MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 54 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 53 | 54 | 55 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 54 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-10-11 22:10:43 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

tam w drugim rzędzie najnowsza polska celebrytka, babcia kasia

warszawianka roku
Obrazek

babcia bez wnuczków, ale za to z wigorem, babcia w akcji
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2021-10-14 23:39:07 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Złoto:

Obrazek
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #3 Ocena: 0

2021-10-15 00:00:19 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

No to ja sie urodzilem potrojnie zaszczepiony od razu.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2021-10-23 05:52:32 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Nie będę streszczał zawartości. To trzeba zobaczyć
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2021-10-23 10:54:36 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Ziemkiewicz dużo lepiej wypada w dłuższych wypowiedziach, niż w jakiś krótkich formach.

Jurek, to nie Tobie pisałem o tym, że dziwnym trafem zniknęli tzw. "alterglobaliści" a pojawili się w McDonald'sach lewicowi bojówkarze spod znaku LGBT? Coś mi się wydaje, że Ziemkiewicz czyta Moją wyspę i jeszcze robi plagiaty z moich wpisów :-8

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 23-10-2021 10:57 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2021-10-27 17:16:09 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Dobra, ta klientka na zdjęciu to "znana" lewicowa działaczka. Lgbt, ***** ***, błyskawice, zarodek to pasożyt itd. Przemawia na protestach znanym językiem lumpa bo tak podobno jest cool (a jak klnie lump to jest be).

Obrazek

Dagmara jak wiekszość lewicowych aktywistów pracy sie boi bo aktywiści dostają granty - ot mikrofon, flaga, kawałek tektury a fundacja rzuci. No i co zrobiła Dagmara oprócz tego, że krzyczy bluzgi w megafon? Ano wkleiła filmik fla innych lewaków (pewnie wkręt), że bieda zniknie gdy tylko...zobaczcie sami:

Obrazek

Tak, taki filmik krąży a magistrzyni fejzbuka uznała to za prawdę. Nieważny minister, lewackiej logiki normalny człek nie zrozumie a najlepsze, że lewicowe "kuce" to łykają jako prawdę. Neomarksiści uważają, że pinindzy jest tyle, że wystarczyłoby wszystkim po równo, rozdawanie nierobom nie demotywuje ciężko pracujących czy zaradnych biznesmenów a właściciel fabryki albo powinien zarabiać tyle co sprzataczka w jego firmie albo płacić 75% podatek na Dagmarę np.

"Darmowa" edukacja i tyle zmarnowanych lat..
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-10-30 10:58:53 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

jeśli to prawda to będzie cios dla środowisk lgbt w uk

Dorośli, którzy próbują przekonać dzieci do zmiany płci, będą podlegać sankcjom karnym wynikającym z planów rządowych.

Od przyszłej wiosny przekonywanie kogoś w UK do zmiany seksualności lub tożsamości płciowej będzie nielegalne, z dodatkowymi zabezpieczeniami chroniącymi młodzież.

źródło
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-11-03 15:15:55 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

halloween za nami wiec możemy ruszyć z kopyta z reklamami świątecznymi

uprzedzę pytanie, tak to oryginał :-8

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-11-03 15:28:18 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-11-03 15:15:55, sqlserver napisał(a):
halloween za nami

nie może być więcej niż jeden film na wiadomość
to jest ta halloweenowa

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-11-03 18:44:12 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

„Wyprodukowana przez Radę Europy kampania informacyjna współfinansowana przez Unię Europejską czyni z hidżabu symbol emancypacji kobiet” – napisał dziennik „Le Figaro”.
Kampania jest współfinansowana przez UE w ramach programu „Prawa, równość i obywatelstwo”, jej budżet to 439 mln euro na lata 2014-2020.
Obrazek
źródło

Do góry stronyOffline

Strona 54 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 53 | 54 | 55 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,