Str 26 z 74 |
|
---|---|
ChrisCov | Post #1 Ocena: 0 2020-06-12 00:43:51 (5 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Uczczenie kryminalisty
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2020-06-12 06:14:34 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
czy kogos to dziwi?
to ta wariatka ktora podarla oredzie trumpa w nerwach... pozniej w polskim sejmie podobny pokazowy cyrk wzorujac sie na jej zachowaniu zrobil jeden polityk platformy... demokratom jestvta sytuacja bardzo na reke z zamieszkami nie miejmy zludzen |
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2020-06-12 08:36:40 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Wcześniej napisałem ze trzeba <a href="mailto:spi@al" target="_new">spi@al</a>ć z tego kraju póki jeszcze jest gdzie.
A oto kolejne przykłady potwierdzające. Chłopcy do bicia. oraz Nawet na nich nie patrz. Chociaż ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 12-06-2020 08:40 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2020-06-12 11:01:19 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Policja moze zatrzumac osobe, oczekiwac wyjasnien jak ma do tego podstawy, jak ma powód żeby uważać że prawo jest naruszone. Mundur nie daje nadzwyczajnych praw, "bo mogę ", nie wiem co dziwi cię w reakcji. Jakby Polaków zatrzymywali, bo mogą, bez podstaw przy ludziach zatrzymywali Cię rutynowo to byłbyś zadowolony. Zatrzymanie, szczególnie jak jest nagminne, wiąże się się z konotacjami przestępstwa. Jak nie ma podstaw, to takie zachowanie jest nadużyciem i powinno być odpowiednio karane przez zwierzchników.
Wypowiedzi Polek Afrykanek- czy nie mają prawa powiedzieć, że określenie Murzyn jest obraźliwe?
Ada
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2020-06-12 11:42:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Zatrzywywany ma obowiązek tych wyjaśnień udzielić i wykonywać polecenia policjanta. To są zasady, które obowiązują wszystkich, a jeśli ktoś się nie stosuje, jest agresywny policjant ma prawo użyć przymusu bezpośredniego chociażby że względu na swoje bezpieczeństwo.
Kolor skory czy pochodzenie nie daje nikomu specjalnych przywilejów przy zatrzymaniu ani nie gwarantuje innego traktowania. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2020-06-12 11:50:05 (5 lat temu) |
tak murzyn jest obrazliwe problem w tym ze
dzisiaj czarny tez jest juz chyba obrazliwe?kolorowy tak samo? afropolka pewnie tez bedzie za 15lat... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 12-06-2020 12:14 ] |
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: +1 2020-06-12 12:08:01 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Jaka ta policja w UK nagle zła. Pewnie, że miała prawo skontrolować pojazd ,,bo mogę". Dlatego jest policjantem. A że zwierzchnicy będą teraz karać nie dziwi. Taki mamy klimat, do kolorowego będzie tryb ,,klęknij i wyjaśnij grzecznie, jak jest możliwość umyj podejrzanemu nogi i przeproś za Floyda".
Fajne bo jak sie okazało, że zwierzchnicy w policji tuszują gwałty gangów pedofilskich w obawie o rasizm to nikogo to nie uraziło. A jedna policjantka już robi wielką aferę. Bedzie tego wiecej - napadów na policje i spraw dyscyplinarnych. Beda ich prowokować, zaczepiać i wkręcać aż puszczą nerwy i to bedzie dowód na rasizm policji brytyjskiej. To już sie dzieje zresztą. Fajni ci protestujący bijący policjantów, na miarę swojego idola... A teraz Ada przeczytaj historię Oscara Steele, czarnoskórego który prowadził akcję ,,Guns down, gloves up", ktory zainicjowal program wyciagania mlodziezy z gangów do sal gimnastycznych. Niestety, został zastrzelony a sprawcami surprise surprise - dwaj czarnoskórzy. Nie było narodowej histerii, disneyowskiego pogrzebu i rozwalania miast - Steele i jego śmietć nie pasowała do narracji - w przeciwieństwie do naćpanego kryminalisty. Tak, xwykłego ćpuna i zbira i mimo, że mi go szkoda iż został zabity w taki sposób to jest dalej tylko ćpunem i kryminalistą, który potrafił zasteaszyć ciężarną kobietę pistoletem gdy napadł na jej dom. Biedy Floyd... I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2020-06-12 12:08:05 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2020-06-12 11:01:19, Adacymru napisał(a): Policja moze zatrzumac osobe, oczekiwac wyjasnien jak ma do tego podstawy,.. Auto niezarejestrowane w tym rejonie, dwoje ludzi wynosi klamoty i dziwnie się patrzy na radiowóz... A wystarczyło powiedzieć Witam policje, właśnie robimy przeprowadzkę do mamusi (śmiech) Tak to są moje ID. Nie, nie ma problemu. Udanego dnia życzę. Ale nie, lepiej qrfa pruć ryja że to dyskryminacja. ![]() Cytat: 2020-06-12 11:01:19, Adacymru napisał(a): ... Wypowiedzi Polek Afrykanek- czy nie mają prawa powiedzieć, że określenie Murzyn jest obraźliwe? To Polek? czy Afrykanek? ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2020-06-12 13:16:17 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Policja nie musi oczekiwać wyjaśnień gdy ma do tego podstawy stricte widzi przestepstwo czy ma informacje o danej osobie czy trefnym pojeździe.. Wystarczy, że policjant ma jakieś podejrzenia co do zachowania osoby czy setki innych czynników np.podobieństwo do kogoś poszukiwanego. Wtedy może zapytać o dane, cel wizyty, papiery samochodu i jak się jest praworządnym obywatelem to się grzecznie współpracuje, odpowiada na pytania i odchodzi spokojnie do domu wiedząc, że policja pracuje.
A jak sie chce zrobić afere to wyciaga sie telefon i robi wszystko by policjanci stracili cierpliwość. Dziwi że ktoś pracujący w wymiarze sprawiedliwości próbuje to tłumaczyć. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 12-06-2020 13:24 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2020-06-12 13:24:53 (5 lat temu) |
sorry ale ja nie mam nic przeciwko zeby mnie policjant wypytal gdybym z domu wychodzil taszczac jakies pudla do auta
na wypadek gdybym to nie byl ja a np nieproszony gosc jak byly lokator chociazby... : P nie popadajmy w paranoje spotkala was kieds jakas przykrosc ze strony tutejszej policji? dopoki nie leje sie krew i nikt nie ma wbitego noza w plechach to policjant nie ma prawa juz zadac pytania? : / [ Ostatnio edytowany przez: cris82 12-06-2020 13:27 ] |