co wypisuje kolega Antyszczepan, czy jaki on tam ma aktualnie nick, jak ulał pasuje do tych co się krzywili na szczepionki i z wirusem leżeli w szpitalu.
2022-09-05 12:38:55, Gwontownik napisał(a): Agenda 2030 też została wymyślona, spisana i nikt tym doopy nie zawraca?
Zależy co się pod tym chce odnaleźć. Została spisana, podpisana po to żeby żyło się nam lepiej. Inni doszukują się w tym depopulacji i innych tego typu. Ja z takimi nawet nie wchodzę w dyskusję.
A kto mówi o depopulacji wynikającej z agendy 2030?
Nie wiem, może faktycznie pomyliłem teorie. To przypomnij nam, która jest o depopulacji?