Cytat:
2020-06-21 21:52:36, Wielim napisał(a):
Chris poświęciłem swój czas i przeczytałem twoje linki . Łamanie "kąstytucji" to usuwanie tych starych komuchów z trybunału tak ? Ich wyroki? Poczytaj chłopcze bo ludzie mają dość płacić na darmozjadów , to nie jest zasada "wolne sondy" to jest DEKOMUNIZACJA ! A że żydom i komuchom się nie podoba
Widać przeczytałeś, co jest ci wygodne.
Niepodawanie wyroków do publicznej wiadomości, to łamanie konstytucji. Ułaskawianie ludzi przed uprawomocnieniem się wyroku to też.
Czy ta osoba ma coś wspólnego z PZPR, że ją PiS chciało udupić?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%82gorzata_Gersdorf
Ich własny Piotrowicz to überkomuch. A może pamietasz Kujdę, który był TW i jest wciąż bliskim znajomym kurdupla? Dopiero go zdjęli ze stanowiska, gdy sprawę nagłośniła prasa. Sami o tym nie wiedzieli, a służby specjalne też nie były wystarczająco kompetentne, by to sprawdzić. Choć pewnie nie miały na to ochoty, podobne jak z Banasiem.
Osobę 10 lat starszą od ciebie nazywasz "chłopcem"? Może byś najpierw sprawdził czyjś wiek na profilu.
Gdy upadł komunizm miałem 13 lat, a ty 3. Dlatego wciąż go dobrze pamiętam i bardzo mi on przypomina obecną politykę PiSu.
Cytat:
2020-06-21 21:54:46, Wielim napisał(a):
No i o jakiej ty przyjaźni żydowskiej ty piszesz ? Przecież naczelny żyd polski Adam Michnik vel Aaron Szechter pluje na Polske I pis , a brat kat komunistyczny , Chris troszkę książek , bo ani o polityce ani o geografii
Znam się i na polityce i na geografii (z tej ostatniej miałem szóstkę w szkole).
Problem polega na tym, że ty nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi. Ja piszę o niebie a ty o chlebie.
Nigdy nie negowałem intencji PiSu odnośnie rozliczenia zbrodniarzy stalinowskich żydowskiego pochodzenia.
Chodzi mi o usilne zabiegi w celu zaprzyjaźnienia się z politykami izraelskimi, którzy przecież nie mają nic z tymi zbrodniarzami wspólnego. Beniamin Netanjahu to przecież nie Michnik. Nikogo w Polsce nie zamordował, tylko chce od nas kasy i ciągle gada głupoty na temat Polski. Natomiast PiS nagminnie włazi mu w dupę i pragnie uczynić z Polski strategicznego partnera Izraela.
Powtarzam po raz drugi, że przez tę idiotyczną politykę powstała Konfederacja, a naziole z MW dostali się po kilkunastu latach do parlamentu.
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 21-06-2020 22:55 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better