MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galopujący neomarksizm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

Str 11 z 61

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-03-29 19:59:40 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Poczułem się jakby moja edukacja była zbędna bo nikt mnie nie uczył o miesiączkujących chłopcach. I oszukany bo żaden z kumpli nigdy się do niej nie przyznał.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: +1

2021-03-29 21:15:57 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Czy to już było?
Nie wiem czy do przegniłej Brytanii lepiej by to nie pasowało. Pozostawiam do decyzji moderatora.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 29-03-2021 21:27 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-03-30 09:22:40 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Będzie się działo, oj będzie

Polacy uklękną na murawie Wembley? Boniek: Jestem przeciwko takim akcjom

Nie wiem, czy klękniemy wraz z Anglikami. Na razie na zgrupowaniu ten temat się nie pojawił. Tyle było ważniejszych, bardziej niebezpiecznych, że to jest ostatni temat, który nas interesuje - powiedział Zbigniew Boniek, prezes PZPN w programie "Sekcja Piłkarska" w Sport.pl.

Jak klękną to będą miękkie faje i w Polsce ich wyśmieją jak nie uklękną to brytyjska

prasa się będzie spuszczać kilka dni nad faszystami, którzy najpierw czarnych wykorzystywali a teraz się wypierają

Salomonowym rozwiązaniem by było jakby uklękli i ojcze nasz odmówili
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2021-03-30 11:34:21 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Jakby nie uklękli i wytłumaczyli, że w PL to obrządek religijny a oni religi na murawe wnosić nie chcą. I tak i tak będzie obciach a jeszcze tak z cztyry jajo i obciachu się dopełni.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2021-03-30 12:48:49 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Ja nie wiem kto wymyślił tego typu "zabawy", ale wiem jedno. Oczekiwanie od kogokolwiek akceptacji jego poglądów, zwłaszcza w tak poniżający sposób, nie jest niczym innym jak rasizmem właśnie. I to tyle, aby mnie nie poniosło w słuszną stronę.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2021-03-31 12:35:45 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2021-03-29 19:44:27, sqlserver napisał(a):
    także tego...

Obrazek

Wiadomo co to za "publikacja"? Pewnie razem z Jurkiem moglibyśmy nadrobić braki w edukacji.

A mówiąc poważnie to za wszelkimi poglądami głoszonymi wg płci stoi to, że jest ona determinowana przez kulturę. I ja się z tym zgadzam. I pytam komu to przeszkadza?

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 31-03-2021 12:38 ]

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #7 Ocena: 0

2021-03-31 12:49:34 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Kwestia moze tego ze ta determinacja nie jest stala. Przyjecie ze dziewczynki nosza rozowe sukienki, kobiety obcasy nie jest no przykladem jak zawsze bylo. Takie rzeczy sie zmieniaja, postrzeganie plci tez. Pewnie nie jeden facet w przyszlosci powiedzial, ze kobiety nie maja prawa glosu, bo taka jest nasza kultura I komu to przeszkadza. Najpewniej samym tym ktorych to najbardziej dotyczy.

Obrazek

Slodka dziewczynka?

Nie, to Hemingway wychowany w bogatej I wyksztalconej rodzinie.

Rozowy kolor byl kiedys kolorem meskim, jako mocny kolor byl symbolem mestwa.

Noszenie obcasow zapoczatkowali mezczyzni.
    W National Gallery do dzis slychac ochy zdziwienia przed portretami prominetnych meskich postaci noszacych buty na wysokim obcasie, I bardzo zdrobne stroje.

Kwestia plci nigdy nie byla czyms stalym, a trans jest wieloktoritnie opisywany na ksiegach histori.

Swiat sie zmienia. My tez jako gatunek poznajemy nasza psyche coraz lepiej.

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 31-03-2021 13:02 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #8 Ocena: 0

2021-03-31 13:07:30 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Zmienia sie, to prawda.
    Kiedys wysylalismy ludzi w kosmos, teraz facetow do damskich toalet.

W watku o zmianach klimatycznych sugerowalem dawno temu jak walczyc jednoczesnie z ubostwem MENstuacyjnym oraz klimatem.
    Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2021-03-31 13:09:04 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Z powodu lepszego poznania psychiki 50% ludzi "trans", po tych wszystkich zabiegach hormonalnych ect ma próby samobójcze?

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #10 Ocena: 0

2021-03-31 13:15:13 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Jakbym byla tak nienawidzona, szykanowana I dyskryminowana tylko dlatego ze jestem to tez mialabym mysli samobojcze.
    If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 61 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 59 | 60 | 61 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
    • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
    • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,