Cytat:
2020-04-05 16:59:10, nEUROn napisał(a):
"neuron od strzelania do szwedów"
Napiszę spokojnie-- łżesz jak pies (
Wielki Słownik Języka Polskiego )
to tak w kwestii twojej gry słów.
Standard -niedomówienie, zamiana kolejności słów by zmienić treść wypowiedzi lub jej wydźwięk oraz manipulacja.
Ale cóż innego można się spodziewać po kimś kto identyfikuje się z partią w której są oskarżeni o okradanie zawartości kontenerów PCK.
Możesz wyjść z PiS-u, ale PiS z ciebie nigdy nie wyjdzie.
Teraz wiem jakiego pokroju ludzie piszą paski w tvp info.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 05-04-2020 17:02 ]
Cytat:
2016-01-19 23:14:49, nEUROn napisał(a):
Odniosę się tylko do Szwedów.
Zidiociały kraj lewaków.
Lepiej by w przerwie wyglądał pokaz szkolenia snajperskiego dla imigrantów w ramach integracji. Co za zjeby.
Pokaz szkolenia snajperskiego dla imigrantów to taki skrót myślowy, bo w końcu jakby imigranci łyknęli trochę fachu to strzelaliby do szwedzkich feministek z czarnymi penisami ma czołach czy do szwedów-,,zj..w"?
Ja wiem, że jak sie coś napisze tam kiedyś a potem mieni obrońcą tolerancji, szacunku i fajnych wartości to głupio wygląda. Wiem, że to szkolenie snajperskie dla imigrantów zamiast cheerleaderek to wyraz sympatii dla ,,zidiociałej Szwecji". Wiem, że oczywiście miałeś na myśli zupełnie co innego, źle tylko dobrałeś słowa. Szkolenie snajperskie dla imigrantów hue hue, ty to jesteś dowcipniś.
Paskowy w tvp? No wiesz ty co...ja nie przeklejałem fejkowych njusów z soku z buraka, onucowskich fejków że boeingi rdzewieją i wielu innych wartościowych informacji.
Dużo zdrówka neuron.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..