2019-09-27 23:49:56, andyopole napisał(a): Jeśli było można głosować korespondencyjnie to na całym świecie. Mówię of course o polskich wyborach.
Słodka klamczucho, odnoszę nieodparte wrażenie że potrafisz tylko pisać przy braku umiejętności czytania...
Przecież ja cały czas piszę o polskich wyborach. Możliwość głosowania korespondencyjnego była dotąd tylko tam gdzie była taka możliwość w wyborach miejscowych np. w UK. W krajach takich jak np. Niemcy można było głosować tylko osobiście. Jestem ciekawa ile jeszcze jest na świecie takich miejsc gdzie ludzie będę teraz musieli ruszyć cztery litery do urny. Przypuszczam jednak, że niewiele
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
p.s ten artykul na mojej wyspie z okregami wyborczymi jest niekompletny i wprowadza w blad jesli idzie o komisje wyborcze w anglii
na stronie ktora wkleila sweet jest komisja w leicester ktorej nie bylo w artykule mw wniosek juz zlozony spotykamy sie przy urnach 13 pazdziernika lobuziaki osobiscie cieszy mnie te glosowanie na miejscu opcja korespondencyjna powinna byc ale dla osob chorych ktore nie moga stawic sie osobiscie
spotkac sie na miejscu uscisnac reke rodakom : ) powiem ze meczylo mnie sumienie troche byl moment ze mialem sobie dac spokoj poswiecic pare godzin na glosowanie nie usmiechalo mi sie zwyczajnie ale dzisiaj dopadla mnie mysl ze to moj obowiazek pojade nawet do coventry jak trzeba : P jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem leicester na spisie bede tam 13go oddam glos moze nawet robie to w imieniu mojej coreczki ktora dzisiaj jest jeszcze za mloda a bedzie chciala zyc w pieknej swietnie radzacej sobie Polsce a nie wyimaginowanej "zielonej wyspie"
haha dobry kawalek I love it! super szydera swietny humor zaslugujesz na kwartalne wyroznienie z drugiej strony troche mnie to przeraza ze przez ta narracje szeroko rozumianej opozycji pis bedzie mial wiekszosc konstytucyjna niezly paradoks ze to sama opozycja jest gwarantem sukcesu prawa i sprawiedliwosci
swoja droga zadziwiajaca jest glupota niektorych osob po tych wszystkich krzywdach ktore doswiadczylismy ze strony nazistowskich niemiec sa dzisiaj osoby ktore kieruja takie aluzje/oskarzenia do zwyklych ludzi do Polakow nawet w formie zartu...
2019-09-28 15:46:45, cris82 napisał(a): p.s ten artykul na mojej wyspie z okregami wyborczymi jest niekompletny i wprowadza w blad jesli idzie o komisje wyborcze w anglii
na stronie ktora wkleila sweet jest komisja w leicester
Ja link do tej strony skopiowałam z artykułu na mojejwyspie. Może coś było niekompletne i MSZ to uzupełnił w międzyczasie
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2019-09-28 15:46:45, cris82 napisał(a): p.s ten artykul na mojej wyspie z okregami wyborczymi jest niekompletny i wprowadza w blad jesli idzie o komisje wyborcze w anglii
na stronie ktora wkleila sweet jest komisja w leicester
Ja link do tej strony skopiowałam z artykułu na mojejwyspie. Może coś było niekompletne i MSZ to uzupełnił w międzyczasie
swoja droga zadziwiajaca jest głupota niektorych osob po tych wszystkich krzywdach ktore doswiadczylismy ze strony nazistowskich niemiec sa dzisiaj osoby ktore kieruja takie aluzje/oskarzenia do zwyklych ludzi do Polakow nawet w formie zartu...
Zadziwiająca głupota? Pisze to gostek, który nie szanuje nawet ojczystego języka i mieni się super patriotą. Popieraj i głosuj na kogo tylko chcesz, pamiętaj jednak że:
Każda władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie
ty robiac nazistowskie aluzje bedac jednoczesnie obywatelem polskim nie masz moralnego prawa oceniac czyjegos patriotyzmu nie masz szacunku do ofiar nazizmu stawiajac znaki rownosci nawet zartem...chyba ze jestes mezem jachiry i wolno ci wiecej
sam napisales ze jestes po%$#ny...
2019-09-28 18:08:14, cris82 napisał(a): ty robiac nazistowskie aluzje bedac jednoczesnie obywatelem polskim nie masz moralnego prawa oceniac czyjegos patriotyzmu nie masz szacunku do ofiar nazizmu stawiajac znaki rownosci nawet zartem...chyba ze jestes mezem jachiry i wolno ci wiecej
sam napisales ze jestes po%$#ny...
Może ten kawałek rozjaśni coś w łepetynie, chociaż, szczerze wątpię.
Nie dorosłem do swych lat
Masz mnie za nic, dobrześ zgadł
Jak tak można? - pytam was
Tyle lat marnować czas
Nauczyłem w życiu się
Paru rzeczy - wszystkich źle
Ale moją dróżką idź
Gdy się już nie daje żyć
Inni zawsze wiedzą, co
Jak, dlaczego, gdzie i kto?
Komu wziąć, a komu dać
A ja nigdy, ku..a mać