MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 21 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 21 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2021-04-12 20:16:19 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:
Blamestorm napisał(a):
parent seeks approval to marry their adult child

Nie wiem gdzie to dodac😳

Tak ponad 300 tys lat współczesnej cywilizacji zajęło dojście do obecnego stanu. Popierając powyższą teorię szacowac można mniej niż 1000 lat, aby doprowadzić do kompletnej samozagłady. Bez wojen i przemocy.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 12-04-2021 20:19 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-04-12 21:08:34 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Nie bądź takim pesymista, w środowisku islamskim to standardowy związek ze względów religijnych i kulturowych małżeństwa między kuzynostwem są dopuszczalne., szacuje się ze 55% związków w śród społeczności pakistańskiej w uk to związki pomiędzy kuzynami pierwszego stopnia w Pakistanie to 70%
I jakoś nie widać żeby się krańcowali
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2021-04-12 21:14:01 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Ja to bardziej pisałem pod kątem "no identify gender".
Małżeństwa pomiędzy kuzynostwem i w Polsce są spotykane, tak więc tu większego problemu nie widzę. Lecz pewien dysonans może wystąpić w układzie rodzic i dziecko.
Kompletne swinger's party.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 12-04-2021 21:29 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2021-04-12 22:24:20 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

co na to przeciwnicy teorii spiskowych , którzy mówili ze cyfrowy pieniądz niczego nie zmieni jak ktoś nie jest handlarzem narkotyków

Cyfrowy juan, czyli państwowa waluta elektroniczna testowana w Chinach, będzie najprawdopodobniej miała funkcję „daty ważności”. Rząd będzie mógł wygaszać cyfrowe juany, po wcześniej ustalonej dacie. W ten sposób w razie potrzeby będzie zmuszał obywateli do wydawania pieniędzy.

źródło
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2021-04-12 22:32:32 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Gdzieś o tej "dacie ważności " pisałem w odniesieniu do podstawowego dochowu uniwersalnego. A kiedy porównamy to do ujemnego oprocentowania depozytów lub kar za posiadanie oszczędności to wszystko układa się w całość.
Czyli bedzie mozna zapomniec o jakiejkolwiek formie oszczednosci i powrocic do handlu barterowego.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 12-04-2021 22:38 ]

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #6 Ocena: 0

2021-04-12 23:57:20 (4 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Zauwazyliscie ogromny wzrost cen wlasnie “towarow” typu samochody, kruszce, łodzie itp?
To nie dzieje sie z powodu naglego popytu. Ludzie lokuja pieniadze we wszelkie dobra materialne.
Np samochody uzywane podrozaly jak nigdy pomimo rocznego lockdownu i siedzenia w domu?! Przeciez to totalny brak zapptrzebowania a nie jego wzrost czyz nie?
Sam kupilem uzywana przyczepe kempingowa tydzien temu, zalozylem hak do vito I takie tam.
Jak zawsze gromadzilem pieniadze tak od mniej wiecej 1.5 roku mam dziwna manie zamieniania na dobra materialne ktore nominalnie drozeja lub przynajmniej nie tanieja.
A Wy?

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #7 Ocena: 0

2021-04-13 05:16:34 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Czytałem, że w Polsce złoto jest dostępne przez kilka minut od dostawy i trzeba mieć wielkie szczęście aby się załapać na kupno.
Mało tego, spotkałem opinię, że ceny zbytu zaczynają się coraz bardziej odjeżdżać od cen giełdy LNBA.

Jak będzie realizowany plan z agendy 2030, to nie jestem pewien, czy jakakolwiek inwestycja pozwoli zabezpieczyć oszczędności. Złoto, kamienie, kolekcje zawsze można zdelegalizować. A jak rozliczysz sprzedaż, gdy pozbawia cię pieniądza fizycznego? Chleba nie kupisz idąc do piekarza z uncją złota. Inaczej, może kupisz, a jak resztę z uncji będziesz chciał otrzymać?

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 13-04-2021 05:49 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-04-13 06:52:24 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Wtedy największa wartością będziesz sam w sobie bo ludzie zaczną rozliczać się w barterze, umiesz naprawić komputer, odkurzacz czy wymurować murek to sąsiadka odpłaci ci ciastem albo w naturze
Jak w xviii wieku u niewolnika będziesz wart tyle co twoja praca

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2021-04-14 15:42:09 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

W tym temacie jest miejsce dla tego wywiadu.
Choć rowniez dobrze pasowaby do tematu"moje niepokoje ....".

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 14-04-2021 15:59 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2021-04-15 07:15:41 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

" María del Valle González López, niedawno skończyłaby 23 lata.

Była przywódczycą/przywódczynką tzw. "Radykalnej młodzieży" walczącej m.in. o legalizacje aborcji w Argentynie, która jest legalna od stycznia 2021.

Niestety dziewczyna w tragicznych okolicznościach zmarła.

Powód?

.
.
.
.
.
.
.
Powikłania poaborcyjne

Warto dodać, że powikłania nastąpiły po legalnej aborcji."

Rewolucja zjada swoje dzieci.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Strona 21 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,