warszawianka roku
babcia bez wnuczków, ale za to z wigorem, babcia w akcji
Str 54 z 61 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-10-11 22:10:43 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
tam w drugim rzędzie najnowsza polska celebrytka, babcia kasia
warszawianka roku babcia bez wnuczków, ale za to z wigorem, babcia w akcji moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2021-10-14 23:39:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Złoto:
![]() I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Thorin | Post #3 Ocena: 0 2021-10-15 00:00:19 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
No to ja sie urodzilem potrojnie zaszczepiony od razu.
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-10-23 05:52:32 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Nie będę streszczał zawartości. To trzeba zobaczyć
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-10-23 10:54:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ziemkiewicz dużo lepiej wypada w dłuższych wypowiedziach, niż w jakiś krótkich formach.
Jurek, to nie Tobie pisałem o tym, że dziwnym trafem zniknęli tzw. "alterglobaliści" a pojawili się w McDonald'sach lewicowi bojówkarze spod znaku LGBT? Coś mi się wydaje, że Ziemkiewicz czyta Moją wyspę i jeszcze robi plagiaty z moich wpisów ![]() [ Ostatnio edytowany przez: daavid 23-10-2021 10:57 ] |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-10-27 17:16:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Dobra, ta klientka na zdjęciu to "znana" lewicowa działaczka. Lgbt, ***** ***, błyskawice, zarodek to pasożyt itd. Przemawia na protestach znanym językiem lumpa bo tak podobno jest cool (a jak klnie lump to jest be).
![]() Dagmara jak wiekszość lewicowych aktywistów pracy sie boi bo aktywiści dostają granty - ot mikrofon, flaga, kawałek tektury a fundacja rzuci. No i co zrobiła Dagmara oprócz tego, że krzyczy bluzgi w megafon? Ano wkleiła filmik fla innych lewaków (pewnie wkręt), że bieda zniknie gdy tylko...zobaczcie sami: ![]() Tak, taki filmik krąży a magistrzyni fejzbuka uznała to za prawdę. Nieważny minister, lewackiej logiki normalny człek nie zrozumie a najlepsze, że lewicowe "kuce" to łykają jako prawdę. Neomarksiści uważają, że pinindzy jest tyle, że wystarczyłoby wszystkim po równo, rozdawanie nierobom nie demotywuje ciężko pracujących czy zaradnych biznesmenów a właściciel fabryki albo powinien zarabiać tyle co sprzataczka w jego firmie albo płacić 75% podatek na Dagmarę np. "Darmowa" edukacja i tyle zmarnowanych lat.. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-10-30 10:58:53 (4 lata temu) |
jeśli to prawda to będzie cios dla środowisk lgbt w uk
Dorośli, którzy próbują przekonać dzieci do zmiany płci, będą podlegać sankcjom karnym wynikającym z planów rządowych. Od przyszłej wiosny przekonywanie kogoś w UK do zmiany seksualności lub tożsamości płciowej będzie nielegalne, z dodatkowymi zabezpieczeniami chroniącymi młodzież. źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-11-03 15:15:55 (4 lata temu) |
halloween za nami wiec możemy ruszyć z kopyta z reklamami świątecznymi
uprzedzę pytanie, tak to oryginał ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-11-03 15:28:18 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-03 15:15:55, sqlserver napisał(a): halloween za nami nie może być więcej niż jeden film na wiadomość to jest ta halloweenowa moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-11-03 18:44:12 (4 lata temu) |
„Wyprodukowana przez Radę Europy kampania informacyjna współfinansowana przez Unię Europejską czyni z hidżabu symbol emancypacji kobiet” – napisał dziennik „Le Figaro”.
Kampania jest współfinansowana przez UE w ramach programu „Prawa, równość i obywatelstwo”, jej budżet to 439 mln euro na lata 2014-2020. ![]() źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|