Str 20 z 61 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2021-04-02 14:29:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Kiedyś znałem kogoś kto pracował przy tzw. "reality show". Z opowieści tej osoby wynikało, że ten program "reality" był z tylko z nazwy.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-04-02 14:47:11 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Ja pracowałem przy zbieraniu i obliczaniu głosów w teleturniejach jednego nadawcy, potwierdzam ze głosowanie to ściema
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-04-03 11:55:55 (4 lata temu) |
![]() Zagadka wielkanocna, o jakim symbolu świat WHO zapomniało moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-04-03 12:20:14 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
O tym, z którym wszyscy teraz walczą znieważając go na wszystkie możliwe sposoby w myśl tolerancji dla innych symboli. Odpowiedź jest oczywista, choć niektórzy zapewne myślą inaczej.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2021-04-10 19:35:22 (4 lata temu) |
Transmisja z adoracji Najświętszego Sakramentu narusza standardy na YouTube'a?
Jak informuje telewizja EWTN Polska, platforma YouTube zablokowała jej możliwość transmisji na żywo adoracji wieczystej Najświętszego Sakramentu z Niepokalanowa. Transmisja online nie spełnia zasad społeczności (community guidelines) Z okazji akcji w polskim kościele wklejałem linki z uroczystości innych kościołów i nie ma problemu, nie ma tez problemów z filmami gdzie jeden pan z drugim panem testują dilda i to bez ograniczeń wiekowych Nie polecam, to bardziej dla niedowiarkow moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
|
|
iwona38 | Post #6 Ocena: +1 2021-04-11 19:08:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Napad na rodzinę byłego francuskiego ministra.
Najbardziej podoba mi sie ten fragment: "Jeszcze ciekawszy przykład naiwności ofiary padł w wywiadzie z Tapim w Sud Radio. Biznesmen opowiedział, że zwrócił uwagę napastnikom-migrantom, że „zawsze był po ich stronie”. Odpowiedzią było pogardliwe – „pie… się”. Po czym bandyci jeszcze mocniej przywalili jego żonie." ]nczas.com/2021/04/11/co-sie-dzieje-kiedy-ubogacanie-roznorodnoscia-dotknie-bezposrednio-elit/?amp=&utm_medium=referral&utm_source=upday.samsung.browser] [ Ostatnio edytowany przez: iwona38 11-04-2021 19:12 ] Nie kupuje w Amazonie.
|
teresa2462 | Post #7 Ocena: 0 2021-04-11 19:19:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-03-2009 Skąd: walia |
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-04-11 21:43:03 (4 lata temu) |
teraz żeby dostać oskara to trzeba znaleźć sobie odpowiedni temat na film
![]() Wytępić całe to bydło Jesteś biały i nie klękałeś przed meczem, to zaczniesz. Propagandowy serial HBO, po obejrzeniu którego nie można mieć wątpliwości - największym złem na świecie jest biały człowiek. Biali są jak rak, jak wirus, jak zaraza. Nic innego nie robią, tylko eksterminują inne rasy. W serialu jest tez polski akcent, W pewnym momencie w serialu pokazany jest oświęcim podpisany jako Polska. Kropla drąży skałę. Te produkcje powodują to, że u kolorowych wzrasta poziom pewności siebie i poczucia że im się należy! Doprowadzi to do niczego innego jak rozlewu krwi. Prawa i wolność którymi się cieszą a nie doceniają, zostaną im odebrane, getta potworzone i nastanie nowy porządek. Tak musi być, historia zatacza koło. Tam gdzie komunizm, tam śmierć zbiera swoje żniwo! moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2021-04-12 11:43:32 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Zostałem uprzedzony w innym wątku o tej chałupie czarnoskórej marksistki wiec wspomne, ze w jakiejs szkole w usa ktos nawypisywał rasistowskie rzeczy. No i szkoła robila klękania, wszyscy przepraszali aż złapano tego rasistę. Był czarny, już go wyrzucono.
Najlepsze, że po tym oni dalej urzadzaja regularne marsze BLM. Dosłownie lol. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 12-04-2021 11:49 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Blamestorm | Post #10 Ocena: 0 2021-04-12 19:35:42 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
parent seeks approval to marry their adult child
Nie wiem gdzie to dodac😳 If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|