oczywiście zaraz ktoś napisze ze to nietrwale i zaraz się rozpadnie, no pewnie bo w us czy Polsce nie ma fuszerki
Str 31 z 61 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-05-13 07:34:17 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
podczas gdy w europie debaty odbywają się o to czy wkładać od przodu czy od tylu i czy dzieci nie powinny decydować czy chcą być on czy ona, czy jak to robi dwoje białych to czy nie ma tam rasizmu to Chiny odjeżdżają nam na wyższym biegu i robią to na takich drogach
oczywiście zaraz ktoś napisze ze to nietrwale i zaraz się rozpadnie, no pewnie bo w us czy Polsce nie ma fuszerki moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #2 Ocena: +1 2021-05-14 23:06:37 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Jak lewicowe matki hodują 3+ letnie trans dzieci.
posty matek z zamkniętych itp. grup internetowych dla rodziców trans dzieci. Czy to już ten moment gdy idiotkom należy odbierać prawo do opieki nad dzieckiem ze względu na pasywną przemoc psychiczną zagrażającą życiu i rozwojowi dziecka artykuł moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2021-05-15 17:22:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Czy tego chcieliście?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #4 Ocena: +1 2021-05-15 21:59:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Czy wiecie, że w nowej odsłonie "Kopciuszka” Wróżka Chrzestna będzie czarnoskórym mężczyzną z brodą w balowej sukni?
![]() Czy to jeszcze film dla dzieci? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2021-05-15 22:24:40 (4 lata temu) |
Skoro wytwórnia Disneya zdezaktualizowała swoje poprzednie wersje uznając śpiąca królewne jako gwałt to i Kopciuszek musi być nieakceptowalny.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-05-16 06:35:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Copy&paste, wybaczcie długość, andypolo może przejrzeć memy z wątku "co cię rozbawiło". Przeczytanie tekstu z 3:30. Ze zrozumieniem:
"29-letnia Lisa Keogh, która studiuje prawo na Uniwersytecie Abertay w Dundee w Szkocji, została zgłoszona władzom uniwersytetu przez kolegów z klasy, po tym, jak powiedziała, że kobiety nie są tak silne fizycznie jak mężczyźni. Studentka ostatniego roku jest obecnie przedmiotem formalnego dochodzenia ze strony uniwersytetu w sprawie „obraźliwych” i „dyskryminujących” komentarzy. Matka dwójki dzieci powiedziała, że brała udział w seminarium wideo na temat feminizmu i prawa, kiedy poruszyła obawy dotyczące transpłciowych kobiet uczestniczących w mieszanych sztukach walki. Po poinformowaniu koleżanek z klasy, że kobieta, która miała testosteron w organizmie przez 32 lata, będzie genetycznie silniejsza od przeciętnej kobiety, studentka została oskarżona o nazywanie kobiet „słabszą płcią”. Powiedziała The Times: „Myślałam, że to żart. Myślałam, że nie ma sposobu, aby uniwersytet ścigał mnie za skorzystanie z mojego prawa do wolności słowa ”. Pani Keogh twierdzi, że w czasie debaty została wyciszona przez swojego wykładowcę i po niej spotkała się z falą nadużyć ze strony kolegów z klasy. Pani Keogh, którą wspiera Joanna Cherry QC, posłanka SNP z południowo-zachodniego Edynburga, kontynuowała: „Nie zamierzałam być obraźliwa, ale wzięłam udział w debacie i przedstawiłam moje szczere poglądy. Nie byłam złośliwa, transfobiczna ani obraźliwa. Podawałam podstawowy fakt biologiczny." Matka dwójki dzieci obawia się, że jej ambicje zostania prawnikiem mogą zostać zagrożone przez działania dyscyplinarne jej uniwersytetu. Incydent miał miejsce zaledwie rok po tym, jak wykładowca ekonomii dr Eva Poen została oskarżona o transfobię przez studentki feministki i LGBT w tweecie, w którym powiedziała, że „miesiączkują tylko kobiety”. Wściekli studenci Uniwersytetu w Exeter potępili wykładowczynię, oskarżając ją o „otwarte wykluczanie osób transpłciowych” w swoim poście. Awantura wybuchła, gdy dr Poen odpowiedziała na tweet użytkownika Twittera, który brzmiał: „Nie każdy, kto miesiączkuje, jest kobietą. Nie każdy, kto jest kobietą, ma miesiączkę. Zmieńmy język." Wykładowca, który stanowczo zaprzeczał oskarżeniom o transfobię, odpisał: „Miesiączkę przechodzą tylko kobiety. Tylko kobiety przechodzą menopauzę ”. W 2018 roku student-wykładowca Angelos Sofocleous, który był asystentem redaktora w czasopiśmie filozoficznym "Critique'' Uniwersytetu Durham, został zwolniony wyniku awantury o transfobię po tym, jak napisał na Twitterze, że "kobiety nie mają penisów''. Źródło: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9581035/Law-student-29-said-women-vaginas-faces-disciplinary-action-university.html __________________ Tak jak pisałem wcześniej. To jest wojna o rzeczywistość. Przeciwnik ma po swojej stronie armię bezmyślnych robotów, potocznie nazywanych studentami - które są produkowane seryjnie przez zachodnie uniwersytety. I jak na ironię, te roboty, które krzyczą o prawie do istnienia i żeby nie wykluczać - momentalnie przestaną widzieć ciebie jako człowieka, gdy wyrazisz własne zdanie, inne od ich zdania. Roboty nie będą miały żadnych oporów aby pozbawić Cię pracy, źródła utrzymania, prawa do wypowiedzi. Nie będzie ich obchodzić, że masz dwójkę dzieci i chcesz zdobyć wykształcenie i w konwekwencji lepszą pracę, która pozwoli im żyć na lepszym poziomie. Nie. W momencie, w którym dochodzi do myślozbrodni w Twoim wykonaniu, nie jesteś uznawany już za człowieka. Należy Cię zniszczyć. W każdy możliwy sposób." Któryś z panów na forum ma miesiączkę? Może być nieregularnie ale może wesprzeć tę akcję ukarania kobiety wysyłając dowód.. źle to ująłem - nie z panów tylko osób bez macicy. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
andypolo | Post #7 Ocena: 0 2021-05-16 07:48:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Przeczytałem do końca.
Ten świat schodzi na psy. Inna sprawa, że to artykuł z brukowca i trzeba brać na to poprawkę. |
Gwontownik | Post #8 Ocena: 0 2021-05-16 09:25:38 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-16 07:48:10, andypolo napisał(a): Przeczytałem do końca. Ten świat schodzi na psy. Inna sprawa, że to artykuł z brukowca i trzeba brać na to poprawkę. A co to za obelgi względem psów? Jak ktoś z czytających poczuje się psem to możesz mieć problemy. ![]() Brukowiec brukowcem ale zawiera wszystko co potrzeba by sytuacja mogła zostać potwierdzona w bardziej wiarygodnych źródłach. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2021-05-16 09:31:40 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Przyznam szczerze, że mam problem z tą "trans rewolucją". O ile źródeł praw dla gejów czy lesbijek znajduje w rewolucji seksualnej lat sześćdziesiątych to źródeł "trans-rewolucji", nie wiem gdzie szukać.
|
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2021-05-16 13:13:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2021-05-13 07:34:17, sqlserver napisał(a): podczas gdy w europie debaty odbywają się o to czy wkładać od przodu czy od tylu i czy dzieci nie powinny decydować czy chcą być on czy ona, czy jak to robi dwoje białych to czy nie ma tam rasizmu to Chiny odjeżdżają nam na wyższym biegu i robią to na takich drogach oczywiście zaraz ktoś napisze ze to nietrwale i zaraz się rozpadnie, no pewnie bo w us czy Polsce nie ma fuszerki Może się i nie rozpadnie - wszak mosty rozpadają się dość rzadko (bo nie że w ogóle, nigdy, jak twierdzą psychoterapeuci próbujący leczyć gephyrofobię przez samo mówienie, bez sprzętu), ale nie dla mnie. Jak będę chciał być lotnikiem, to zrobię kurs pilotażu, a później wsiądę w coś, co ma skrzydła. ![]() |