MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 26 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 26 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-05-03 22:52:04 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-03 22:12:12, radzik77 napisał(a):
Cytat:

2021-05-02 21:35:28, sqlserver napisał(a):
Chciałem powiedzieć ze jeżeli miałaś okazje czytać moje wypowiedzi to ja raczej promuje klasyczny model rodziny, a ty jako pretendująca do miana pisarki powinnaś znać taki środek stylistyczny jak analogia, który miał pokazać bezsens kierunku w jaki idzie dzisiejsza cywilizacja.

Proste pytanie. Czy zmienilby sie Twoj klasyczny swiatopoglad po tym, jakbys dowiedzial sie ze Twoje ukochane dziecko woli partnerow tej samej plci?

Jesli nie masz dzieci, to improwizuj na potrzeby tematu :-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>radzik77</i> 03-05-2021 22:13 ]

Nie zmienił bym, pisałem wcześniej ale zostało to specjalnie zdeprecjonowanie awantura o szczegóły, ze nie przeszkadza mi czyjaś orientacja, nawet a może szczególnie gdyby to było moje dziecko, mam kolegę z lat szkolnych który jest gejem, miałem okazje w Warszawie bawić się w klubie dla homo i nie mam z tym problemu. Mój kolega zreszta twierdzi ze dla jego gejostwa najgorsze co mogło by się przydarzyć to nowa lewicowa fala lgbt, bo on chce być szczęśliwy w związku a nie latać z różowym słoniem po mieście. Problem widzę gdy ideologia, podobnie jak komunistyczna robi młodzieży w głowie bałagan i na pewno dla ich dobra tylko dla swoich interesów
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2021-05-03 23:07:35 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

Cytat:

Chciałem powiedzieć ze jeżeli miałaś okazje czytać moje wypowiedzi to ja raczej promuje klasyczny model rodziny, a ty jako pretendująca do miana pisarki powinnaś znać taki środek stylistyczny jak analogia, który miał pokazać bezsens kierunku w jaki idzie dzisiejsza cywilizacja.

Proste pytanie. Czy zmienilby sie Twoj klasyczny swiatopoglad po tym, jakbys dowiedzial sie ze Twoje ukochane dziecko woli partnerow tej samej plci?

Ja kiedyś zadałam pytanie w podobnym stylu znajomej, która bardzo popierała pewnego kandydata na prezydenta, pomysły lewicy na edukowanie 6 latków akcesoriami do zabaw seksualnych i włączeniem dragqueen do ciała pedagogicznego miejscowej szkoły, do której uczęszczają jej dzieci.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #3 Ocena: 0

2021-05-03 23:11:49 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-03 22:52:04, sqlserver napisał(a):
Cytat:

Cytat:

[ Ostatnio edytowany przez: <i>radzik77</i> 03-05-2021 22:13 ]

Nie zmienił bym, pisałem wcześniej ale zostało to specjalnie zdeprecjonowanie awantura o szczegóły, ze nie przeszkadza mi czyjaś orientacja, nawet a może szczególnie gdyby to było moje dziecko, mam kolegę z lat szkolnych który jest gejem, miałem okazje w Warszawie bawić się w klubie dla homo i nie mam z tym problemu. Mój kolega zreszta twierdzi ze dla jego gejostwa najgorsze co mogło by się przydarzyć to nowa lewicowa fala lgbt, bo on chce być szczęśliwy w związku a nie latać z różowym słoniem po mieście. Problem widzę gdy ideologia, podobnie jak komunistyczna robi młodzieży w głowie bałagan i na pewno dla ich dobra tylko dla swoich interesów

Nie odpisalam wczesniej o tej nieszczesnej pisarce bo dla mnie to off-top ale widzac w kolko ten fragment niesmialo zauwaze ze pisanie a bycie pisarzem to jakby co innego i to nie ja pisalam na forum ze jestem pisarka, ojej...

Radzik swietny awatar.

SQL oczywiscie ze specjalnie Twoje wypowiedzi deprecjonuje czujna lewica.

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #4 Ocena: 0

2021-05-03 23:19:27 (4 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

2021-05-03 23:07:35, SweetLiar napisał(a):
... i włączeniem dragqueen do ciała pedagogicznego miejscowej szkoły, do której uczęszczają jej dzieci.

Czyli mężczyzna, który pracuje wieczorami jako dragqueen przebierając się za kobietę, w dzień nie może być nauczycielem? I czy jest zakaz wykonywania zawodu nauczycielskiego gejom i lesbijkom?

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-05-03 23:27:00 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-05-03 23:19:27, andypolo napisał(a):
Cytat:

... i włączeniem dragqueen do ciała pedagogicznego miejscowej szkoły, do której uczęszczają jej dzieci.

Czyli mężczyzna, który pracuje wieczorami jako dragqueen przebierając się za kobietę, w dzień nie może być nauczycielem? I czy jest zakaz wykonywania zawodu nauczycielskiego gejom i lesbijkom?

Nie , chodzi o takie nauki

Link
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #6 Ocena: 0

2021-05-03 23:31:04 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

I czy jest zakaz wykonywania zawodu nauczycielskiego gejom i lesbijkom?

Polska jakby w tym kierunku zmierza.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2021-05-03 23:37:17 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

Cytat:

Wieczorami może pracować w biedronce, cyrku, teatrze lub tańczyć na rurze w klubie gejowskim. O ile nie wykłada w szkole wieczorowej bo wtedy mogłoby kolidować jedno zajęcie z drugim.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-05-03 23:46:45 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-05-03 23:31:04, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Cytat:

Czy piszemy o tej samej Polsce w której homoseksualny facet jest prezydentem jednego z większych polskich miast , uzyskał prawie pół miliona głosów w wyborach prezydenckich i jest posłem europarlamentu wybranym głosami Polaków i kraju który jako pierwszy w Europie miał transseksualnego podła na sejm. Czy mówimy o tej samej Polsce w której gej Karol Szymanowski był celebryta i wielu innych a orientacja seksualna nie była przestępstwem. Porównaj to z historia Turinga i tym ze do 1967 tu było to przestępstwem za które szło się fo więzienia. Czy piszesz o Polsce gdzie Raczek Piątek Pirug Piasek itd są w mediach i nikt ich nie aresztował ani nie prześladuje
Czy mówimy o innym kraju

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #9 Ocena: 0

2021-05-03 23:51:11 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-03 23:46:45, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2021-05-03 23:31:04, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Cytat:

Czy piszemy o tej samej Polsce w której homoseksualny facet jest prezydentem jednego z większych polskich miast , uzyskał prawie pół miliona głosów w wyborach prezydenckich i jest posłem europarlamentu wybranym głosami Polaków i kraju który jako pierwszy w Europie miał transseksualnego podła na sejm. Czy mówimy o tej samej Polsce w której gej Karol Szymanowski był celebryta i wielu innych a orientacja seksualna nie była przestępstwem. Porównaj to z historia Turinga i tym ze do 1967 tu było to przestępstwem za które szło się fo więzienia. Czy piszesz o Polsce gdzie Raczek Piątek Pirug Piasek itd są w mediach i nikt ich nie aresztował ani nie prześladuje
Czy mówimy o innym kraju

Ja mowilam o tym kraju ktory wprowadza strefy wolne od gejow, lesbijek, biseksualnych i transwestytow. Pewnie gdzie indziej lezy na osi czasowej od kraju Karola Szymanowskiego.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-05-03 23:58:02 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ale wiesz, ze te sławne strefy wolne od lgbt to pomysł i prowokacja środowiska lgbt

Do góry stronyOffline

Strona 26 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,