MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 56 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 56 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-11-24 12:51:36 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

poziom konkurencji w tym roku naprawdę wysoki, to mój faworyt do reklamy tych świat

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Thorin

Post #2 Ocena: 0

2021-11-24 15:01:27 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Wszystko chcą zniszczyć, klimat świąt tym bardziej....

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-11-24 19:07:58 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

taka czeka nasz historia
Wikipedia rozważa usunięcie artykułu o komunistycznych ludobójstwach
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2021-11-24 20:33:12 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

SQL
Już kiedyś słyszałem plany stworzenia jednej jedynej i jedynie słusznej wersji historii dla Europy takiej, z której dumna i zadowolona będzie każda nacja. Czyli bajki z mchu i paproci.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2021-11-24 21:06:49 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Autorka cyklu powieści o Harrym Potterze J.K. Rowling poinformowała, że otrzymała lawinę wiadomości z groźbami śmierci. Pisarka zauważyła na Twitterze, że adres jej rodzinnego domu w Edynburgu został w ostatni piątek upubliczniony w serwisie przez trzech aktywistów.

Pisarka oświadczyła, że po swojej wypowiedzi na temat różnic pomiędzy płciami stanęła w obliczu „kampanii zastraszania”, prześladowania i nękania. Zadeklarowała jednak, że nie da się uciszyć. Poinformowała, że otrzymała teraz „tak wiele gróźb śmierci, że mogłaby nimi pokryć cały dom”, a jej rodzina „została wprowadzona przez transpłciowych aktywistów w stan strachu i niepokoju”.

Spór J.K.Rowling ze środowiskiem LGBT rozpoczął się około dwóch lat temu temu, kiedy pisarka sprzeciwiła się użyciu frazy „osoby, które miesiączkują”, użytej w zacytowanym przez nią artykule. Napisała, że jej zdaniem zabrakło określenia płci, ponieważ „te osoby to kobiety”.

Obrazek
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2021-12-08 14:57:01 (3 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

W Oregon, w USA zmarła Stu Rasmussen, pierwsza transseksualna burmistrz Ameryki.

Rasmussen nie identyfikowała się jako mężczyzna - uważała siebie za "genderową anarchistkę".

Powodem śmieci był rak prostaty.

Kolej na mężczyzn umierających na raka jajników.

A ustawa Wielkiego Dżoł Bajdena działa świetnie - właśnie jakiś chłop udający kobietę bije rekordy w pływaniu deklasując oponentki. I to dzieki katolickiemu konserwatyście prezydentowi usa. O sukcesie Bajdenowskiego 500+ też cisza, praca jest ludzi nie ma bo kto bedzie wstawał o 5 rano jak zasiłki lecą? Jak pisałem, że tak bedzie to antypisowcy tupali nóżkami, że nie z najlepszym argumentem "nie mieszkasz w usa wiec guzik wiesz". Rewolucja marksistowska w natarciu sprawia, że Dżoł ma najlepsze notowania ze wszystkich prezydentów w historii.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: +1

2021-12-08 15:50:55 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

No tak, w Polsce neomarksistowski rząd PiSu zapowiada rozdawanie piętnastej emerytury. Wszystko po to żeby wszyscy mieli równo.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2021-12-08 16:02:47 (3 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

O, wywołałem obrońcę Bajdena, który zadowolony z wyboru amerykanów twierdził, że nie bedzie żadnego gospodarczego skretu w lewo i rozdawnictwa a światopoglądowy to można zignorować.

Ja pisałem, że wpuszczanie mezczyzn do damskiej toalety to nie tylko marksizm światopogladowy ale pojdzie za nim też gospodarczy. I właśnie 15 emerytura pisu jest rozdawnictwem w celu przeciagniecia elektoratu, ktory nie tylko jest na emeryturze ale niedlugo na nia pojdzie. Tania zagrywka dla korzysci politycznych dokladnie taka sama jaka proponuje Biden. Tyle, że wraz z PL 500+ miało być duże bezrobocie a bajdenowskie to "tylko pracujacym co zarabiaja mało". Ten sam mechanizm kupowania wyborcow i zachecania ludzi do siedzenia w domu, tylko jak robi to pis to jest to zle a jak bajden to "nie bede poruszał tematu". Jak w Onecie.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2021-12-08 16:29:49 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Jurek, wielokrotnie krytykowałem politykę która dzieje wokół tzw. "tożsamości płciowej". Nie mniej jednak uważam, że są to wydarzenia głównie medialne, większości to póki co nie dotyczy.
W mojej pracy pracuje osobnik, który czuje, że jest kobietą. Większość go zlewa a jak Ci się uda trafić na niego np. w męskiej toalecie, gdzie sika do pisuaru, pod ręką trzymając różową torebkę, możesz się pod nosem zaśmiać a w masce jeszcze szerzej.
I teraz najważniejsze. Są osoby które miewają problemu w pracy i przenoszą je poza miejsce pracy. Nie mogą spać bo stałe myślą o czymś tam w pracy i nie potrafią oddzielić życia zawodowego i prywatnego (wiem, upraszczam rzeczywistość). Myślisz, że ten osobnik jest tego powodem? Myślisz, że jak pewnego dnia zacznie chodzić do damskiej toalety to które przez niego nie będzie mógł spać?

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2021-12-08 16:50:23 (3 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Nie interesuje mnie jak kto się płciowo identyfikuje tylko wypadałoby np. stworzyć transeksualny sport i rywalizację takich ludzi pomiędzy sobą.

A co do toalet to już wybór osobnika i nie wiem, czy nie śpią przez to że kobiety z penisami sikają z mężczyznami z penisami i czy śpią lepiej gdy używają kabiny w kobiecej zamiast pisuaru. Może niech używa toalety dla niepełnosprawnych, z reguły singlowych?

Mnie oczywiscie martwi ich stan psychiczny ale jednoczesnie bardziej martwi mnie fala samobójstw powodowana np.obecna sytuacja pandemiczną i utrata majątków oraz przyszłe konsekwencje psychiczne lockdownów wśród dzieci. Psychologowie bija na alarm, psychiatrzy pisza recepty coraz młodszym nastolatkom ale jest to pomijane jako temat 3578 ważności a znacznie wyżej jest jakiś ułamek % stojącym przed wyborem toalety.

Do góry stronyOffline

Strona 56 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,