2020-07-14 18:57:58, Jurny_Jurek napisał(a): Protesty wyborcze już były wiadome od 11 maja a wiec dzień po wyborach, które się nie odbyły.
A Czerska jak zwykle ma swoich czytelników za bezmyślną mase. Ta sama apolityczna wyborcza co rozdala milion makulatury w miasteczkach promujacych Rafaua - i to jest ok. 🤣
A tak głosowali absolwenci studiów płaćtozdasz, lepsi od rolnika z Małopolski bo ten musi skończyć prestiżowy kierunek na UJ by orać pole, siać i zbierać plony.
Nie nie bede wklejał kart do glosowania z czlonkami na Dude, 8 gwiazdek i je***długopisa, jakie to dumni z siebie magistery udostepniali na soszjalmidia oddajac nieważny głos. Pegerowskie mentalne menelstwo ubrane w fajne ciuszki i przeswiadczone o wlasnej wyzszosci.
Wkleiłem te zdjęcie z Twojego postu nt utworzenia strony protestowej już w maju na fejsbukowej grupie Szkło kontaktowe TVN24 pod ich postem o składanie protestów na tej właśnie stronie . Przypomnę że teraz jest w Polsce godzina 1:15 w nocy . Post dodałem o 1:10 czasu polskiego , w minutę zostałem zablokowany tak że nawet zawartość tej grupy mi się nie wyświetla ani nie ma jej w wyszukiwaniach , i oni coś śmią pisać o cenzurze
2020-07-15 00:17:00, Wielim napisał(a): Wkleiłem te zdjęcie z Twojego postu nt utworzenia strony protestowej już w maju na fejsbukowej grupie Szkło kontaktowe TVN24 pod ich postem o składanie protestów (...) w minutę zostałem zablokowany tak że nawet zawartość tej grupy mi się nie wyświetla ani nie ma jej w wyszukiwaniach , i oni coś śmią pisać o cenzurze
Aktualnie na ich grupie nie ma już fizycznej możliwości wrzucania zdjęć w komentarzach
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2020-07-14 18:13:03, Wielim napisał(a): Ale poczekaj telewizja publiczna nie promowała Tuska czy Komorowskiego gdy byli u władzy ? Mało tego mieli jeszcze TVN i Polsat Solorza więc o czym Ty piszesz? W każdym kraju ma władzę ten ma publiczną
Niczego takiego nie zauwazylem podczas kampanii wyboczej. Nie zauwazylem tez dyskryminacji jakiejkolwiek partii i kazda miala mozliwosc wypowiadania sie w mediach publicznych.
Nawet zakladajac, ze byly dostrzezone jakies nieprawidlowosci, to przeciez dobra zmiana zwąca sie prawem i sprawiedliwoscią w jednym, powinna przestrzegac swych sztandarowych wartosci, które niestety sa tylko nic nie znaczacym frazesem i calkowitym zaprzeczeniem tego sloganu w realu.