2022-04-22 09:28:30, DADAM1986 napisał(a): Jakim pionkiem? Ja tez nie wiem kto to jest i co z tego?
Przestan sie miotac na lewo i prawo oraz skup sie na tym co wazne. Jak bedziesz sie przypieprzal w watkach o paszportach lub “kto rozpozna starego dziada na obrazku” to stracisz resztke wiarygodnosci. Chyba nie chcesz zeby kazdy patrzyl na Ciebie jak na bezdomnego z amerykanskiego filmu klasy C, trzymajacego kawalek tektury z napisem “Jesus is alive!”…
Naprawde, czasami 2 minuty oddechu przed niektorymi postami bo juz zostaniesz forumowym kartoflem, a tego bym nie chcial bo ewidentnie brakuje przebudzonych.
Poza tym dzieki za gnebienie Davidka, koles psuje trawienie swoim nieuctwem.
Ja wiem ,że cie boli ziomuś ,że powiedziałem prawde o paszportach co niektórzy myślą, ale to ty ochłoń forum kartoflem co najwyzej jest niebieski on czasami przesadza z tymi "teoriami" ale humor mi wraca jak czytam jego teksty
Robisz prowokacje czy co? Jesli ty nie wiesz kto to jest na zdjeciu no to znaczy ,ze nazywajac mnie "foliarzem" albo ze sieje teorie spiskowe, bez odpowiedniej analizy jestes zwyklym pionkiem. kto jak to ale ty sweetliar?
Nigdy nikogo nie nazywałam foliarzem.
Być może czytałam o gościu, ale gęby nie kojarzę więc zwyczajnie pytam.
ELON MUSK GENIUSZEM? Hehe dobre sobie, geniuszy to on ma w teeamie on jest swojego rodzaju przedstawicielem handlowym...
Nikola Tesla byl geniuszem jak na swoje czasy, nie bez powodu Musk go krytykuje bo zazdrosci mu tego co facet mial w glowie, polecam ksiazke - „prawo rezonansu”
"Mandatory speed limiters on UK cars from 2022".
Cos nowego?
"The European Commission has reached a provisional agreement that all new vehicles sold in Europe will be fitted with a speed limiter as a legal requirement from 6 July 2022. The 2019/2044 regulation also mandates all new cars that have already launched be fitted with an Intelligent Speed Assist (ISA) by 7 July 2024.
While it hasn’t been decided, the UK will likely obey the new road safety regulations despite leaving the EU as even after Brexit, the UK has retained most EU laws for new cars. Following this agreement also helps in standardising the car manufacturing process for different markets. Using speed limiters successfully would also be a step forward in developing self-driving cars in the UK. "