MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory Parlamentarne 2019 - Na kogo zagłosuje Polonia?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 34 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 32 | 33 | 34 ] - Skocz do strony

Str 10 z 34

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2019-10-09 20:34:42 (6 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2019-10-09 18:03:44, Wielim napisał(a):
Próbowałem zadzwonić do ambasady ale już zamknięte , wysłałem im emaila z wyjaśnieniem sytuacji . Jeżeli nic nie da to pojedziemy do obydwóch okręgów ;)
Jeszcze jedna sprawa. Nie głosowałem za granicą , jak to wygląda , tzn które listy są podane do wyboru ? Te z Warszawy czy jak ?

dokladnie wielim

do sejmu 19 czyli korwin -konfederacja
a 44 do senatu rudnicki marek -pis

ja dzisiaj zapisalem zonke tez : ) zapowiada sie piekny dzien do kosciola na wybory a pozniej diwali w leicester jakies curry na zabek i czekanie na wyniki *DRINK*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2019-10-09 21:11:42 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Podobne plany , do kościoła do Londynu bo tam wybrałem okręg , później wybory , a później udamy się do znajomych na obiad ;) muszę tyko przejrzeć warszawska listę wcześniej bo nawet nie wiem kto z tego PiSu kandyduje tam ...

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #3 Ocena: 0

2019-10-10 06:48:05 (6 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Przypomnialo mi sie poprzednie haslo wyborcze.
"Byles w zomo byles w ormo
Dzisiaj jestes za platforma"
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

Grzesiek1970

Post #4 Ocena: +1

2019-10-10 10:20:49 (6 lat temu)

Grzesiek1970

Mężczyzna

Z nami od: 08-10-2019

Dziwię się wyznawcom PiSu że nie przeszkadzają wam te wszystkie Afery 100 układy korupcyjne,państwo mafijne które stworzył PiS,za 500+ się sprzedaliście? Jesteśmy tak głupim narodem że aż wstyd,na wyspach się mienimi Angole tepi,Nie my jesteśmy tępi, Kaczyński chce zrobić Kaczystan,powiedziała Wassermann że ocenzurowany będzie FB ,a Elity będą tylko Pisowskie kto nie znami to przeciw,to jest Stalinizm,czy takiej Polski chcemy ?Szef NIK z bandytą koledzy prowadzą Burdel układy, KNF i Łapówki po wyborach podnoszą podatki bo brak kasy na wszystko na Szpitale ,umierają dzieci ludzie starsi nie ma kasy bo na Rydzyka i sobie w kieszenie pchają,ani jeden kilometr autostrady nie wybudowali rolnikom nie dają bo zatrudnili dyletantów i kasa przepada,czy takiej wkurwiłem kaczej Polski chcemy idźcie głosować bo PiS to powrót Faszyzmu chamstwo złodziejstwo,kupili Pegasus żeby inwiligować ludzi to wam odpowiada,przestępcy nami rządzą Morawiecki, Kamiński Ludzie Obudźcie się !!!
!

Do góry stronyOffline

darraj

Post #5 Ocena: 0

2019-10-10 10:56:11 (6 lat temu)

darraj

Konto usunięte

To jest moja kandydatka, tym razem się uda, trzymam kciuki:-]

„Dla mnie, bynajmniej Polska jest najważniejsza" - uwielbiam
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2019-10-10 11:02:17 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cytat:

2019-10-10 10:20:49, Grzesiek1970 napisał(a):
Dziwię się wyznawcom PiSu że nie przeszkadzają wam te wszystkie Afery 100 układy korupcyjne,państwo mafijne które stworzył PiS,za 500+ się sprzedaliście? Jesteśmy tak głupim narodem że aż wstyd,na wyspach się mienimi Angole tepi,Nie my jesteśmy tępi, Kaczyński chce zrobić Kaczystan,powiedziała Wassermann że ocenzurowany będzie FB ,a Elity będą tylko Pisowskie kto nie znami to przeciw,to jest Stalinizm,czy takiej Polski chcemy ?Szef NIK z bandytą koledzy prowadzą Burdel układy, KNF i Łapówki po wyborach podnoszą podatki bo brak kasy na wszystko na Szpitale ,umierają dzieci ludzie starsi nie ma kasy bo na Rydzyka i sobie w kieszenie pchają,ani jeden kilometr autostrady nie wybudowali rolnikom nie dają bo zatrudnili dyletantów i kasa przepada,czy takiej wkurwiłem kaczej Polski chcemy idźcie głosować bo PiS to powrót Faszyzmu chamstwo złodziejstwo,kupili Pegasus żeby inwiligować ludzi to wam odpowiada,przestępcy nami rządzą Morawiecki, Kamiński Ludzie Obudźcie się !!!
!

rozumiem ze masz placone od posta na kazdym forum polonijnym , ale mozesz mi wytlumaczysz kto uwaza , ze "Angole" sa tepi? I co oni w ogole mieliby robic w UK ? pewnie ich paru jest , ale ja jakos nigdy nie spotkalem zadnego obywatela Angoli w UK , nie moge wiec uwazac , ze sa tepi , pewnie wiekszosc Polakow w UK nikogo z Angoli nie zna.. co do wyborow to kazdego osobista sprawa ,i co ma 500+ do Polakow w UK? moze znajdz sobie normalna prace online , sprzedawaj kosmetyki , czytaj reklamy itd

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 10-10-2019 11:07 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: +1

2019-10-10 11:38:27 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

!

Ja się już raz obudziłam i teraz muszę się wstydzić, że głosowałam kiedyś na złodziei z PO, ale cóż lepiej późno niż wcale.
Aha i 500 plus nie pobieram. A Tobie ile płacą za agitację? Mam nadzieję, że za promowanie doszczętnie skompromitowanych przynajmniej grosza nie żałują

Różowe flamingi
Coś wam to mówi :-]

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 10-10-2019 11:49 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Grzesiek1970

Post #8 Ocena: -1

2019-10-10 12:06:41 (6 lat temu)

Grzesiek1970

Mężczyzna

Z nami od: 08-10-2019

Płatni tropami może jesteście Wy,tylko ciekawi mnie że widzicie afery Po a o Pisowkich cisza,wec kto komu płaci Piewiaka wam czy mi Po,ja nie powiedziałem że jestem za kimś tylko przeciw Stalinowskim zapędom Kaczyńskiego,jeśli tego nie dostrzegacie to świadczy o was,Nawet dzisiaj powiedział Kaczyński że będą czystki jak za Stalina,kto nie z nami to Wróg ,a kradną to jak na razie Pisowcy bo tylko ich zamykają bo nie ma nikogo z Po aresztowanego za złodziejstwa? jak jeden z was stwierdził więc kto jest. Złodziejem PiS czy Po,Misiewicz,Chrzanowski, Kaczyński,cały rząd Szydło nagrody,nie wspominając o Kuchciński Itd

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2019-10-10 12:21:31 (6 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2019-10-10 11:38:27, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

!

Ja się już raz obudziłam i teraz muszę się wstydzić, że głosowałam kiedyś na złodziei z PO, ale cóż lepiej późno niż wcale.
Aha i 500 plus nie pobieram. A Tobie ile płacą za agitację? Mam nadzieję, że za promowanie doszczętnie skompromitowanych przynajmniej grosza nie żałują

Różowe flamingi
Coś wam to mówi :-]

A ile tobie płacą za agitację?

Typowe PISiorstwo, filozofia Kalego w pełnej kasie. Jak ty agitujesz to jest dobre i uczciwe, a jak strona przeciwna - to pewnie za pieniądze.

[ Ostatnio edytowany przez: stanislawski 10-10-2019 12:26 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2019-10-10 12:23:28 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2019-10-10 10:56:11, darraj napisał(a):
To jest moja kandydatka, tym razem się uda, trzymam kciuki:-]

„Dla mnie, bynajmniej Polska jest najważniejsza" - uwielbiam

”Jak się nie podoba to możesz zrezygnować”...
Jak z takim podejściem można coś naprawiać ?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 34 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 32 | 33 | 34 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,