Syn posłanki lewicy Nowackiej jest zagorzałym komunista, prowadzi v-blog gdzie w koszulce ZSRR propaguje komunizm, grozi "prawakom", że im zrobi kuku i wzywa do rewolucji bolszewickiej. I co? I nic.
A teraz syn posła konfederacji wychodzi z symbolem faszystowskim/nazistowskim i robi to samo. Temar grzany do czerwonosci.
Komunizm i neomarksizm ma ciche przyzwolenie, to widac nawet po marszach 1-majowtch, gdzie sebki łażą z symbolami komunizmu i nic. A 6 sebkow z celtykiem czy czyms tam sprawilo, ze gazety opisywaly 70tys tlum nazistow.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Symbole komunizmu dostały się do popkultury i tam funkcjonują w oderwaniu od rzeczywistości. Che Guevara to człowiek idealista, którego wizerunki istnieją choćby na teledyskach kiedyś popularnych grup rockowych. Nie ma to nic wspólnego z ceną jaką trzeba było płacić za jego rewolucję.
Nawet sierp i młot wszedł w to trochę bocznymi drzwiami. Do tego ZSRR pod koniec swojej działalności to nie to samo co za Stalina. Są przecież jakieś filmy, choćby o pięściarzu z USA, który pokonuje konkurenta z ZSRR.
Moim zdaniem to dzieje się bardziej przez popkulturę a nie realne działania polityczne, choć popukultura przeplata się z polityką. Czuję, że niezłą pracę naukową dałoby się o tym napisać.
Tak na marginesie. Tych paru sebków z celtykami potrafili stać za organizacją np. marszu niepodległości, w tym jest problem. Do tego PiS sypnął im srebrnikami, choć ideowo wcale nie stoją po tej samej stronie. Tak chcą sobie kupować ludzi i to się zazwyczaj udaje.
Wybacz, że nie odniose sie do tych smiesznych ostatnich wnioskow, bazujacych na klucie przez pis i sebkow wiadomego miejsca. Pis jest tylko dobry jak bezprawnie wprowadza rozporzadzenia dla niezaszczepionych.
Ale trzymajac sie tematu:
Wysokie obcasy czyli kupa dla kobiet w dodatku wyborczej tradycyjnie:
A kto robi zbiorkę?
Diagnoza - mamusia bardzo by chciala by synek byl córcia i jak wiele mam tak go wychowuje przez co chlopczyk "dziewczęceje" . Mamusia chce dziecku aplikować hormony i uciać siusiaka byle mieć córusię bo ze wzgledu na mały metraż zostały aborcje zamiast antykoncepcji. A moze chce lgbt+ friko bo jest w tej ideologii zakochana jak 78letnia Krystyna w rydzyku? Otóż nic je nie różni tylko ta niebezpieczna kobiete chcaca okaleczyc dziecko nazywa sie nowoczesna a babcie zacofana.
Aha no i z babci można kpić i obrażać, z mamusi nie bo homofobia.
Duże dzieci, pragnące aby ktoś się nimi zaopiekował. Dlatego tak popierają lewicę i komunizm. Same nie są w stanie o siebie zadbać. Jedyne, co posiadają to duuużo wolnego czasu.
Xandrę karmi babcia a w Berlinie 92% lewicowych aktywistów mieszka u rodziców.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
2021-07-10 09:23:52, sqlserver napisał(a): Duże dzieci, pragnące aby ktoś się nimi zaopiekował. Dlatego tak popierają lewicę i komunizm. Same nie są w stanie o siebie zadbać. Jedyne, co posiadają to duuużo wolnego czasu.
Xandrę karmi babcia a w Berlinie 92% lewicowych aktywistów mieszka u rodziców.
Jak już się zdecydują na pracę i zaczną lepiej zarabiać to często będą zmieniać zdanie. Fajnie jest korzystać z tych wszystkich programów pomocowych, gorzej płacić na to sporą część swoich dochodów. W polecanym powyżej podcaście pada coś takiego: "podejście do pracy seksualnej, polegające na tym, że chce się z niej kogoś wyciągnąć jest przemocowe bo to nic złego, chociaż jak ktoś chce się przebranżowić to trzeba mu pomóc, tylko nie można mu oferować np. szydełkowanie bo to gwarantuje minimalne wynagrodzenie a powinna to być działalność zapewniająca podobne uposażenie." Miodzio moim zdaniem.
W zeszłym roku Biblioteki Redbridge zaprosiły artystkę drag Mama G, która prowadziła na swoim kanale YouTube tygodniowy „Czas historii dla LGBT+” .
to @jj powinno ci wystarczyć, bo ty ten mecz często podajesz jako przykład, mam nadzieje ze się teraz zastanowisz zanim o tym ponownie napiszesz
jak słusznie zauważył The Economist reprezentacje Włoch nie posiada żadnego czarnego zawodnika
,,Najbardziej uderzającym aspektem 26-osobowego składu Włoch, zanim wyszedł na boisko, było to, że jako jedyny wśród głównych rywali nie znalazł się ani jeden zawodnik uważany za kolorowego''
źródło
jak słusznie zauważyli internauci podobnie jak zarząd The Economist źródło