GWno chcialo nabrudzic, ale wystawilo Policji piekna laurke.

Str 29 z 61 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2021-05-06 14:19:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
W ojczyznie policjantow naucza sie o tych zjawiskach.
GWno chcialo nabrudzic, ale wystawilo Policji piekna laurke. ![]() Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-06 18:46:28 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Osiem lat temu była mężczyzną, teraz ma walczyć o medal igrzysk
Gavin był przeciętnym sztangistą, jako Laurel już jest cudowną sztangistką ![]() Nowozelandzka sztangistka Laurel Hubbard ma szansę zostać pierwszym transpłciowym sportowcem, który weźmie udział w igrzyskach olimpijskich – poinformowała AFP. Nowozelandka była "odkryciem" sezonu w 2017 r.. Ważąca ponad 130 kilogramów Hubbard zdominowała światowe igrzyska masters, bijąc wszystkie możliwe rekordy świata w tej kategorii wiekowej. (...) niespodziewanie wyrosła do grona faworytek Nowa definicja kobiety: dopuszcza się do rywalizacji w gronie kobiet w przypadku, gdy przez ostatnich 12 miesięcy poziom testosteronu w ich organizmie nie przekracza 10 nanomoli na litr źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
admiralbibol | Post #3 Ocena: +1 2021-05-06 20:54:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Jak zadeklaruje sie ze ma 13 lat to moze nawet zdobyc medale mistrzostw juniorow !
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sqlserver | Post #4 Ocena: +1 2021-05-06 21:49:55 (4 lata temu) |
mnie to bawi, ciebie bawi ale pomyśl o bogu duch winnej dziewczynie która od kilkunastu lat trenuje po kilka godzin dziennie nie ma życia poza sportem, żyję na odpowiednie diecie, szprycuje się chemiom, dozwolona ale ciągle chemia, zmaga z kontuzjami ale ma szanse zaistnieć na arenie międzynarodowej i zdobyć medal. Ale przychodzi taki kuglarz i kradnie jej nadzieje
teraz zawody kobiet ogląda się po to żeby zobaczyć zmagania sportowe tylko rozczarowane twarze innych zawodniczek moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-05-07 05:14:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Coca-Cola's chief lawyer resigns, company drops aggressive diversity plan after coming under fire for training course that instructed employees to "be less white" - NYP
O co chodzi? Otóż szefostwo coca coli nakazało swoim białym pracownikom być "less white". A bajden rządzi dopiero ponad 100 dni, ciekawe co bedzie pod koniec kadencji. Podejrzewam, że przymus smarowania się "samoopalaczem" o jak najciemniejszym odcieniu brązu. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2021-05-07 14:07:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Różowy jest fajny. Reklama aborcji dla dziewczynek też jest różowa.
Pośredniczki w handlu pigułkami aborcyjnymi na jednym z filmików udzielają wskazówek na przykładzie… różowego domku dla lalek. Dziewczynki dowiadują się z niego, że do domowej aborcji potrzebne są m.in. odpowiednie pigułki oraz dostęp do toalety (aby spuścić w niej zwłoki abortowanego dziecka). "Zastanawiam się, czy jestem teraz zwykłym mordercą. Byłam w 10 tygodniu. Aborcję przeprowadziłam sama. Wypadł zarodek, który już bardzo przypominał człowieka 🙁 Wszystko spuściłam w toalecie” – relacjonuje An. Jako powody aborcji podała: „szkoła/edukacja; wiek”. Link Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: +1 2021-05-08 12:45:10 (4 lata temu) |
Hiszpania. Kurs dla dzikich lokatorów w sprawie zajmowania cudzych mieszkań
Polemikę wywołał w Hiszpanii rozpoczęty w tym tygodniu w Barcelonie kurs dla dzikich lokatorów, tzw. okupas, na temat tego, jak skutecznie zajmować mieszkania. W sieciach społecznościowych pojawiły się protesty w związku z bezkarnym postępowaniem okupas. To jest wyższy poziom socjalizmu, zawsze lepiej tak niż ściąć, rozstrzelać internować i zamieszkać w jego domu ![]() Źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-05-09 18:56:54 (4 lata temu) |
Tak się pisze reportaże, jak własna klęske przekuć w miecz
Fala zabójstw kobiet w Szwecji. "Nie czuję się tutaj bezpieczna" Najnowsza fala zabójstw pojawia się w momencie wzrostu obaw związanych z przemocą wobec kobiet w Szwecji, która od dawna cieszy się opinią jednego z najbezpieczniejszych i najbardziej równych pod względem płci państw na świecie" - pisze BBC. Zabójcami byli mężczyźni, z którymi łączyły je bliskie stosunki, nie wiem co się porobiło z tymi Szwedami taki to spokojny, nawet bym powiedział wycofany naród był. To napewno ten gen wikinga się w nich odezwał ![]() Źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-05-10 07:41:25 (4 lata temu) |
tak wyglądają życzenia od demokratów na Dzień Matki (5/9) w stanach... a nie czekaj to Happy Birthing Person's Day.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: +1 2021-05-10 08:38:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Birthing person, osoba z macicą - przecież to odbieranie godności kobietom ale nie widzė tu jakiegoś oburzenia.
Pozdrawiam wszystkie Panie, Matki i Kobiety. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|