Str 50 z 168 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2020-05-06 22:05:50 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Już dawno zdementowane w mediach , to że sekundy przeskakiwały to może miało to tak specjalnie być by dać ujadać , Dudzie też sekundy przeskakiwały ,jeżeli ktoś zmierzy stoperem minuta odpowiadała prawdziwej minucie .
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2020-05-06 22:08:11 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
PiS miał być dobrą zmianą, liczyłem że po 4 latach ich rządów ludzie zaczną szukać alternatyw, kolejna kadencja to już naprawdę porażka. Przecież powinni z własnej dotacji zapłacić za te wybory korespondencyjne i wydrukowane karty... Kaczafi wiedział, że sie nie odbędą, grał tą opozycją ale z wielkiego bum zostaje coraz większy smród. Można było dać Butce ujadać bez drukowania tych kart i obstawiać wybory w lokalach...
,,Wybory prezydenckie zostaną unieważnione przez Sąd Najwyższy wobec ich nieodbycia. Nowe wybory zostaną ogłoszone w ciągu 14 dni i odbędą się w ciągu 60 dni. Kandydaci będą musieli się zarejestrować ponownie i ponownie zbierać podpisy" Jako Rubaszny pisałem w 2015, że mam nadzieję że pis rozliczy po a potem się skompromituje i Polacy zaczna szukac alternatywy innej niz POPiS. Teraz po tym cyrku, tvp pod wodzą tego co ma brata w wyborczej wiec poziom podobny i na pohybel socjalizmowi Morawieckiego - zrywam układ zawarty z neuronem, że będę jechał tylko skompromitowane peło czy psl czyli opozycję - czas na pis ale bez onucowskiej propagandy. Nie oglądałem debaty ale to nieważne - głosuję na Biedronia. Na urlop i tak wybieram sie gdzies w UK wiec data wyborów mnie nie obchodzi. Chciałbym by Polska miała nowoczesnego prezydenta, homoseksualiste by obalić mit homofobicznej Polski i kogoś, kto na lodówce miał magnesik z Che-prześladowcą homoseksualistów. I piszę to zupełnie poważnie, jak nie masz kandydata głosujesz na tego z... I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
keramczak | Post #3 Ocena: 0 2020-05-06 22:33:03 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Faktycznie zmierzylem stoperem ,byla minuta...troche to wina telewizji ze tak dziwnie ten czas odliczala.
Moje wrazenia Duda -jak na lidera raczej slabo ,Kidawa -Blonska ,wygladalo tak jakby wykula odpowiedzi na blache bo nawet na niekture pytania konczyla przed czasem .Najlepiej wypadl chyba Bosak i Kosiniak- Kamysz.Na plus, Cholowni mozna zapisac ze trzymal sie dzielnie i sie nie rozplakal ![]() [ Ostatnio edytowany przez: keramczak 06-05-2020 22:34 ] #MajsterNaStulecie
|
admiralbibol | Post #4 Ocena: 0 2020-05-06 22:38:55 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Jak kaczor z gowinem zobaczyli czym dla Polski pachnie wygrana ktoregos z pozostalych to szybko sie zgodzili ze tak byc nie moze i sztama stoi.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2020-05-07 02:30:49 (5 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Jurek, stawiam czapkę śliwek, że jednak jak się prześpisz to Ci minie i dalej będziesz jechał po peło a o PiSie będziesz mówić, że ich nie wspierasz, dasz im spokój a nawet będziesz ich bronić.
Ja tam nikogo nie bronie, ale wiem jedno: jakby rządził Tusk a nie Kaczor to polska byłaby bogatsza i nie byłaby egzotycznym krajem z Europy Wschodniej jak pod butem małego dyktatorka z Żoliborza. |
|
|
admiralbibol | Post #6 Ocena: 0 2020-05-07 05:56:13 (5 lat temu) |
Bogatsza o dobre stosunki z niemcami. Zgoda.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
cris82 | Post #7 Ocena: -1 2020-05-07 07:57:57 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
david wiesz jedno?"gdyby tusk" gdyby tusk nie zajumal 150mld z ofe to Polska bylaby BANKRUTEM za rzadow PO jak mozesz tego nie ogarniac rozumiesz ze zus nie mialby kasy dla emerytow gdyby nie zrobili skoku na ofe?...
zapamietaj jedno zaraz po przejeciu wladzy przez pis wzrost podatku z paliwa skoczyl o 30% jak to wyjasnisz? chyba tylko slowami budki |
Post #8 Ocena: +1 2020-05-07 08:07:16 (5 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2020-05-07 08:29:27 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
prosze tylko nie mow ze zalozenie jak mialybyc dysponowane srodki ofe zostalo wypelnione masz w ogole jakies minimum wiedzy jak mialo dzialac ofe a co sie stalo z ofe? 😉
Polska bylaby bogatsza? te dziady przesuneli srodki dymajac narod bo nue takie byly plany wiesz jak wypowiedzial sie TK o ofe za czasow PO zeby nie bylo bo przeciez wtedy byl jedyny sprawiedliwy TK? ze dzialania rzadu byly niezgodne z konstytucja ale WYMAGAL TEGO STAN WYJATKOWYCH OKOLICZNOSCI 😆😆😆 czytaj nie bylo kasy na emerytury w zusie na tej naszej wspanialej zielonej wyspie za tuska ![]() ja nie moge co trzeba miec w glowie zeby bronic rzadu tuska s kwestii ofe : ))) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 07-05-2020 08:31 ] |
admiralbibol | Post #10 Ocena: 0 2020-05-07 08:41:36 (5 lat temu) |
"egzotycznym krajem z Europy Wschodniej jak pod butem małego dyktatorka z Żoliborza."
mysle ze to jest clou problemu, bo argumenty merytoryczne mieszane sa z emocjami (ja robie tak samo) wiec rozmawiamy innym jezykiem, a obie strony konfliktu (popierajacy 1, 2 czy jeszcze innych) nie bardzo chca wymieniac sie pogladami. Jeden mowi ze to piekny obraz, a dr sylwia rozporek mowi ze pewnie do produkcji mleka dla malarza gwalcona byla krowa. Nie ma mowy o nici porozumienia. A Kasa z OFE, ogromne dotacje z unii (ekstra budzet w ciagu 4 lat) i ogromna dziura VAT. Jeden lubi jak ludziska sie bogaca i padaja chwilowki a drugi jak niemce klepia go po plecach. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|