MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 20 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 20 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daavid

Post #1 Ocena: 0

2021-04-02 14:29:22 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Kiedyś znałem kogoś kto pracował przy tzw. "reality show". Z opowieści tej osoby wynikało, że ten program "reality" był z tylko z nazwy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-04-02 14:47:11 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Ja pracowałem przy zbieraniu i obliczaniu głosów w teleturniejach jednego nadawcy, potwierdzam ze głosowanie to ściema
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-04-03 11:55:55 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Obrazek

Zagadka wielkanocna, o jakim symbolu świat WHO zapomniało
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2021-04-03 12:20:14 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

O tym, z którym wszyscy teraz walczą znieważając go na wszystkie możliwe sposoby w myśl tolerancji dla innych symboli. Odpowiedź jest oczywista, choć niektórzy zapewne myślą inaczej.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-04-10 19:35:22 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Transmisja z adoracji Najświętszego Sakramentu narusza standardy na YouTube'a?

Jak informuje telewizja EWTN Polska, platforma YouTube zablokowała jej możliwość transmisji na żywo adoracji wieczystej Najświętszego Sakramentu z Niepokalanowa. Transmisja online nie spełnia zasad społeczności (community guidelines)

Z okazji akcji w polskim kościele wklejałem linki z uroczystości innych kościołów i nie ma problemu, nie ma tez problemów z filmami gdzie jeden pan z drugim panem testują dilda i to bez ograniczeń wiekowych Nie polecam, to bardziej dla niedowiarkow

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #6 Ocena: +1

2021-04-11 19:08:36 (4 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Napad na rodzinę byłego francuskiego ministra.
Najbardziej podoba mi sie ten fragment:

"Jeszcze ciekawszy przykład naiwności ofiary padł w wywiadzie z Tapim w Sud Radio. Biznesmen opowiedział, że zwrócił uwagę napastnikom-migrantom, że „zawsze był po ich stronie”. Odpowiedzią było pogardliwe – „pie… się”. Po czym bandyci jeszcze mocniej przywalili jego żonie."

]nczas.com/2021/04/11/co-sie-dzieje-kiedy-ubogacanie-roznorodnoscia-dotknie-bezposrednio-elit/?amp=&utm_medium=referral&utm_source=upday.samsung.browser]

[ Ostatnio edytowany przez: iwona38 11-04-2021 19:12 ]

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

teresa2462

Post #7 Ocena: 0

2021-04-11 19:19:16 (4 lata temu)

teresa2462

Kobieta

Z nami od: 26-03-2009

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-04-11 21:43:03 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

teraz żeby dostać oskara to trzeba znaleźć sobie odpowiedni temat na film
Obrazek

Wytępić całe to bydło

Jesteś biały i nie klękałeś przed meczem, to zaczniesz.

Propagandowy serial HBO, po obejrzeniu którego nie można mieć wątpliwości - największym złem na świecie jest biały człowiek. Biali są jak rak, jak wirus, jak zaraza. Nic innego nie robią, tylko eksterminują inne rasy.
W serialu jest tez polski akcent, W pewnym momencie w serialu pokazany jest oświęcim podpisany jako Polska.

Kropla drąży skałę. Te produkcje powodują to, że u kolorowych wzrasta poziom pewności siebie i poczucia że im się należy! Doprowadzi to do niczego innego jak rozlewu krwi. Prawa i wolność którymi się cieszą a nie doceniają, zostaną im odebrane, getta potworzone i nastanie nowy porządek.
Tak musi być, historia zatacza koło.
Tam gdzie komunizm, tam śmierć zbiera swoje żniwo!

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2021-04-12 11:43:32 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Zostałem uprzedzony w innym wątku o tej chałupie czarnoskórej marksistki wiec wspomne, ze w jakiejs szkole w usa ktos nawypisywał rasistowskie rzeczy. No i szkoła robila klękania, wszyscy przepraszali aż złapano tego rasistę. Był czarny, już go wyrzucono.

Najlepsze, że po tym oni dalej urzadzaja regularne marsze BLM. Dosłownie lol.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 12-04-2021 11:49 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #10 Ocena: 0

2021-04-12 19:35:42 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

parent seeks approval to marry their adult child

Nie wiem gdzie to dodac😳
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Strona 20 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,