"Rioting outside Downing Street in England. Not one of these people knows anything about George Floyd. Just products of a moronic education system that has convinced them they’re oppressed."
zamiast oddac sprawy w rece sadow nastepuje eskalacja
teraz za kazdym zabitym czarnym w usa po swiecie bedzie sie przetaczac "pokojowe protesty"?
szkoda ze w obronie bialych w rpa nie uslyszymy nawet slowa w mas mediach
tylko ze dziennikarzem zostają nieliczni trochę więcej jest pismaków a cala reszta absolwentów takich kierunków to ludzie którzy "jeszcze nie odnaleźli swojego celu w życiu" a są laborforce dla macdonalda
Co do rasizmu, jest i będzie i tu w UK i w USA i wszędzie indziej
Co więcej wszyscy (możne z nielicznymi wyidealizowanymi przypadkami), nawet ci co w zadeklarowany sposób z nim walczą tylko jeszcze nie mieli okazji tego zauważyć albo nie dotyczy go to bezpośrednio. Ktos tu pisał na forum ze był antyrasista dopóki nie przeprowadził się do Londynu. Kilka lat pracowałem na Florydzie i ZEA i uwierzcie mi ze to nie biali maja problem
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Opinia moderatora: Post edytowany z wulgaryzmu. Konefka
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2020-06-04 11:15:33, sqlserver napisał(a): Co do rasizmu, jest i będzie i tu w UK i w USA i wszędzie indziej
i uwierzcie mi ze to nie biali maja problem
Boze kochany..... a juz myslalam, ze nikt tak sie nie wypowie....
Ja tez sie z tym spotkalam.