MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory Prezydenckie 2020

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 154 z 168 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 153 | 154 | 155 ... 166 | 167 | 168 ] - Skocz do strony

Str 154 z 168

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2020-07-13 19:00:43 (5 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2020-07-13 18:43:28, Jurny_Jurek napisał(a):
Jako wolnorynkowiec glosujacy za lepszym socjalizmem wiesz, że skoro rosyjski jest tani to z ekonomicznego punktu widzenia...

Nie głosowałem za lepszym socjalizmem, tylko przeciwko PiS.
W jednym się zgadzamy - chciałbym, żeby Rosja przestała na nas zarabiać, więc PiS raczej tu się nie stara.
Cytat:

2020-07-13 18:49:08, cris82 napisał(a):
oczywiscie ze niemcy sa zainteresowani zeby w gracji byl rzad ktory bedzie splacac wydrukowane z dupci pieniadze a w razie czego wezma sobie jakies strategiczne firmy

z ciebie to jest dobry platformers ale ja to wiedzialem juz od poczatku : )

Nie trzeba było pożyczać, to by nie trzeba było oddawać.
Żaden ze mnie platformers. Na PO głosowałem 1 raz - w 2005 - i wtedy wybory wygrał PiS. Potem już nie głosowałem w polskich wyborach parlamentarnych.
Przedostatnie wybory prezydenckie, w których brałem udział były w 2000 i głosowałem na ziomala Wielima. Tego sławnego człowieka, który się nap*** na cmentarzu w Smoleńsku. Od 20 lat nie głosowałem na nikogo. Teraz tylko zrobiłem wyjątek.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

cris82

Post #2 Ocena: 0

2020-07-13 19:26:07 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

wyjatek ok ok ale promujesz trzaskowskiego jakby ci przynajmniej obiecali fuche w kancelarii

raczej sporadycznie sie udzielales na forum przynajmniej do wyborow kiedy to postanowiles bronic rafika jak lew troche to zastanawiajace : )

sa uzytkownicy jak stanislawdki czy neuron ktorzy robia to regularnie i jest to jak najbardzoej oki
w twoim przypadku to taka nad wyraz aktywa dzialalnosc ograniczona do wyborow stad moje zaskoczenie ze robisz to z takim zapalem
: P

konfederacja ma za zle pisowi nie ukrocenie zydowskich roszczen to fakt ale dobrze tez pamieta glosowanie w sejmie pod oslona nocy-prywatyzacja lasow panstwowych wiesz co o tym pisala wikileaks czy jak im tam : P

ta ustawa nie przeszla tylko dzieki psl-owi ktory jako koalicjant po sie sprzeciwil

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 13-07-2020 19:32 ]

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #3 Ocena: 0

2020-07-13 19:31:20 (5 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2020-07-13 17:15:26, cris82 napisał(a):
pare osob tutaj chwalilo rafika ze nie pojechal na debate do dudy

mysleliscie ze pionek bedzie dyktowac warunki prezydentowi co : )) rafik stchorzyl i kiepsko na tym wyszedl to nie jest tylko moja opinia

jest juz po ptokach wiec jezyki sie rozwiazaly duzo osob z opozycji mowi ze to byl blad nawet sam schetyna to przyznal w rmffm hehe
najbardzie podoba mi sie ta dziennikarska sra£%ka i oskarazanie holowni i innych opozycyjnych partii

ci oddali swoje glosy dla trzaskowskiego a teraz jak juz po wyborach to mozna ich rozwalcowac haha ot cala platforma : )))

Stchórzył to "Maliniak".
Telewizja tzw. "publiczna" nie jest już publiczną. To jest medium pisowskie.

Trzask dowalił z jednym. Trzeba było pojechać na drugi dzień do Końskich i pogadać z prawdziwymi ludźmi. Co by nie mówili.
A nie z awatarami przywiezionymi autokarem.

Skompromitował by tego debila.

[ Ostatnio edytowany przez: stanislawski 13-07-2020 19:33 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Soltys

Post #4 Ocena: 0

2020-07-13 19:32:10 (5 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Pozdrawiam wyborcow z forum, a w szczegolnoci tych ktorzy, glosowali na Andrzeja Dude!*THUMBS UP* Andrzej Duda 51.03 - Rafal Trzaskowski 48.97
Zdrowko! *DRINK*
"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

cris82

Post #5 Ocena: 0

2020-07-13 19:38:42 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

debila? piekny jezyk stanislawski...
PO bedzie marginalizowana dzieki takiej postawie jak twoja przerypaliscie wybory a pis ma sie swietnie
robisz krecia robote antypromocje PO i jej elektoratu

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2020-07-13 19:54:59 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2020-07-13 19:00:43, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

2020-07-13 18:43:28, Jurny_Jurek napisał(a):
Jako wolnorynkowiec glosujacy za lepszym socjalizmem wiesz, że skoro rosyjski jest tani to z ekonomicznego punktu widzenia...

Nie głosowałem za lepszym socjalizmem, tylko przeciwko PiS.
W jednym się zgadzamy - chciałbym, żeby Rosja przestała na nas zarabiać, więc PiS raczej tu się nie stara.

No to jest błąd pisu ale - skoro Niemcy moga sobie bezkarnie handlować a na szefa Gazpromu desygnować bylego kanclerza by potem ruskie mogli nas szantażować - to bądźmy do cholery jak Niemcy i patrzmy na interes i ekinomie a nie polityczne uprzedzenia.

Narodowcy w Konfie głosowali przeciw berlińskiemu namiestnikowi gdzieś mając pisoski socjalizm, tak popularny w krajach ue. Wolnorynkowcy głosowali za wypucowanym paniczem na obcasach bo ten socjalizm jest lepszy. Kuce sie nie zmienią. Tzn zmienia jak dorosna i zrozumieja, że państwo nie dziala jak prywatna szwalnia - a to im Krul wciska jako prawde objawioną.

No i mieli swiadomość, że twój Rafau to spowoduje tylko chaos na linii palac-rzad co tylko umocni Chyżego. I to był dobry wybór bo lepsi pobożni socjaliści niż bsrlińscy pseudoliberałowie.

Polacy na Wyspach sie bogacili i jak jechali do PL to byli panicze. W PL za peło bidnie ale rowno - bezrobocie wysokie, dlug publiczny wysoki, gaz drogi, zarobki niskie. Młodzi guzik o tym wiedzą, w rurkach i sojowym latte podniecaja sie, że Rafau zrobi im drugie Niemcy i na zachodzie beda sie kłaniać Polakom.

Od lat 90 tych JKM powtarza ze to juz to pokolenie mlode co nas wybierze. A potem ludzie dorastaja.

Debila - coz sie spodziewac po ruchu ośmiu gwiazdek. Poziom niesioła i tyle. Ale ból rozumiem, jest mocniejszy niz mój.

ChrisCov - czy socjalizm i rozdawnictwo w UK jest lepsze niż w PL i uzasadnione? Ja place wysokie podatki i nie placze, ze wspieram bezrobotnych i niewyksztalconych.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 13-07-2020 19:58 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2020-07-13 21:00:56 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

nullW UK RT 78%. Patrząc na poniższą mapkę - w lubuskim jest jak w UK 😉

Obrazek

Dziwne, bo popatrzcie ile ciemnogrodu spod ,,ruskiej granicy" głosowało na RT. Nie wiem jak włączycie tę oświeconą wyspę z okolic Białegostoku do waszej Polski czy czesc gmin spod Królewca (ruskiej granicy) - ale patrzac na wyniki w gminach to tej Polski troche mało. Dla mnie lubuskie jak zechce może głosować za włączeniem do wschodnich landów Niemiec - za odszkodowania wojenne plus jakieś extrasy za lubuskie 🤣

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 13-07-2020 21:41 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2020-07-13 21:59:18 (5 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Z drugiej strony - szkoda, że nie można się rozdzielić.
Chamstwo (tzw "prawica z z pegieeru";) na prawą stronę mapy.
Byłby spokój.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

admiralbibol

Post #9 Ocena: 0

2020-07-13 22:01:22 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Warszawa tak sie na wies wkurzyla ze ze 3 tygodnie mina zanim pojada po nowe sloiki.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2020-07-13 22:08:53 (5 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Pieknie sie tocza watki polityczne, zwlaszcza ten, z taki emocjami, jakich nie bylo chyba od lat.
I poprosze, nie schodzmy z poziomem, nie warto.
Niech sie uda dyskutowac.

Do góry stronyOffline

Strona 154 z 168 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 153 | 154 | 155 ... 166 | 167 | 168 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,