MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory Prezydenckie 2020

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 82 z 168 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 81 | 82 | 83 ... 166 | 167 | 168 ] - Skocz do strony

Str 82 z 168

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2020-06-21 21:52:22 (5 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2020-06-21 21:44:11, SweetLiar napisał(a):

Ja też nie chce żeby Polska płaciła na Żydów, których wymordowali Niemcy, a ich majątek, którego nie dało się wywieźć na plecach doszczętnie zniszczyli.
Czy zgodnie z twoją pokrętną logiką uważasz, że mam problem z Żydami?

Ja też nie chcę, by komukolwiek Polska płaciła. Przeczytaj jednak mój post o konferencji bliskowschodniej.
PiS po prostu próbuje na siłę się przyjaźnić z Izraelem, a ci Polskę i tak mają w dupie. Co by im się nie zrobiło, to już tak zostanie. Przyjaźń z nimi ma swoją cenę, a my nie mamy im nic do zaoferowania. Politycy PiSu są jednak za głupi, by to zauważyć i na siłę włażą im w dupę. Im częściej będą to robili, tym częściej tamci będą gadali o rachunkach i odszkodowaniach.
Przypomnę Ci sytuację z olaniem ciepłym moczem polskiej delegacji podczas zorganizowania obchodów wyzwolenia obozu w Auschwitz w Izraelu i danie możliwości przedstawienia swoich racji Putinowi.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2020-06-21 21:52:36 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Chris poświęciłem swój czas i przeczytałem twoje linki . Łamanie "kąstytucji" to usuwanie tych starych komuchów z trybunału tak ? Ich wyroki? Poczytaj chłopcze bo ludzie mają dość płacić na darmozjadów , to nie jest zasada "wolne sondy" to jest DEKOMUNIZACJA ! A że żydom i komuchom się nie podoba

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #3 Ocena: 0

2020-06-21 21:54:46 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

No i o jakiej ty przyjaźni żydowskiej ty piszesz ? Przecież naczelny żyd polski Adam Michnik vel Aaron Szechter pluje na Polske I pis , a brat kat komunistyczny , Chris troszkę książek , bo ani o polityce ani o geografii

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 21-06-2020 21:55 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #4 Ocena: 0

2020-06-21 21:56:32 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2020-06-21 21:52:22, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

2020-06-21 21:44:11, SweetLiar napisał(a):

Ja też nie chce żeby Polska płaciła na Żydów, których wymordowali Niemcy, a ich majątek, którego nie dało się wywieźć na plecach doszczętnie zniszczyli.
Czy zgodnie z twoją pokrętną logiką uważasz, że mam problem z Żydami?

Ja też nie chcę, by komukolwiek Polska płaciła. Przeczytaj jednak mój post o konferencji bliskowschodniej.

Mój post był skierowany do neurona i nie ukrywam, że chciałabym jego odpowiedz poznać

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2020-06-21 22:03:58 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Neuron ci nie odpowie , nie wynagaj inteligencji od osoby płacącej 19.90 miesięcznie dla Aarona Szechtera. Chociaż nie wierzę że się tu przyzna do tego , to plama na honorze każdego wyborcy czy PiS czy koko czy lbgt , skurw... się dla brata mordercy wyroków stalinowskich , wątpię by nawet Neuron tak nisko upadł

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2020-06-21 22:28:49 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Ale z drugiej strony, skoro wlepia tu linki z gazety Szechtera to pewnie doczytał je do końca , pewnie zapłacił za subscribe , dla mnie kończy się wymiana argumentów , nie ważne kto na kogo głosuje , ale aż tak nisko upaść , nie mam słów by wypowiedzieć co o tym myślę , dla mnie taki człowiek nie istnieje , jest przykładem jak nisko można upaść , obrzydliwe 🤮gazeta wyborcza kur... człowieku jesteś dno dna

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 21-06-2020 22:31 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2020-06-21 22:29:23 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2020-06-21 21:52:36, Wielim napisał(a):
Chris poświęciłem swój czas i przeczytałem twoje linki . Łamanie "kąstytucji" to usuwanie tych starych komuchów z trybunału tak ? Ich wyroki? Poczytaj chłopcze bo ludzie mają dość płacić na darmozjadów , to nie jest zasada "wolne sondy" to jest DEKOMUNIZACJA ! A że żydom i komuchom się nie podoba

Przecież Piotrowicz to komuch!!!

Do góry stronyOnline

Wielim

Post #8 Ocena: 0

2020-06-21 22:41:10 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Ooo w końcu się odezwałaś , co z tym Piotroeiczem odpowiedź ptosze

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2020-06-21 22:42:46 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Dłużej należał do PZPR jak do PiSu.

Do góry stronyOnline

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2020-06-21 22:52:03 (5 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2020-06-21 21:52:36, Wielim napisał(a):

Widać przeczytałeś, co jest ci wygodne.
Niepodawanie wyroków do publicznej wiadomości, to łamanie konstytucji. Ułaskawianie ludzi przed uprawomocnieniem się wyroku to też.
Czy ta osoba ma coś wspólnego z PZPR, że ją PiS chciało udupić?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%82gorzata_Gersdorf

Ich własny Piotrowicz to überkomuch. A może pamietasz Kujdę, który był TW i jest wciąż bliskim znajomym kurdupla? Dopiero go zdjęli ze stanowiska, gdy sprawę nagłośniła prasa. Sami o tym nie wiedzieli, a służby specjalne też nie były wystarczająco kompetentne, by to sprawdzić. Choć pewnie nie miały na to ochoty, podobne jak z Banasiem.

Osobę 10 lat starszą od ciebie nazywasz "chłopcem"? Może byś najpierw sprawdził czyjś wiek na profilu.
Gdy upadł komunizm miałem 13 lat, a ty 3. Dlatego wciąż go dobrze pamiętam i bardzo mi on przypomina obecną politykę PiSu.

Cytat:

2020-06-21 21:54:46, Wielim napisał(a):
No i o jakiej ty przyjaźni żydowskiej ty piszesz ? Przecież naczelny żyd polski Adam Michnik vel Aaron Szechter pluje na Polske I pis , a brat kat komunistyczny , Chris troszkę książek , bo ani o polityce ani o geografii

Znam się i na polityce i na geografii (z tej ostatniej miałem szóstkę w szkole).
Problem polega na tym, że ty nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi. Ja piszę o niebie a ty o chlebie.
Nigdy nie negowałem intencji PiSu odnośnie rozliczenia zbrodniarzy stalinowskich żydowskiego pochodzenia.
Chodzi mi o usilne zabiegi w celu zaprzyjaźnienia się z politykami izraelskimi, którzy przecież nie mają nic z tymi zbrodniarzami wspólnego. Beniamin Netanjahu to przecież nie Michnik. Nikogo w Polsce nie zamordował, tylko chce od nas kasy i ciągle gada głupoty na temat Polski. Natomiast PiS nagminnie włazi mu w dupę i pragnie uczynić z Polski strategicznego partnera Izraela.
Powtarzam po raz drugi, że przez tę idiotyczną politykę powstała Konfederacja, a naziole z MW dostali się po kilkunastu latach do parlamentu.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 21-06-2020 22:55 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 82 z 168 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 81 | 82 | 83 ... 166 | 167 | 168 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,