MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 9 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-03-26 18:06:32 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

No to jak wiesz,,to wiesz dokladnie na czym polega I jak jest powszechne.

Ja mowie o prawie dla obu plci I jak jest rozne, a ty o dostepnosci zabiegow I ich odplatnosci. Trudno zeby zabiegi byly dostepne jak sa okraszone 10 letnia kara wiezienia jesli dotyczy kobiete. I nic, a jeszcze komentarz ze to przeciez jego prawo zeby sobie taki zabieg przeprowadzic, dla faceta. No zabawne.

Ja sie Karjo niczym nie martwie, rozmawiamy o prawie, nie o mnie.

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 26-03-2021 18:07 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2021-03-26 18:12:02 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Aha, to o te prawa i różnice chodzi, o aborcje. Czy przeszkadza ci to w UK? Napisałaś "tu prawa leżą, w Polsce jeszcze bardziej". Nie masz tu prawa do aborcji czy do zabiegu podwiązania jajników?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-03-26 18:15:21 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Nie zastanawiałaś się ze prawo jest tak skonstruowane bo w przypadku zabiegu u kobiety jest on ryzykowny i nieodwracalny, chciałabyś żeby młode dziewczyny pod wpływem mody, twittow czy forumowych doradców robiły sobie krzywdę na cale życie.
Wspominałem wcześniej ze dla mężczyzny zabieg nie ma prawnego znaczenia bo nawet gdy go wykona i tak prawnie jest płodny.
W przypadku mężczyzn podeszli do tego jeszcze gorzej, bo tobie się może tylko wydawać ze jesteś bezpłodny a w sadzie dowiesz się ze tak nie jest
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2021-03-26 18:18:55 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Uwazam, ze to zwykle bicie piany.

A skoro polegamy tak bardzo na nauce i badaniach, to warto zapoznac sie z medyczna strona obu zabiegow.
Nadal uwazam, ze m.in. w Pl jest dostep do wielu metod unikniecia ciazy tak, by nie byla obowiazkowa badz by jedynym rozwiazaniem byl jeden, konkretny zabieg.
Sprzedaz nerki czy noworodka tez nie jest dozwolona prawnie, a niby powinny byc, bo to moja decyzja.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2021-03-26 18:37:30 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Już kiedyś podsumowaliśmy, że świat nie jest idealny a wszedobylska seksualizacja życia robi więcej szkód w młodych głowach niż pożytku. Ot popatrzmy jak dorastające dziewczęta czytając popularne magazyny kształtuja sobie opinię:

Obrazek

A potem robi sie zabić wszystkich mężczyzn i podejmowanie decyzji - jak dziewczynka to rodze, jak chłopiec aborcja. Ale nie, poczytałam i zmienie mu płeć. I to ma być prawo wyboru?

Obrazek

Kiedyś wydawało sie to niemożliwe, pare lat temu to jakiś mały odsetek, teraz killallmen nabiera rozpędu, już w szkołach przepraszają.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-03-26 19:18:31 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-03-26 18:37:30, Jurny_Jurek napisał(a):
Obrazek

Kiedyś wydawało sie to niemożliwe, pare lat temu to jakiś mały odsetek, teraz killallmen nabiera rozpędu, już w szkołach przepraszają.

Szczególnie na taka okazje rozpowszechniono określenie mizoginista czy mizogin
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-03-27 16:31:05 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Obrazek

Z byt dużo białych aktorów w Kopciuszku - teatr w Minnesocie anuluje występy.

Dyrektor powiedział, że w “98% biała” obsada nie spełnia samonarzuconego wymogu różnorodności (diversity quota), więc anulują sztukę i zaczną od początku, Minnesota to stan w którym 90% populacji jest biała
Źródło

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2021-03-27 16:39:19 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Zaraz zrobią tak, że połowa braci Grim powinna nie być biała (az sie boję wstawić właściwe słowo), choc z tych samych rodziców, a jeden z braci nie był chlopem.
A kopciuszek to przecież sam tytul wskazuje, ze jest okopcony.;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 27-03-2021 17:25 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2021-03-27 16:48:07 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Dopóty Kopciuszka nie zagra czarna "ofiara" a macochą i siostrami nie będą białe aktorki bez macicy - to wszystko jest niepoprawne i nie powinno być przedstawiane. Książki albo przepisać albo spalić..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-03-27 20:17:20 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

"Boska komedia" Dantego ocenzurowana w Holandii. By nie ranić muzułmanów
Wzmianka o Mahomecie jest w pieśni XXVIII.
Tu treść utworu dla zainteresowanych po Polsku i bez cenzury

Holandia która uważa się za jeden z najbardziej liberalnych krajów w Europie wprowadza cenzurę, niezłe

Źródło

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,