MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 29 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

admiralbibol

Post #1 Ocena: 0

2021-05-06 14:19:50 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

W ojczyznie policjantow naucza sie o tych zjawiskach.

GWno chcialo nabrudzic, ale wystawilo Policji piekna laurke.*YAHOO*
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-05-06 18:46:28 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Osiem lat temu była mężczyzną, teraz ma walczyć o medal igrzysk
Gavin był przeciętnym sztangistą, jako Laurel już jest cudowną sztangistką
Obrazek
Nowozelandzka sztangistka Laurel Hubbard ma szansę zostać pierwszym transpłciowym sportowcem, który weźmie udział w igrzyskach olimpijskich – poinformowała AFP.
Nowozelandka była "odkryciem" sezonu w 2017 r.. Ważąca ponad 130 kilogramów Hubbard zdominowała światowe igrzyska masters, bijąc wszystkie możliwe rekordy świata w tej kategorii wiekowej. (...) niespodziewanie wyrosła do grona faworytek
Nowa definicja kobiety: dopuszcza się do rywalizacji w gronie kobiet w przypadku, gdy przez ostatnich 12 miesięcy poziom testosteronu w ich organizmie nie przekracza 10 nanomoli na litr
źródło
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #3 Ocena: +1

2021-05-06 20:54:36 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Jak zadeklaruje sie ze ma 13 lat to moze nawet zdobyc medale mistrzostw juniorow !
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: +1

2021-05-06 21:49:55 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

mnie to bawi, ciebie bawi ale pomyśl o bogu duch winnej dziewczynie która od kilkunastu lat trenuje po kilka godzin dziennie nie ma życia poza sportem, żyję na odpowiednie diecie, szprycuje się chemiom, dozwolona ale ciągle chemia, zmaga z kontuzjami ale ma szanse zaistnieć na arenie międzynarodowej i zdobyć medal. Ale przychodzi taki kuglarz i kradnie jej nadzieje
teraz zawody kobiet ogląda się po to żeby zobaczyć zmagania sportowe tylko rozczarowane twarze innych zawodniczek
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2021-05-07 05:14:22 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Coca-Cola's chief lawyer resigns, company drops aggressive diversity plan after coming under fire for training course that instructed employees to "be less white" - NYP

O co chodzi? Otóż szefostwo coca coli nakazało swoim białym pracownikom być "less white". A bajden rządzi dopiero ponad 100 dni, ciekawe co bedzie pod koniec kadencji. Podejrzewam, że przymus smarowania się "samoopalaczem" o jak najciemniejszym odcieniu brązu.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2021-05-07 14:07:48 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Różowy jest fajny. Reklama aborcji dla dziewczynek też jest różowa.

Pośredniczki w handlu pigułkami aborcyjnymi na jednym z filmików udzielają wskazówek na przykładzie… różowego domku dla lalek. Dziewczynki dowiadują się z niego, że do domowej aborcji potrzebne są m.in. odpowiednie pigułki oraz dostęp do toalety (aby spuścić w niej zwłoki abortowanego dziecka).

"Zastanawiam się, czy jestem teraz zwykłym mordercą. Byłam w 10 tygodniu. Aborcję przeprowadziłam sama. Wypadł zarodek, który już bardzo przypominał człowieka 🙁 Wszystko spuściłam w toalecie” – relacjonuje An. Jako powody aborcji podała: „szkoła/edukacja; wiek”.
Link

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: +1

2021-05-08 12:45:10 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Hiszpania. Kurs dla dzikich lokatorów w sprawie zajmowania cudzych mieszkań
Polemikę wywołał w Hiszpanii rozpoczęty w tym tygodniu w Barcelonie kurs dla dzikich lokatorów, tzw. okupas, na temat tego, jak skutecznie zajmować mieszkania. W sieciach społecznościowych pojawiły się protesty w związku z bezkarnym postępowaniem okupas.

To jest wyższy poziom socjalizmu, zawsze lepiej tak niż ściąć, rozstrzelać internować i zamieszkać w jego domu :-8

Źródło

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-05-09 18:56:54 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Tak się pisze reportaże, jak własna klęske przekuć w miecz

Fala zabójstw kobiet w Szwecji. "Nie czuję się tutaj bezpieczna"

Najnowsza fala zabójstw pojawia się w momencie wzrostu obaw związanych z przemocą wobec kobiet w Szwecji, która od dawna cieszy się opinią jednego z najbezpieczniejszych i najbardziej równych pod względem płci państw na świecie" - pisze BBC.

Zabójcami byli mężczyźni, z którymi łączyły je bliskie stosunki, nie wiem co się porobiło z tymi Szwedami taki to spokojny, nawet bym powiedział wycofany naród był. To napewno ten gen wikinga się w nich odezwał :-M]

Źródło

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-05-10 07:41:25 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

tak wyglądają życzenia od demokratów na Dzień Matki (5/9) w stanach... a nie czekaj to Happy Birthing Person's Day.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: +1

2021-05-10 08:38:04 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Birthing person, osoba z macicą - przecież to odbieranie godności kobietom ale nie widzė tu jakiegoś oburzenia.

Pozdrawiam wszystkie Panie, Matki i Kobiety.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,