Str 151 z 168 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2020-07-13 15:04:25 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Slychac wycie
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sarcia | Post #2 Ocena: 0 2020-07-13 15:06:52 (5 lat temu) |
Z nami od: 23-05-2008 |
Tragedia,wstyd, znowu Polacy pokazali jak latwo mozna ich kupic.
500+, trzynasta emerytura,kosciol to wygralo |
admiralbibol | Post #3 Ocena: 0 2020-07-13 15:08:07 (5 lat temu) |
Po co panstwo ma pomagac obywatelom Polski skoro moze pomagac interesom niemcow :>
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
SweetLiar | Post #4 Ocena: 0 2020-07-13 15:08:59 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2020-07-13 15:06:52, sarcia napisał(a): Tragedia,wstyd, znowu Polacy pokazali jak latwo mozna ich kupic. 500+, trzynasta emerytura,kosciol to wygralo A jaka była alternatywa? Tęcza, nie bo nie i więcej tęczy? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sarcia | Post #5 Ocena: 0 2020-07-13 15:19:09 (5 lat temu) |
Jak czytam te wasze wpisy to az nie wierze ze tak krotkowzrocznie patrzycie,wierzycie w to wszystko? .Jeszcze sie taki nie urodzil co wszystkim dogodzil.Zawsze wybieralam mniejsze zlo dla kraju.
|
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2020-07-13 15:25:15 (5 lat temu) |
Krótkowrocznie? Ja akurat zawsze patrzę bardzo dalekowzrocznie. Trzaskowski mógł mieć mój głos + wiele innych, ale skupił się na interesie swojej partii politycznej zamiast na interesie kraju. Bardzo krótkowzrocznie.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sarcia | Post #7 Ocena: 0 2020-07-13 15:34:46 (5 lat temu) |
A Duda jaka partie reprezentuje?Dba o kraj ?
Dlaczego zawsze czuje wewnetrzny wstyd za niby mojego prezydenta?Dla mnie to juz i tak przegrana sprawa ale dla dzieci ,wnukow dla was mlodych.Nie zastanowilo was ze tylu wyksztalconych ludzi bylo za Trzaskowskim. |
admiralbibol | Post #8 Ocena: 0 2020-07-13 15:41:52 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-07-13 15:34:46, sarcia napisał(a): A Duda jaka partie reprezentuje?Dba o kraj ? Dlaczego zawsze czuje wewnetrzny wstyd za niby mojego prezydenta?Dla mnie to juz i tak przegrana sprawa ale dla dzieci ,wnukow dla was mlodych.Nie zastanowilo was ze tylu wyksztalconych ludzi bylo za Trzaskowskim. O ten wstyd to nie wiem, ale wierze ze nie jestes zlodziejem ktory dorobil sie na przekretach vatowskich itd ani w zaden sposob nie jestes beneficjentem przekretow tamtej gromadki. Dalas sobie wcisnac przez wynajetych do tego propagandystow ze caly swiat sie z Dudy smieje, ze nic wazniejszego nie ma niz to ze nie klepia go po plecach. Ale to da sie zmienic, wystarczy przestac czytac onet i GWno, swiat jest wtedy piekniejszy. ![]() Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
SweetLiar | Post #9 Ocena: 0 2020-07-13 15:52:51 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-07-13 15:34:46, sarcia napisał(a): A Duda jaka partie reprezentuje?Dba o kraj ? Dlaczego zawsze czuje wewnetrzny wstyd za niby mojego prezydenta?Dla mnie to juz i tak przegrana sprawa ale dla dzieci ,wnukow dla was mlodych.Nie zastanowilo was ze tylu wyksztalconych ludzi bylo za Trzaskowskim. Mnie zastanawia dlaczego tylu ludzi, którzy wyjechali z Polski za PO nadal głosuje na PO. Ludzie, którzy nierzadko brali na zeszyt, stali pod pośredniakiem, słyszeli, że na ich miejsce jest 10 głosują na partie, która okradła i h na 250 mld. A dlaczego odczuwasz wewnętrzny wstyd? Nie wiem, może za dużo niemieckich mediów oglądasz? Ja tam czułam wstyd jak Komorowski był prezydentem. Tym większy, że na niego głosowałam bo byłam chyba ogłupiona przez te same telewizje media, które Tobie wmawiają, że nasz się wstydzić. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2020-07-13 15:59:02 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Niektórzy z porażki odtrąbią sukces. Tak na forum jak i w gazetach:
,,Trzaskowski wygrał, choć przegrał. Niemiecka prasa o wyborach Gw Bartosz T. Wieliński 13 lipca 2020 | 09:04" A tu jasno dlaczego głosowanie na RT to głosowanie wygodne dla Niemiec. Młodzi nie chca narodowego socjalizmu (bzdura już wyjaśniona ale powtarzana) za to głosowali za opcją niemiecką, naszymi przyjaciółmi i wynalazcami narodowego socjaluzmu: ,, Polen-Wahl: Dudas Wiederwahl ist schlecht für Deutschland | waz.de |". Ludzie w przedziale wiekowym 18-29 w 70% głosowali na peo i to jest znak czego? Że sa wolnościowcami, chca niskich podatkow mimo, że Rafau obiecał dalsze rozdawnictwo, że 40% kucy od JKM poparła ,,liberała gospodarczego" co chce procz 500+ daç 1000+ najbiedniejszym? Buhahaha, te smarki nie zaznały dobrobytu peło bo chodzili do szkoły a nie szukali pracy (4.5mln bezrobotnych w 2014). Nie sa emerytami czy ludźmi w końcówce wieku produkcyjnego - sa zjawiskiem podobnym do kucostwa z ktorego sie wyrasta. Po prostu uwierzyli w mit i podział na pis- obciach, zabobon, obowiazkowa religia, pedofile a peło- wolność, nowoczesność, dobrobyt, europa, niskie podatki, wysokie zarobki. Podział wykuty przez szczujnie do tego stopnia, że mieszkańcy Wyspy na której 30% pkb idzie na socjal a progi podatkowe dla zaradniejszych sa wyzsze niz w PL by to sfinansować - sa oburzeni na socjal w PL i mimo wyraźnych sympatii prawicowych głosują za jakąś odpicowaną laleczka od palet relaksu wierząc, że obalają komunę. Jakbym miał 20 lat to byłbym tak naiwny i wierzył, że peło to liberałowie co nie podwyższyli podatków. Ja rozumiem, gdyby w II turze był Tanajno, Bosak a nawet bezpiecznik Hołownia - wtedy byłoby to głosowanie za zmianami i za nowym czyli czymś, czego nie było. A ludzie z dumą głosowali na Tuska w tylnym fotelu jakby to był zbawiciel. Lufthansy wam sie chce? Juz rozumiem czemu mieszkancy lubuskiego sa oburzeni portem lotniczym pod Warszawa - maja bliżej do Berlina. Niemcy widza ekonomiczny sens na port, wydaja miliardy a praca sie przeciaga. Ale co dobre w Niemczech - to już nie dobre w Polsce - tu nic nie ma uzasadnienia bo to tylko kolonia skłóconych plemion. Za Odrą żałoba i to najlepszy komentarz kto wygrał. Niemcy - kraj zdolny podyktować Grekom kto ma rzadzić wbrew wyborom liczyli, że uda sie to zrobić w PL ale za pomoca Lisa, Weglarczyka i innych szczujni. Gdyby dalej rzadziła opcja berlińska to nie byloby gazoportow i innych nieekonomicznych inwestycji - nord stream plynalby sobie gaz do Niemiec a nam Putin zakrecilby kurki chyba ze Rafau wynegocjowalby znowu konkretne stawki. Polakom można wmówić niemal wszystko, wystarcza usłużne media. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|