Źródło
Str 24 z 61 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: +1 2021-04-23 22:34:33 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Klękanie przed BLM lub podniesienie pięści będzie karane podczas Igrzysk Olimpijskich w Tokio. Międzynarodowy Komitet Olimpijski w środę utrzymał zakaz protestów sportowców na stadionach, podczas ceremonii i na podium.
Źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-04-30 21:00:49 (4 lata temu) |
Pamiętacie program duńskiej telewizji w którym dorośli rozbierali się przed dziećmi, co niektórzy pisali ze dobrze, niech dzieci się uczą tak a nie po piwnicach, internetach i wiedza ze nie każdy jest idealny
No to niektórzy przejęli się za bardzo swoim edukacyjnym powołaniem Sąd w Glostrup pod Kopenhagą 41-letniego mężczyznę, uczestnika wyemitowanego jesienią 2020 roku odcinka programu "Ultra smider tojet" (Ultra zrzuca ubrania" ![]() źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
admiralbibol | Post #3 Ocena: 0 2021-04-30 21:55:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Norma w tym ich towarzystwie.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-05-01 15:47:49 (4 lata temu) |
Chrześcijańska grupa prawnicza ADF International poinformowała, że Päivi Räsänen grozi kara dwóch lat pozbawienia wolności, po tym jak 29 kwietnia fiński Prokurator Generalny postawił parlamentarzystkę w stan oskarżenia.
Dochodzenie w sprawie Räsänen trwa od czerwca 2019 r., kiedy to skomentowała finansowanie organizacji LGBT przez wspólnotę luterańską. Wpis opatrzyła zdjęciem Pisma Świętego otwartego na fragmencie Listu do Rzymian: „Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie” (1 Rz, 24-27). Prokurator Generalny oskarżył Räsänen o „podżeganie do nienawiści” wobec grupy mniejszościowej, argumentując, że jej wypowiedzi „mogą wywołać nietolerancję, pogardę i nienawiść do homoseksualistów”. Za ten czyn grozi parlamentarzystce do 2 lat pozbawienia wolności. Przedmiotem śledztwa są też jej wypowiedzi z 2004 i 2018 r. Räsänen, która pełniła funkcję ministra spraw wewnętrznych Finlandii w latach 2011-2015, skomentowała decyzję: „Nie mogę zaakceptować tego, że wyrażanie moich przekonań religijnych może oznaczać więzienie. Nie uważam się za winną grożenia, oczerniania lub obrażania kogokolwiek. Wszystkie moje wypowiedzi były oparte na nauce Biblii dotyczącej małżeństwa i seksualności”. moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-05-02 16:52:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
![]() Oni w to naprawdę wierzą. A jak nie to homofobia, w końcu profesor Płatek stwierdziła że w związkach homosex. rodzi sie więcej dzieci niż w heterosex. Na 600tys urodzeń w UK 400 tys to dzieci lesbijek, powaga. Czyli statystycznie co 5 użytkownik MW jak nie jest gejem/lesbijką to jest bi albo "kłir" albo niebinarnym albo jednym z 2897 dżenderów 😂😂🤩 [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 02-05-2021 16:53 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-05-02 17:42:49 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A to ma jakies znaczenie w dyskusjach forumowowych z kim interlokutor sypia w swoim zyciu?
Albo generalnie upodobania lozkowe? pewnie duzy procent ludzi na MW nawet tych w stalych zwiazkach prawie nie sypia ze swoimi malzonakami ( statystyka a tej kwesti jest bezlitosna) to tez ma jakies znaczenie? Rozne study podaja ze nawet 1/4 malzenstw prawie wcale lub wcale nie uprawia sexu. I teraz. Ma to jakies znaczenie dla rozmow na MW? Nie. Tak samo jak nie ma znaczenia procent osob ktore pewnie nie sa hetero. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 02-05-2021 17:52 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2021-05-02 17:52:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2021-05-02 17:42:49, Blamestorm napisał(a): A to ma jakies znaczenie dla dyskusjach forumowowych z kim interlokutor sypia w swoim zyciu? Albo generalnie upodobania lozkowe? pewnie duzy procent ludzi na MW nawet tych w stalych zwiazkach prawie nie sypia ze swoimi malzonakami ( statystyka a tej kwesti jest bezlitosna) to tez ma jakies znaczenie? Rozne study podaja ze nawet 1/4 malzenstw prawie wcale lub wcale nie uprawia sexu. I teraz. Ma to jakies znaczenie dla rozmow na MW? Nie. Tak samo jak nie ma znaczenia procent osob ktore pewnie nie sa hetero. Może nie jestem zbyt lotna, ale mam wrażenie, że Jurkowi o coś zupełnie innego chodziło. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-05-02 17:55:09 (4 lata temu) |
taka jest różnica pomiędzy orientacja seksualna co do której nie mam żadnych obiekcji, co więcej życzę każdemu szczęścia nie zależnie czy to jest inny facet inna kobieta motorower... o ile robione to jest z własnej woli i nie wyrządza się nikomu krzywdy po drodze od ideologi, która jest promowana we wszystkich możliwych środkach przekazu. Specjalnie na ta okazje tworzy się mode na bycie "innym" seksualnie, wykorzystuje się do tego celebrytow, którzy pokazują jak być nowoczesnym. Młodzi ludzie zaczynają widzieć fałszywy obraz świata w którym tylko zacofani cywilizacyjnie dinozaury zakładają rodziny M+K i maja dzieci tylko z jednym partnerem.
Ty w tym widzisz wolność a ja upadek cywilizacji moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Blamestorm | Post #9 Ocena: 0 2021-05-02 17:55:18 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Chodzi o ostatnie zdanie Jurka. O statystycznym procencie nie hetero uzytkownikow. Do tego odnosi sie wpis
SQL, ale jakie to ma znaczenie jesli chodzi o spolecznoscio MW I dyskutowanie na forum. Na potrzebu tego postu zalozmy nawet ze jestem les. Czy moje komentarze na MW kogos do czegos naklaniaja? I moze warto sie powstrzymac od okreslen typu " motorower" bo to tylko sugeruje ze moze to co napisales ze nie masz nic przeciwko wcale nie jest prawda, skoro nie potrafisz sie z szacumkiem o drugim czlowieku innej orientacji wyrazic. Jest duzo slow na okreslenie spolecznosci LGBTQ+ ktore nie sa przy okazji obrazliwe. Ktore nie wykluczaja tej 1/5 uzytkownikow przez wysmiewanie ich. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 02-05-2021 18:04 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-05-02 18:49:13 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-02 17:55:18, Blamestorm napisał(a): Chodzi o ostatnie zdanie Jurka. O statystycznym procencie nie hetero uzytkownikow. Do tego odnosi sie wpis SQL, ale jakie to ma znaczenie jesli chodzi o spolecznoscio MW I dyskutowanie na forum. Na potrzebu tego postu zalozmy nawet ze jestem les. Czy moje komentarze na MW kogos do czegos naklaniaja? I moze warto sie powstrzymac od okreslen typu " motorower" bo to tylko sugeruje ze moze to co napisales ze nie masz nic przeciwko wcale nie jest prawda, skoro nie potrafisz sie z szacumkiem o drugim czlowieku innej orientacji wyrazic. Jest duzo slow na okreslenie spolecznosci LGBTQ+ ktore nie sa przy okazji obrazliwe. Ktore nie wykluczaja tej 1/5 uzytkownikow przez wysmiewanie ich. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 02-05-2021 18:04 ] jeśli dyskutując na forum wspomnisz o tym ze jesteś szczęśliwa lesbijka to wszystko ok, ale jeżeli zaczniesz pisać ze tylko będąc lesbijka mamy szanse na szczęście to niekoniecznie Nie możesz odmawiać szczęścia miłośnika motoryzacji dla jednych to środek transportu a dla innych miłość i cel życia moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|