MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 25 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-05-02 19:09:31 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Nie wiem czy ktokolwiek przyznal sie tu do swojej odmiennej orientacji, a tym bardziej nie trafilam na zaden wpis twierdzacy ze tylko bedac LGBTQ+ mozna byc szczesliwym.
To forum z tego co wiem chce byc wlaczajace nie wykluczajace.

Nie robmy z nikogo idioty. Okreslenie " motorower" nie bylo uzyte w stosunku do niczego zwiazanego z motoryzacja.
Nie poruszylam nawet faktu ze porownales inna orientacje sexualna do przestepstw kanibalizmu I zoofilii.

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 02-05-2021 19:13 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: +1

2021-05-02 19:25:05 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-02 19:09:31, Blamestorm napisał(a):

Nie robmy z nikogo idioty. Okreslenie " motorower" nie bylo uzyte w stosunku do niczego zwiazanego z motoryzacja.
Nie poruszylam nawet faktu ze porownales inna orientacje sexualna do przestepstw kanibalizmu I zoofilii.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 02-05-2021 19:13 ]

pamiętaj ze prawo to rzecz płynna i co dziś jest przestępstwem to jutro już nim nie jest
Powiedz czy jeżeli dwoje ludzi z własnej woli chce się podgryzając to czy prawo powinno im tego zabraniać
Ze zwierzętami jest trochę ciężko ustalić czy robią to z własnej woli i czy są szczęśliwe ale gwarantuje ze jak społeczeństwo do tego dojrzeje , patrz okno Overtona się odpowiednio przesunie, to znajda się naukowcy którzy udowodnia ze to dobre dla zwierząt tak jak teraz już są naukowcy którzy udowadniają ze związek dziecka z dorosła osoba otwiera przed nim nowe możliwości

Jeśli chodzi o motorower, to była pierwsza rzecz która przyszła mi do głowy ale jeżeli to niefortunne według ciebie może być helikopter jeżeli przyjmiesz to łagodniej. Znam wielu dorosłych ludzi którzy kochają swoja kanapę czy PS4 bardziej niż dzieci albo współmałżonka czy potępiasz ich za to uczucie i twierdzisz ze nie maja do niego prawa
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Wilki2

Post #3 Ocena: 0

2021-05-02 20:26:30 (4 lata temu)

Wilki2

Mężczyzna

Z nami od: 15-12-2019

Cytat:

2021-05-02 19:09:31, Blamestorm napisał(a):

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 02-05-2021 19:13 ]

Pozwany mod faktycznie ma pewne problemy z prawidłową interpunkcją i pisaniem dużych liter. Ale czy mogłabyś jaśniej określić co czy też kogo miało dotyczyć określenie motorower w twoim wyobrażeniu? Z tego co się orientuję motorowery nie posiadają kontrowersyjnych pedałów w swojej budowie.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #4 Ocena: 0

2021-05-02 20:32:31 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ja juz wyrazilam zdanie w tym temacie. Nie mam na ten moment nic do dodania. 🙂
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #5 Ocena: 0

2021-05-02 20:58:07 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-02 17:55:09, sqlserver napisał(a):
taka jest różnica pomiędzy orientacja seksualna co do której nie mam żadnych obiekcji, co więcej życzę każdemu szczęścia nie zależnie czy to jest inny facet inna kobieta motorower o ile robione to jest z własnej woli i nie wyrządza się nikomu krzywdy po drodze od ideologi, która jest promowana we wszystkich możliwych środkach przekazu. Specjalnie na ta okazje tworzy się mode na bycie "innym" seksualnie, wykorzystuje się do tego celebrytow, którzy pokazują jak być nowoczesnym. Młodzi ludzie zaczynają widzieć fałszywy obraz świata w którym tylko zacofani cywilizacyjnie dinozaury zakładają rodziny M+K i maja dzieci tylko z jednym partnerem.
Ty w tym widzisz wolność a ja upadek cywilizacji

Czy mozna zlozyc prosbe o zmoderowanie powyzszej wypowiedzi?
Chetnie dopowiem ze konkretnie bulwersuje mnie promowanie oraz trywializowanie zoofilii i kanibalizmu na tym forum i to w dodatku przez moderatora.

Opinia moderatora: Post sqlserver częściwo edytowany z niewłasciwej treści. Konefka

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-05-02 21:35:28 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Chciałem powiedzieć ze jeżeli miałaś okazje czytać moje wypowiedzi to ja raczej promuje klasyczny model rodziny, a ty jako pretendująca do miana pisarki powinnaś znać taki środek stylistyczny jak analogia, który miał pokazać bezsens kierunku w jaki idzie dzisiejsza cywilizacja.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #7 Ocena: 0

2021-05-02 22:04:02 (4 lata temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2021-05-02 20:58:07, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Cytat:

2021-05-02 17:55:09, sqlserver napisał(a):
taka jest różnica pomiędzy orientacja seksualna co do której nie mam żadnych obiekcji, co więcej życzę każdemu szczęścia nie zależnie czy to jest inny facet inna kobieta motorower o ile robione to jest z własnej woli i nie wyrządza się nikomu krzywdy po drodze od ideologi, która jest promowana we wszystkich możliwych środkach przekazu. Specjalnie na ta okazje tworzy się mode na bycie "innym" seksualnie, wykorzystuje się do tego celebrytow, którzy pokazują jak być nowoczesnym. Młodzi ludzie zaczynają widzieć fałszywy obraz świata w którym tylko zacofani cywilizacyjnie dinozaury zakładają rodziny M+K i maja dzieci tylko z jednym partnerem.
Ty w tym widzisz wolność a ja upadek cywilizacji

Czy mozna zlozyc prosbe o zmoderowanie powyzszej wypowiedzi?
Chetnie dopowiem ze konkretnie bulwersuje mnie promowanie oraz trywializowanie zoofilii i kanibalizmu na tym forum i to w dodatku przez moderatora.

sqlserver jest moderatorem? Cool babe...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

andypolo

Post #8 Ocena: 0

2021-05-03 00:16:39 (4 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Kurde, czytam i nie rozumiem.
Co to jest inna kobieta motorower później nazwana helikopter?

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2021-05-03 02:37:22 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2021-05-02 16:52:37, Jurny_Jurek napisał(a):
Obrazek

Oni w to naprawdę wierzą. A jak nie to homofobia, w końcu profesor Płatek stwierdziła że w związkach homosex. rodzi sie więcej dzieci niż w heterosex. Na 600tys urodzeń w UK 400 tys to dzieci lesbijek, powaga.

Czyli statystycznie co 5 użytkownik MW jak nie jest gejem/lesbijką to jest bi albo "kłir" albo niebinarnym albo jednym z 2897 dżenderów 😂😂🤩

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Jurny_Jurek</i> 02-05-2021 16:53 ]

Ja się zastanawiam, czy oby te 15-20% to nie jest jednak jakaś liczba która tak całkiem z sufitu nie powstała.
Moje dziecko powiedziało mi, że w jej szkole ktoś kto się przyznaje do innej orientacji (12-13 lat), jest odbierany przez innych z dużym zainteresowaniem. Po prostu to jest "cool". Zdaję sobie sprawę, że większość z tych co to zostaje jakąś dajmy na to niebinarną osobą długo przy tym nie wytrzyma, wszak ciężko walczyć z biologią i hormonami. No ale te 50% prób samobójczych wśród np. transwestytów też z sufitu nie jest.
Zastanawiam się, czy oby te 15-20% to nie są osoby, które "łykają" tą propagandę związaną z tym co się chce w łóżku z inną osobą robić.

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #10 Ocena: 0

2021-05-03 22:12:12 (4 lata temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-02 21:35:28, sqlserver napisał(a):
Chciałem powiedzieć ze jeżeli miałaś okazje czytać moje wypowiedzi to ja raczej promuje klasyczny model rodziny, a ty jako pretendująca do miana pisarki powinnaś znać taki środek stylistyczny jak analogia, który miał pokazać bezsens kierunku w jaki idzie dzisiejsza cywilizacja.

Proste pytanie. Czy zmienilby sie Twoj klasyczny swiatopoglad po tym, jakbys dowiedzial sie ze Twoje ukochane dziecko woli partnerow tej samej plci?

Jesli nie masz dzieci, to improwizuj na potrzeby tematu :-]

[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 03-05-2021 22:13 ]

Do góry stronyOffline

Strona 25 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,