Str 134 z 168 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2020-07-10 12:46:46 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Wzrost też atut. Jak się nie ma ich wielu nie warto pomijać żadnego.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2020-07-10 13:25:07 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Wracamy do tematu niepełnosprawnej, wykopanej z fundacji za popieranie pisu (metody bolszewickie, c'nie?). Oto co napisała sama zainteresowana:
,,Informacja z ostatniej chwili: Nie jestem już podopieczną Fundacji Dum Spiro Spero z siedzibą w Bydgoszczy, której Prezesem jest radna miasta Bydgoszczy, pani Katarzyna Zwierzchowska, zasiadająca także w kilku komisjach Urzędu Miasta, przydzielających fundusze na działania kulturalne i oświatowe, a także odpowiedzialna za działania miasta promujące miasto Bydgoszcz. Zostałam wykluczona z Fundacji przez jej Zarząd, który powołał się na bliżej nie określone niestosowne moje zachowanie, w wyniku którego rzekomo utracił sponsora. Nie będę popierać partii politycznej tylko dlatego, że zorganizowano mi jedną czy drugą wystawę. Nie będę także popierać wszystkich działań radnych miasta tylko dlatego, że są radnymi miasta. Proszę nie wpłacać żadnych pieniędzy na moje subkonto w Fundacji. ‼️‼️ ‼️Środki zgromadzone na koncie wycofam dziś, dokonując zakupu i przedstawiając fakturę pro forma. W przypadku niemożności wypłaty środków zgromadzonych na moim subkoncie skieruję sprawę do prasy i do sądu. Proszę o udostępnianie posta celem pokazania jak się kończy nie popieranie radnych PO miasta Bydgoszczy. Żenujące to mało powiedziane. Wstyd! Wstyd! I jeszcze raz wstyd! A do niedawna chwalono się tym, ile dla mnie fundacja zrobiła. Nie mogę wyjść z podziwu, jak ograniczonym trzeba być jako prezes fundacji, żeby generować pisma, z których nic nie wynika, a do tego kompromitować działania własnej fundacji." A co na to eksperci? Jeden z najbardziej znanych przedstawił swoją opinię już jakiś czas temu: ,,"jedna zasada jest dla mnie święta, k***a. Naucz się tego, jak będziesz o czymkolwiek rozmawiał. Jak będziesz w Platformie, będę cię bronił, k***a, jak niepodległości. Jak wyjdziesz z Platformy, to masz problem" - szef klubu PO-KO Herr Neumann ... i Pani niepełnosprawna ma problem. A tu wyjaśnienie, że Ania zdradziła peło wiec paszoł won: ![]() Prawa kobiet, walka o wykluczonych, wszyscy równi - wzruszeno wykształceni klaszczą ze łzami w oczach 😂 I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2020-07-10 14:11:34 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
pisalem wczesniej ze osoby z niepelnosprawnosciami raczej beda za pisem
niby tak to wygladalo ze sa z opozycja i byli bo nacisk na pis sie oplacal ale teraz stoja przed realnym wyborem kto nas wsparl finansowo bardziej platforma przez 8lat czy pis przez 4 |
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2020-07-10 14:44:18 (5 lat temu) |
Sondaż IBRIS dla Das Onet 50.9% na RT. IBRIS dawał bodajże 41% Dudzie a 34.5% RT w I turze. Różnica może być mniejsza niż 300 tys głosów a nawet 200 tys czyli około 1%. Będą jedne z ciekawszych wyborów i okaże sie, który z nich przekonał tych, co nie poszli w I turze. Plus ci co nie dotarli na I turę a tu podobno do nadrobienia ma Duda, bo w dużych miastach frekwencja osiagneła tzw. polski max czyli 68-73% i tam wygrywał RT. Nisko było tam gdzie nie pija sojowego latte czyli w Polsce gminnej/małych ośrodkach.
Bedzie ciekawy wieczór w niedzielę. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2020-07-10 14:49:01 (5 lat temu) |
ja obstawiam dude z przewaga 5% ✌😉
dziwne ze te glosy tak rowno sie rozlozyly teraz czy kiedy chodzilo no o brexit w stanach rowniez jak rafik przerypie jednym glosem to wiadomo ze minute pozniej bedzie trabil ze polowa Polakow chce zmiany! ![]() ale tak realnie na to patrzac cala szeroko pojeta opozycja vs duda i duda ma takie poparcie? on nawet jak przegra bedzie wygranym bredzislaw nie schodzil ze sceny politycznej tylko zostal zepchniety pieknym kopniakiem kyorego zaserwowal mu andriu [ Ostatnio edytowany przez: cris82 10-07-2020 14:55 ] |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2020-07-10 15:04:17 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-07-10 14:49:01, cris82 napisał(a): ja obstawiam dude z przewaga 5% ✌😉 dziwne ze te glosy tak rowno sie rozlozyly teraz czy kiedy chodzilo no o brexit w stanach rowniez jak rafik przerypie jednym glosem to wiadomo ze minute pozniej bedzie trabil ze polowa Polakow chce zmiany! ![]() ale tak realnie na to patrzac cala szeroko pojeta opozycja vs duda i duda ma takie poparcie? on nawet jak przegra bedzie wygranym bredzislaw nie schodzil ze sceny politycznej tylko zostal zepchniety pieknym kopniakiem kyorego zaserwowal mu andriu [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 10-07-2020 14:55 ] Taki jest urok II tury i przepływu elektoratów oraz ewentualnej -/+ frekwencji wraz z nowymi głosującymi. Nie zapomnij, że Duda nie pobił jakoś spektakularnie Bredzisława. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Kanonier30 | Post #7 Ocena: 0 2020-07-10 15:09:16 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Powiem Wam, a właściwie napiszę, że wolałbym, aby to nie był 'ciekawy wieczór'. Obawiam się niespodzianki, z minimalną wygraną Rafała Trzaskowskiego.
Jest tak, że po dwóch miesiącah, tj od maja, gdy PAD był pewniakiem w wygraniu wyborów, nagle wyrósł kandydat zastępczy KO. W mojej opinii 'niedźwiedzią przysługę' w tej niepewnej sytuacji, wobec braku zwycięstwa w I turze - wykonali politycy PiS, powiedzmy z II ligi w tej partii. Pan Jacek Sasin, co to drukował koperty na 10 maja ... rozmaite wpadki podczas kampanii, takich osobników, jak wiceminister Kaleta. Z wizytą - kontrolą poselską w oczyszczalni - ale z ministerialną furą i komórą... Chłopaki co 30tki nie mają, a dorwały się do władzy... kolejne 'Misiewicze' Kreowanie wizyty w USA, jako merytorycznej - jakoby 'coś' załatwiono. Zamiast od razu przekazać, że to wizyta kurtuazyjna, pożegnalna lub będąca wstępem do dalszej współpracy... . Zwycięstwo Trzaskowskiego, jeśli nastąpi, będzie sumą błędów sztabu PAD i wpadek aroganckich polityków PiS - nie będzie to suma zalet Trzaskowskiego, Jego predyspozycji do objęcia urzędu. Szkoda. W II kadencji Prezydent odpowiada już tylko przed Bogiem, Historią i Narodem - jak trafnie zauważył Prezydent Duda. Byłaby okazja to kreowania prawdziwie niezależnej polityki. Pokazania cech męskich, których w I kadencji trochę zabrakło... Co wszystko punktował sztab KO. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 10-07-2020 15:17 ] |
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2020-07-10 15:18:13 (5 lat temu) |
Cytat: 2020-07-10 15:04:17, Jurny_Jurek napisał(a): Cytat: 2020-07-10 14:49:01, cris82 napisał(a): ja obstawiam dude z przewaga 5% ✌😉 dziwne ze te glosy tak rowno sie rozlozyly teraz czy kiedy chodzilo no o brexit w stanach rowniez jak rafik przerypie jednym glosem to wiadomo ze minute pozniej bedzie trabil ze polowa Polakow chce zmiany! ![]() ale tak realnie na to patrzac cala szeroko pojeta opozycja vs duda i duda ma takie poparcie? on nawet jak przegra bedzie wygranym bredzislaw nie schodzil ze sceny politycznej tylko zostal zepchniety pieknym kopniakiem kyorego zaserwowal mu andriu Taki jest urok II tury i przepływu elektoratów oraz ewentualnej -/+ frekwencji wraz z nowymi głosującymi. Nie zapomnij, że Duda nie pobił jakoś spektakularnie Bredzisława. akurat bardziej mialem na mysli sondaze vs rzeczywistosc ktora dla bronka okazala sie bardzo brutalna zobaczymy jak to bedzie wygladac tym razem ![]() "Szymon Hołownia złożył jasną deklarację, kogo poprze w drugiej turze wyborów prezydenckich. - Zagłosuję na Rafała Trzaskowskiego, zgodnie z sumieniem - powiedział w rozmowie z "Rzeczpospolitą". Jak dodał, Trzaskowski nie jest jego wymarzonym kandydatem, ale jeżeli wybory wygrałby Andrzej Duda, to "nie wiadomo, czy nie pójdziemy drogą rosyjską i czy w ogóle będą w Polsce jakieś wybory" powiem szczerze ze jest mi slabo kiedy pomysle ze w Polsce zyja ludzie ktorzy wierza w tn belkot... to byl czlowiek ktory podobno oferowal alternatywe ale te slowa o rosyjskiej drodze braku wyborow i totaliteryzmie brzmi nadwyraz znajomo ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 10-07-2020 15:32 ] |
Kanonier30 | Post #9 Ocena: 0 2020-07-10 15:30:43 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Przyznam, że się zmartwiłem rezultatami I tury i sondażami również. Co ostatecznie wypędziło mnie dzisiaj do ekspresowego oddania głosu.
Podobno jednak większość Polaków poza granicami, w tym w UK, preferuje RT. Naprawdę rzecz jest niezrozumiała dla mnie. Jak kandydat ujawniony dwa miesiące temu, nagle urasta do poważnego kandydata na urząd Prezydenta... Człowiek bez sukcesów większych w polityce, w samorządzie, narzędzie Borysa Budki i Donalda Tuska... Przypominam sobie pierwsze wolne wybory prezydenckie w RP i kandydata z Peru - Stana Tymińskiego. Nagle Naród, suweren, okazał się tak podatny na manipulację... Masakra. Ponadto wygrał wówczas 'Bolek', a do 2005 rządził Kwaśniewski. [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 10-07-2020 15:34 ] |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2020-07-10 15:34:38 (5 lat temu) |
kandydat nie ma tu zadnego znaczenia tylko partia za nim stojaca platforma rownie dobrze moglaby wystawic pazdziocha ze swiata wedlug kiepskich
mozne nie mialby tyle co rafik ale z 30% na pewno by uzbieral-tego najwierniejszego elektoratu ja dzisiaj wrocilem z pracy wlaczylem tv a tu akurat trzaskowski lecial i pierwsze slowa ktore uslyszalem "pis atakuje wszystkich" "atakuja tych atakuja tamtych " taka mega wojenna narracja jakby mialis sie bic za chwile na smierc i zycie ![]() tak sobie mysle kanonier ze w platformie lepiej nie wystawiac tych "zasluzonych" na playforme mozna oddac glos kiedy ich nie ma na froncie mam na mysli niezdecydowanych powiem wam ze duda na tych wiecach robi niesle show naprawde facet ma talent do takiego przemawiania do tlumow rafik to taki grzeczy chlopiec przy nim i te suchary "o gosce" w kazdym miescie ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 10-07-2020 16:33 ] |