MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 10 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-03-27 20:28:22 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Nie mają wyjścia, tam już zamachy bombowe sa w porachunkach kurdowie-turcy, z zamieszkami głównie inżynierów z tunezji czy maroka policja poradzić sobie nie mogła a jak wspomniałem - z racji dosc małej populacji i niechęcią do posiadania potomstwa by "nie nabawić sie skutków ubocznych od ciąży" ten kraj figuruje jako pierwszy na liście - już niebawem inżynierów będzie tyle co rdzennych i wtedy dopiero się obudzą. Niektórzy w Polsce do której uciekną.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: 0

2021-03-27 21:24:22 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Jurek
Nie bądź takim pesymistą. Jeśli rdzenni tambylcy zaczną szukać lepszego miejsca do życia to szybko ich miejsce zajmą ci, co legalnym małżeństwem mogą się tam stać i ci którzy chcieli by legalnie wytransferować swe istnienie z ziemskiego padołu. Wychowają sobie społeczeństwo na swoje potrzeby. Czyli perspektywa rozwoju jest szeroka, a fakt, że tulipanów nawet nie będzie miał kto uprawiać bo nikomu kwiatki potrzebne nie beda, to inżynierowie, których mają wielu, obmyślą automatyczne systemy, zlecą wykonanie Chińczykom i dalej się będzie kulać albo zupełnie kuleć. Bo jak tu żyć w takiej protezie społeczeństwa?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOnline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: +1

2021-03-27 23:06:17 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Myślę, że muzułmanie zrobią wyjątek i poprą eutanazję białych holendrów. W każdym wieku i stanie zdrowia. Albo wyjazd. Potem pierwszy muzułmański prajm minister ustanowi nowy kodeks karny lgbt- i wszyscy będą uciekać do "nieprzyjaznej Polski", na podkarpacie w rzekome "strefy wolne od lgbt", gdzie wzorem mniejszosci etnicznych i religijnych pare stuleci temu znajda bezpieczne schronienie.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2021-03-28 14:22:34 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Nie wiem czy to dobry temat ale nie będę zakładał tematu jak robić biznes na wariatach, chociaż to o napełnianiu opon argonem tez by do takiego pasowało, do rzeczy....

Za jedyne 1018 dolarów około 666 „szczęśliwych” Amerykanów będzie mogło 29 marca kupić „buty szatana”, diabelską modyfikację butów Nike Air Max z 1997 roku. Bąbelek powietrza w środku będzie wypełniony czerwonym tuszem, a „jeden kropla ludzkiej krwi ”, według promocyjnego tweeta, który stał się wirusowy w piątek.

Cena jest odniesieniem do wersetu biblijnego wyrytego na bucie - „Widziałem szatana spadającego jak błyskawica z nieba” z Łukasza 10:18. Niestandardowe trampki były najwyraźniej wynikiem współpracy między firmą MSCHF (Mischief) a raperem Lil Nas X.

Obrazek

Obrazek

Źródło

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2021-03-29 00:00:36 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Na koncert szarpidrutów pójść nie można. Za to na coś innego i 5000 ludzi włazi i to bez masek.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26927478,hiszpania-5000-osob-na-koncercie-w-maseczkach-ale-bez-dystansu.html#s=BoxOpImg2

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 29-03-2021 00:02 ]

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #6 Ocena: 0

2021-03-29 12:20:07 (4 lata temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

to pasuje do kilku wątków, nie mogłam się zdecydować czy przegnila Brytania, czy co cię w...o czy tu. ryncy opadywuja
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #7 Ocena: 0

2021-03-29 13:42:03 (4 lata temu)

Kanonier30

Konto usunięte

@jolantina... dziękuję za link do artykułu. Dla mnie rzecz dość komiczna. Nawet przyznam, że wobec 'angielskiej' supremacji, arogancji, bezczelności i poczucia wyższości nad innymi nacjami (również tymi z Europy), to wszelkie przejawy temperowania Londynu są miłe dla moich oczu i uszu.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-03-29 14:14:41 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Kanonier, problem w tym ze każdy z nas tak do tego podchodzi, ahhh... zgłupieli... nie ma o czym gadać a nawet dobrze niech się za nich wezmą i pokażą im miejsce
tylko ze na na szych oczach rozpadają się podstawowe wartości i zdobycze naszej cywilizacji i to tylko i wyłącznie dla tego ze jest europejska. Jaka jest alternatywa, bo nie kultura Afrykanka czy raperska z us na to miejsce wejdzie zaraz Chinska, która już jest przedstawiana jako atrakcyjny konfucjanizm albo powstanie nowa na wzór sowiecki globalny socrealizm
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2021-03-29 16:01:09 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2021-03-28 14:22:34, sqlserver napisał(a):
Nie wiem czy to dobry temat ale nie będę zakładał tematu jak robić biznes na wariatach, chociaż to o napełnianiu opon argonem tez by do takiego pasowało, do rzeczy....

Za jedyne 1018 dolarów około 666 „szczęśliwych” Amerykanów będzie mogło 29 marca kupić „buty szatana”, diabelską modyfikację butów Nike Air Max z 1997 roku. Bąbelek powietrza w środku będzie wypełniony czerwonym tuszem, a „jeden kropla ludzkiej krwi ”, według promocyjnego tweeta, który stał się wirusowy w piątek.

Cena jest odniesieniem do wersetu biblijnego wyrytego na bucie - „Widziałem szatana spadającego jak błyskawica z nieba” z Łukasza 10:18. Niestandardowe trampki były najwyraźniej wynikiem współpracy między firmą MSCHF (Mischief) a raperem Lil Nas X.

Obrazek

Obrazek

Źródło

Coz, skoro są ludzie którzy są w stanie tyle zapłacić. ...

Nie wiem czy widziałeś ciuchy od najbardziej popularnych youtubetow. Parę razy drożej niż w sklepie, ale ludzie płacą. Ja się nie dziwię, że Chińczycy nas wyprzedzają. ...

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-03-29 19:44:27 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

także tego...

Obrazek

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,