2022-08-29 16:41:08, iwona38 napisał(a): Tez sie zastanawialiscie jak Duda wygral pierwsze wybory, kto to do diabla jest? Ja nie znalam czlowieka a wy? To tak na marginesie tylko.
Młody (wtedy), dobrze wyglądający, żonaty dzieciaty, wykształcony bez przeszłości o która można się było przyczepić. Bardzo dobry piarowy wybór a ludzie i tak głosująca partie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Trzykrotki biją rekordy.
Przy okazji - mieszkając w PL w tym samym miejscu nigdy jeszcze nie słyszałem tak często wyjących karetek pogotowia o różnych porach dnia i nocy. Czyżby za sprawą dziabnięć przeciw wirusowi celebrycie? Właśnie teraz, jak to piszę, już słyszę jedną.
2022-09-01 20:46:44, niebieskieucho napisał(a): Trzykrotki biją rekordy.
Przy okazji - mieszkając w PL w tym samym miejscu nigdy jeszcze nie słyszałem tak często wyjących karetek pogotowia o różnych porach dnia i nocy. Czyżby za sprawą dziabnięć przeciw wirusowi celebrycie? Właśnie teraz, jak to piszę, już słyszę jedną.
posłużyłem się tymi samymi danymi źródłowymi i mi wyszło trochę inaczej, bzdury podobnej treści opierają się na tym ze nikt tego nie sprawdzi tylko uwierzy. Co do karetek to jest twoje odczucie bo statystyki pokazują ze ilość zgonów w ostatnich miesiącach jest porównywalna z latami przed pandemia i o rząd niższy niż przed wprowadzeniem szczepień
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Tak jak pisalem 3 miesiace temu council u nas masowo przejmuje domy z respossesion albo te ktore ceny za zawyzone, po drozycznie , jak spoleczenstwo jeszcze bardziej zbiednieje i bedzie tylko konsola, netflix i prosecco..latwe zycia- latwa kontrola a ci ktorzy posiadaja oprocz swojej , inna posiadlosc na let to buy - zapiernicza podatkami i % dla banku… najemcy nie beda mieli za co zaplacic ….
2030 - nie bedziesz mial nic a bedziesz szczesliwy
Jak już o tym pisze o tym taki śmieciowy portal jak money.pl to znaczy, że pieniądz cyfrowy jest bliżej niż nam się wszystkim wydaje i to mnie martwi, to jest decyzja, która będzie miała ogromny wpływ na nasze życie i życie przyszłych pokoleń, ciekawe czy w tak ważnej sprawie zostanie przeprowadzone referendum w jakimś kraju.
Co do CBDC ja nie widzę w tym pozytywów, to całkowita utrata anonimowości i jak dla mnie to wystarczający powód, żeby CBDC nigdy nie istniało.
Zgadzam się z Tobą waluty cyfrowe są w bardzo chamski sposób reklamowane ostatnio prezes GPW wypowiadał się na ten temat jakie to jest "wspaniałe" i jaka to szansa dla Polski.
CBDC? Jak na razie to jest na etapie dyskusji akademickiej bo w zasadzie nic nie jest zdefiniowane. To o czym się dyskutuje to się będzie nadawać dla państwa w 100% komunistycznym. Takie dyskusje to prowadzą ekonomiści będący na garnuszku "taty i mamy".
Po co ludzi straszyć nowym cyfrowym pieniądzem (walutą) jak mogą progresywnie modyfikować obecne środki płatnicze.
Krypto waluty w takiej postaci w jakiej znamy nie nadają się do powszechnego "środka płatniczego".