MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 7 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: +1

2021-03-26 14:16:23 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Wow, jaka cenna i wartościowa konkluzja. Czy ja w ogóle piszę o narzucaniu?

Jak odpowiedzialna kobieta nie chce rodzić to nie zachodzi w ciążę chyba a nie traktuje aborcje jako spóźnioną metodę antykoncepcji.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Blamestorm

Post #2 Ocena: 0

2021-03-26 14:29:06 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

A kobieta sama w ta ciaze zachodzi?

Ah no tak zaznaczyles " odpowiedzialna" no przeciez to jej problem, zeby byc odpowiedzialna przed I po.

Niekiedy odpowiedzialnym wyjsciem jest aborcja. Nawet jako spozniona forma antykoncepcji. I kobiety maja to regulowane prawem w wielu miejscach na swiecie I nie Ty masz to oceniac tylko ta kobieta stojaca przed ta decyzja.

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: +1

2021-03-26 14:37:25 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Napiszę tylko, że sam fakt uprawiania seksu niesie za sobą "ryzyko" zajścia w ciążę i nie bez powodu uczą o tym już w podstawówce.

Jak kobieta uznaje aborcję za formę antykoncepcji to nie jest ani odpowiedzialna ani świadoma. Rozumiem jeszcze ten brak odpowiedzialności wsrod nastolatków gdzie liczba aborcji spada ale nijak nie potrafie pojąć "mądrości życiowej" niejakiej przybysz, która dokonała aborcji bo miała za mały metraż mieszkania. Mogła pomyśleć przed faktem, oprócz szeroko dostepnej antykoncepcji jest też pigułka dzień po. I o tym piszę.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #4 Ocena: 0

2021-03-26 15:09:46 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ale to nie Twoja sprawa co robi jakas Przybysz.

Swoimi dziecmi sie martw, a nie potencjalnymi dziecmi potencjalnych kobiet, ktore z jakichs sobie znanych powodow decyduja sie ich nie rodzic. W zaden sposob ciebie jej decyzja nie dotyczy.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: +1

2021-03-26 15:50:06 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-03-26 15:09:46, Blamestorm napisał(a):
Ale to nie Twoja sprawa co robi jakas Przybysz.

Swoimi dziecmi sie martw, a nie potencjalnymi dziecmi potencjalnych kobiet, ktore z jakichs sobie znanych powodow decyduja sie ich nie rodzic. W zaden sposob ciebie jej decyzja nie dotyczy.

A jakieś bardziej rzeczowe argumenty? Bo to co powyżej, to żaden argument.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #6 Ocena: 0

2021-03-26 15:58:26 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Argumenty w jakiej sprawie?

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-03-26 16:03:25 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Kobiecie nie można mówić, żeby rodziła dzieci bo to ja obraza, kto następny może mam przepraszać syna na kolanach ze go do szkoły wysłałem. Dlaczego kobiety maja to regulowane to powinna być sprawa i decyzja obydwu stron
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #8 Ocena: 0

2021-03-26 16:08:51 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Nie obraza. Kobieta zwyczajanie nie jest niczyja wlasnoscia zeby jej cos kazac.

Dziecko jest pod twoja opieka I jestes za nie prawnie odpowiedzialny do doroslosci.

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 26-03-2021 16:12 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: +1

2021-03-26 16:17:43 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Nie moja sprawa dlatego jestem przeciwny aborcji z powodu małego metrażu a jak nie wie jak sie zabezpieczać to niech skorzysta z najskuteczniejszej metody - podwiązania jajników.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: +1

2021-03-26 16:18:14 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Czyli dziecko jest twoja własnością do dorosłości?
Jak prosiłem o rękę mojej zony to teściowie mi ja dali i teraz sie nią również opiekuje wiec tez jest moja własnością, czy nie? i do jakiego momentu bo się pogubiłem :-M]
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,