Str 56 z 61 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-11-24 12:51:36 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
poziom konkurencji w tym roku naprawdę wysoki, to mój faworyt do reklamy tych świat
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Thorin | Post #2 Ocena: 0 2021-11-24 15:01:27 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Wszystko chcą zniszczyć, klimat świąt tym bardziej....
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-11-24 19:07:58 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
taka czeka nasz historia
Wikipedia rozważa usunięcie artykułu o komunistycznych ludobójstwach moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-11-24 20:33:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
SQL
Już kiedyś słyszałem plany stworzenia jednej jedynej i jedynie słusznej wersji historii dla Europy takiej, z której dumna i zadowolona będzie każda nacja. Czyli bajki z mchu i paproci. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2021-11-24 21:06:49 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Autorka cyklu powieści o Harrym Potterze J.K. Rowling poinformowała, że otrzymała lawinę wiadomości z groźbami śmierci. Pisarka zauważyła na Twitterze, że adres jej rodzinnego domu w Edynburgu został w ostatni piątek upubliczniony w serwisie przez trzech aktywistów.
Pisarka oświadczyła, że po swojej wypowiedzi na temat różnic pomiędzy płciami stanęła w obliczu „kampanii zastraszania”, prześladowania i nękania. Zadeklarowała jednak, że nie da się uciszyć. Poinformowała, że otrzymała teraz „tak wiele gróźb śmierci, że mogłaby nimi pokryć cały dom”, a jej rodzina „została wprowadzona przez transpłciowych aktywistów w stan strachu i niepokoju”. Spór J.K.Rowling ze środowiskiem LGBT rozpoczął się około dwóch lat temu temu, kiedy pisarka sprzeciwiła się użyciu frazy „osoby, które miesiączkują”, użytej w zacytowanym przez nią artykule. Napisała, że jej zdaniem zabrakło określenia płci, ponieważ „te osoby to kobiety”. ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-12-08 14:57:01 (3 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
W Oregon, w USA zmarła Stu Rasmussen, pierwsza transseksualna burmistrz Ameryki.
Rasmussen nie identyfikowała się jako mężczyzna - uważała siebie za "genderową anarchistkę". Powodem śmieci był rak prostaty. Kolej na mężczyzn umierających na raka jajników. A ustawa Wielkiego Dżoł Bajdena działa świetnie - właśnie jakiś chłop udający kobietę bije rekordy w pływaniu deklasując oponentki. I to dzieki katolickiemu konserwatyście prezydentowi usa. O sukcesie Bajdenowskiego 500+ też cisza, praca jest ludzi nie ma bo kto bedzie wstawał o 5 rano jak zasiłki lecą? Jak pisałem, że tak bedzie to antypisowcy tupali nóżkami, że nie z najlepszym argumentem "nie mieszkasz w usa wiec guzik wiesz". Rewolucja marksistowska w natarciu sprawia, że Dżoł ma najlepsze notowania ze wszystkich prezydentów w historii. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #7 Ocena: +1 2021-12-08 15:50:55 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
No tak, w Polsce neomarksistowski rząd PiSu zapowiada rozdawanie piętnastej emerytury. Wszystko po to żeby wszyscy mieli równo.
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-12-08 16:02:47 (3 lata temu) |
O, wywołałem obrońcę Bajdena, który zadowolony z wyboru amerykanów twierdził, że nie bedzie żadnego gospodarczego skretu w lewo i rozdawnictwa a światopoglądowy to można zignorować.
Ja pisałem, że wpuszczanie mezczyzn do damskiej toalety to nie tylko marksizm światopogladowy ale pojdzie za nim też gospodarczy. I właśnie 15 emerytura pisu jest rozdawnictwem w celu przeciagniecia elektoratu, ktory nie tylko jest na emeryturze ale niedlugo na nia pojdzie. Tania zagrywka dla korzysci politycznych dokladnie taka sama jaka proponuje Biden. Tyle, że wraz z PL 500+ miało być duże bezrobocie a bajdenowskie to "tylko pracujacym co zarabiaja mało". Ten sam mechanizm kupowania wyborcow i zachecania ludzi do siedzenia w domu, tylko jak robi to pis to jest to zle a jak bajden to "nie bede poruszał tematu". Jak w Onecie. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2021-12-08 16:29:49 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Jurek, wielokrotnie krytykowałem politykę która dzieje wokół tzw. "tożsamości płciowej". Nie mniej jednak uważam, że są to wydarzenia głównie medialne, większości to póki co nie dotyczy.
W mojej pracy pracuje osobnik, który czuje, że jest kobietą. Większość go zlewa a jak Ci się uda trafić na niego np. w męskiej toalecie, gdzie sika do pisuaru, pod ręką trzymając różową torebkę, możesz się pod nosem zaśmiać a w masce jeszcze szerzej. I teraz najważniejsze. Są osoby które miewają problemu w pracy i przenoszą je poza miejsce pracy. Nie mogą spać bo stałe myślą o czymś tam w pracy i nie potrafią oddzielić życia zawodowego i prywatnego (wiem, upraszczam rzeczywistość). Myślisz, że ten osobnik jest tego powodem? Myślisz, że jak pewnego dnia zacznie chodzić do damskiej toalety to które przez niego nie będzie mógł spać? |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-12-08 16:50:23 (3 lata temu) |
Nie interesuje mnie jak kto się płciowo identyfikuje tylko wypadałoby np. stworzyć transeksualny sport i rywalizację takich ludzi pomiędzy sobą.
A co do toalet to już wybór osobnika i nie wiem, czy nie śpią przez to że kobiety z penisami sikają z mężczyznami z penisami i czy śpią lepiej gdy używają kabiny w kobiecej zamiast pisuaru. Może niech używa toalety dla niepełnosprawnych, z reguły singlowych? Mnie oczywiscie martwi ich stan psychiczny ale jednoczesnie bardziej martwi mnie fala samobójstw powodowana np.obecna sytuacja pandemiczną i utrata majątków oraz przyszłe konsekwencje psychiczne lockdownów wśród dzieci. Psychologowie bija na alarm, psychiatrzy pisza recepty coraz młodszym nastolatkom ale jest to pomijane jako temat 3578 ważności a znacznie wyżej jest jakiś ułamek % stojącym przed wyborem toalety. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|